Προς το περιεχόμενο

rye 4810

sacisrou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή να πάω καλύτερα στο ΜLS 3855;

ουτε...παντα σου λεω τι θα εκανα εγω.

κατα σειρα προτεραιοτητος

miomoov s-505

navigon 3300max

tomtom xl

Δημοσ.

έχω rye 3510 2 χρόνια και το έχω ξεσκίσει. Έχω συστήσει σε φίλους το 4310 όταν έπεσε η τιμή.

είναι κορυφαίο, με δέκτη καλό, ξεκλείδωτο και ασύγκριτο σε τιμή.. Εγώ αν δεν ήμουν βολεμένος με το 3510 θα πήγαινα για το 4810 που έχει και μεγαλύτερη οθόνη.

+ η RYE προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών για πάντα!!

Δημοσ.
έχω rye 3510 2 χρόνια και το έχω ξεσκίσει. Έχω συστήσει σε φίλους το 4310 όταν έπεσε η τιμή.

είναι κορυφαίο, με δέκτη καλό, ξεκλείδωτο και ασύγκριτο σε τιμή.. Εγώ αν δεν ήμουν βολεμένος με το 3510 θα πήγαινα για το 4810 που έχει και μεγαλύτερη οθόνη.

+ η RYE προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών για πάντα!!

M' έστειλες ρε φίλε.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.:confused::confused::confused:Και ο φίλος

1958aaa τι έπαθε;

Δημοσ.

Απέκτησα το 4810 ως πρωτοχρονιάτικο δώρο πριν 1,5 μήνα. Το άλλαξα....4:confused: φορές. Δούλευαν τα πάντα εκτός από το...gps. Δεν έβρισκε σήμα. Το τελευταίο όμως (επέμεινα τόσο γιατί 1) ήταν δώρο, 2) Είναι ξεκλείδωτο και μπορείς στο μέλλον να φορτώσεις ότι θες από χάρτες, 3) Διάβασα ότι και στην αντιπροσωπεία είναι πολύ εξυπηρετικοί) έπιασε σήμα και δεν τ' αφήνει:-) Δηλαδή μόλις το ανάψω βρίσκει σήμα από αμέσως μέχρι και 2 λεπτά καθυστέρηση. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει Gps αλλά από αυτά που ακούω σε διάφορα forum για άλλα μηχανάκια οι χρόνοι του δείχνουν καλοί. Βέβαια κάποιες φορές οι επιλογές που κάνει στις διαδρομές δείχνουν λίγο "κουλές" αλλά ίσως να μην έχω ρυθμίσει και σωστά όλες τις παραμέτρους. Όπως και να έχει μέχρι τώρα μου δείχνει αρκετά καλό και σίγουρα "τίμιο" για τα λεφτά του. Θεωρώ μεγάλο προτέρημα το ότι είναι ξεκλείδωτο κι έτσι μπορείς να βάλεις μέσα χάρτες που άλλοι για να βάλουν χρειάζονται να κάνουν πατέντες

Αυτά για την ώρα

Δημοσ.

οι χρόνοι είναι καλοί, αν σκεφτείς ότι στο κινητό μου htc hd touch μπορεί να γίνει και δεκάλεπτο και να μη βρεις σήμα μέσα στη μέση του πουθενά μακριά από πολυκατοικίες, δέντρα κ.α. εμπόδια. (ευτυχώς δεν είναι ο κανόνας, αλλά κάποιες φορές)

Το MLS Destinator 43A που πήρα δώρο στον πατέρα μου πάνω 230 ευρώ, έχει ταξιδέψει περισσότερες από 4 φορές στην αντιπροσωπεία για αλλαγή-service-αναβάθμιση. Είναι και θέμα παρτίδας, όχι μόνο μάρκας.

Το ατού ότι είναι ξεκλείδωτο σου λύνει πραγματικά τα χέρια.. + η χαμηλή του τιμή και οι απίστευτες σε διάρκεια μπαταρίες είναι τα πλεονεκτήματα της RYE. Μέτριας ποιότητας υλικά και ελαττωματικές παρτίδες (αναφέρεται, δεν το γνωρίζω προσωπικά) τα μειονεκτήματα. Ζυγίζεις και διαλέγεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το 4810 το πήρα πριν από λίγες μέρες από Κωτσόβολο. Από το πρώτο έλειπε η SD card και είχε στο κουτί λάθος βάση στήριξης. Το πήγα πίσω και πήρα ένα άλλο ίδιο. Κανένα απολύτως πρόβλημα και δουλεύει συνέχεια. Κανένα άλλο στην ελληνική αγορά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις όποιο πρόγραμμα θέλεις από την αρχή. Να ξέρεις, όμως, ότι ο Κωτσόβολος δεν θα τα ξαναφέρει. Μου το είπε πωλητής, γιατί λέει τους έχουν επιστραφεί πολλά. Εμένα πάντως, μια χαρά δουλεύει, εκτός από κάτι φορές που κολλάει και δεν βρίσκει GPS. Με δορυφόρους συνδέεται σε περίπου 2 λεπτά.

Πάντως κοίτα και http://www.chinavasion.com. Είναι πολύ φτηνά. Δεν ξέρω τι παίζει με τις ακτινοβολίες αλλά είναι ωραία μηχανήματα.

Κοίτα εδώ. http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/5-inch-touch-screen-gps-navigator-wfm-transmitter-retro-ed/ Παίζει να είναι και το ίδιο (σε λίγο μεγαλύτερο).

Δημοσ.
Να ξέρεις, όμως, ότι ο Κωτσόβολος δεν θα τα ξαναφέρει. Μου το είπε πωλητής, γιατί λέει τους έχουν επιστραφεί πολλά. Εμένα πάντως, μια χαρά δουλεύει, εκτός από κάτι φορές που κολλάει και δεν βρίσκει GPS. Με δορυφόρους συνδέεται σε περίπου 2 λεπτά.

Φίλε μου μην πιστεύεις τι λένε οι πωλητές, τα λένε απλά για να πουλήσουν τα ακριβότερα μοντέλα. Πριν 3 χρόνια είχα πάρει το 3503 3 φορές (για μένα, τον αδελφό μου και 1 δώρο), σκυλιά κανονικά και όντως τα μόνα από μαμά ξεκλείδωτα. Και τότε υπήρχαν πολλά ελατωματικά (τότε ήταν πρόβλημα μπαταρίας και φόρτισης συνήθως), αλλά πήγαινες κωτσοβολο και στο άλλαζαν άμεσα - και τότε τις ίδιες ιστορίες ελεγαν οι πωλητές, δεν είναι καλό, ότι πληρώσεις παίρνεις κτλ....

Τώρα έχω ένα κινεζάκι 4,3 που πήρα από το chinavasion (το 3503 είναι στο άλλο αυτοκίνητο) πέρσυ γύρω στα 75 ευρώ μαζί με έξοδα αποστολής, υπερευχαριστημένος αλλά έχει ρίσκο να ψωνίσεις απο κίνα, γιατί αν σου βγεί βλαμμένο, θα πρέπει να το στείλεις πίσω με δικά σου έξοδα... άσε που κάποια από αυτά πρέπει να έχουν 32άρα ΡΟΜ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...