bratsakias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ειχα μεσα σε ενα δισκο μου φωτο ξεχασμενες!και εκανα format χωρις να κανω back up.Αφου διαπιστωσα την πατατα μου εκανα recover με το "GetDataBack for NTFS" και τα εντοπισα οπου ηταν με το ιδιο ονομα και καταληξη αλλα δεν ανοιγουν!!!!γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα που να τις διορ8ωσει?ααααα εκανα και ενα repair στο δισκο αλλα και παλι τπτ!!!αναμενω με αγωνια!!
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το Getdataback, αφού στις εντόπισε μπορεί να στις ανακτήσει. Εκτός αν το έχεις σε trial μορφή, όπου μόνο τα βρίσκει και τίποτε άλλο.
bratsakias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 φιλε δεν ειναι trail και απλα μου τις εκανε αντιγραφη δεν εκανε να ανοιγουν δεν ξερω τη παιζει αλλη ιδέα?
Highlander Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πιθανόν να υπάρχουν και σε άλλο φάκελο από αυτόν που τις βρήκες. Σε ανάλογη περίπτωση, υπήρχαν 2 αντίγραφα το ένα με όνομα π.χ. Photos και το άλλο με κάτι νούμερα. Στον δεύτερο όλα έπαιξαν καλά. Τώρα αν είσαι τόσο άτυχος και η εγκατάσταση έπεσε πάνω στις φωτό....
bratsakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 οκ φιλε θα το κοιταξω!!!αν εχει κανενας καμια αλλη ιδεα ειναι δεκτες ολες!!!
gfilippas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το RecoverMyFiles με έχει σώσει πολλές φορές.
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τι μέγεθος έχουν οι φώτος που ανάκτησες; Μήπως είναι πολύ μικρό; Μπορείς να ανεβάσεις μι φωτογραφία το στο megaupload.com; Άσε το rapid γιατί είναι εντελώς σπαστικό για τους free users και δεν κατεβαίνει. Ο δίσκος μετά το φορμάτ χρησιμοποιήθηκε από το σύστημα; Είναι εξωτερικός ή εσωτερικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.