Προς το περιεχόμενο

LiveGps !!

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία κοιταξτε εδώ ενα προιόν που πρόσφατα αγόρασα!

www.teleshop.gr

Εγω αγόρασα και το πρόγραμμα μαζί που είναι στα 15 € τον μήνα! πολυ καλο και αξιοπιστο! Μπορω να κάνω τα πάντα μέσω του pc!! (να δω που ειναι το αμαξι,ιστορικο διαδρομης,να σβήσω την μηχανή απο το pc(!))

edit : εγω πηρα την συσκευή PT604.

---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:28 ----------

κανεις?? καμοια γνωμη ρε παιδια ???

Δημοσ.

Δες και αυτό : http://www.spy-fi.gr/index.php?target=products&product_id=115

Πάντως εαν φορτωθεί το αμάξι σε φορτηγό κλειστό ή μπει σε γκαράζ πάπαλα το σήμα.Και οι 2 συσκευές χρησιμοποιούν το GPRS ΜΟΝΟ για αποστολή μηνυμάτων στο κινητό σου και ΟΧΙ για εύρεση στίγματος GPS

Δημοσ.

οχι man κανεις λαθος

1)αυτη η συσκευή ειναι τελειως ψευτικη..πηγα και επισκεφτηκα ενα καταστημα που την ειχε και ειναι ψιλομουφα.αλλα εδω λεω για το προγραμμα της εταιρίας αυτης!

επειδή το εβαλα στο αμαξι μου αυτο έχει και GPRS & GSM

δηλαδη μεσω του προγραμματος βλεπω το αμαξι μου! (δες εδω και ακολουθησε τις οδηγίες!)

και αυτο με το σημα το ρωτησα και μου είπε οτι αν στο κλεψουν και το πανε σε γκαραζ το συστημα θα σ δειξει το τελευταίο στίγμα το οποίο θα είναι εξω απο την πορτα του γκαραζ! :)

Δημοσ.
και αυτο με το σημα το ρωτησα και μου είπε οτι αν στο κλεψουν και το πανε σε γκαραζ το συστημα θα σ δειξει το τελευταίο στίγμα το οποίο θα είναι εξω απο την πορτα του γκαραζ! :)

Και αν στο φορτώσουν σε φορτηγάκι και φύγουν τι θα έχεις?

Το τελευταίο στίγμα από το σημείο παραλαβής του αμαξιού σου.....

Δημοσ.
Και αν στο φορτώσουν σε φορτηγάκι και φύγουν τι θα έχεις?

Το τελευταίο στίγμα από το σημείο παραλαβής του αμαξιού σου.....

καταρχην οχι φορτηγακη..φορτηγο..και θα σου φορτωσουν το αμάξι στο φορτηγο ???

στο φορτηγο δεν χανει το σημα του...αλλωστε γιατι να το χάνει?

Δημοσ.
To χάνει γιατί είναι κλειστό και δεν έχει οπτική επαφή κεραία σου με τον δορυφόρο...

το να έχει οπτική επαφη το βοηθάει δεν σημαίνει οτι αν δεν εχει οπτικη επαφή χάνει το σήμα του!! δεν ισχύει αυτο που λές φίλε μου...

Δημοσ.

Εδώ το σήμα χάνεται από ΟΛΑ τα gps της αγοράς όταν βρίσκεσαι με το αμάξι σε στενά της Αθήνας με ψηλά κτήρια δεν θα το χάσει σε κλειστό χώρο?

Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα φίλε μου.Χωρίς οπτική επαφή , σήμα gps ΔΕΝ υπάρχει.Πρέπει το minimum να βλέπει 3 δορυφόρους για να κλειδώσει

Δημοσ.
Εδώ το σήμα χάνεται από ΟΛΑ τα gps της αγοράς όταν βρίσκεσαι με το αμάξι σε στενά της Αθήνας με ψηλά κτήρια δεν θα το χάσει σε κλειστό χώρο?

Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα φίλε μου.Χωρίς οπτική επαφή , σήμα gps ΔΕΝ υπάρχει.Πρέπει το minimum να βλέπει 3 δορυφόρους για να κλειδώσει

εγω παντως εχω σημα και το βλεπω κανονικα!! ειναι καλη φαση!

Δημοσ.
εγω παντως εχω σημα και το βλεπω κανονικα!! ειναι καλη φαση!

Που στο κινητό σου που έχει a-gps (υποβοηθούμενο μέσω κυψελών κινητής τηλεφωνίας)και ΟΧΙ απλό gps ? Ναι πολύ καλή φάση.

Τα έχεις αρκετά μπλεγμένα :lol:

Δημοσ.
Που στο κινητό σου που έχει a-gps (υποβοηθούμενο μέσω κυψελών κινητής τηλεφωνίας)και ΟΧΙ απλό gps ? Ναι πολύ καλή φάση.

Τα έχεις αρκετά μπλεγμένα :lol:

μπηκες εκει που σου ειπα? τι κινητο? απο το pc!

Δημοσ.

Ναι μπήκα.Και?

Αφού μόνος σου είπες οτι ρώτησες την εταιρία και σου είπε οτι όταν μπει το αμάξι μέσα σε γκαράζ απλά σου δείχνει το τελευταίο στίγμα ΕΞΩ από το γκαράζ.

Ε που είναι το νέο? Εαν το αμάξι στο φορτώσουν σε φορτηγό πάπαλα το σήμα και τράβα ψάξτο.

Δημοσ.

Tarantules νομίζω βιάζεσαι λίγο και μιλάς εντελώς θεωρητικά. Στην πράξη όμως το gps κλειδώνει μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που είναι τελευταίος όροφος, δε θα κλειδώνει στο φορτηγό? (για να σου φύγει η απορία έχω 3 διαφορετικά gps 1pda 1 pna κι ένα μικρό stick ξεχωριστό και έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά διαμερίσματα σε τελευταίο όροφο και πιάνουνε όλα απλά αργούνε να κλειδώσουνε)

Δημοσ.

Ναι στο παράθυρο και στον πάνω πάνω όροφο χαίρω πολύ.Εδώ μιλάμε για υπόγειο.Για πήγαινε τις συσκευές σου στο υπόγειο και άμα ποιάσεις σήμα θα καθήσω να με.......

Δεν μιλάω θεωρητικά.Έχω κι εγώ συσκευές gps you know.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...