Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Συχρονισμού που να υποστηρίζει long file names?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμου files και folders Windows 7 Pro 64 bit (δωρεάν ή όχι) που να υποστηρίζει αρχεία με ονόματα μεγαλύτερα από 255 χαρακτήρες.

Π.Χ. αυτό είναι ένα αρχείο mp3 (μέσα σε ένα folder) με 264 χαρακτήρες:

C:\Documents and Settings\My Music\COMPLETE FOLDERS\JAZZ, BLUES, SOUL\Compilations\Blue Note\Trip To Midnight Vol. 1 – What Is Good To Be Done (Blue Note 123446) (VBR)\01. Miles Davis – Road To Nowhere (feat. Miles Davis & Miles Davis) (Remixed by Miles Davis).mp3

Έχω δοκιμάσει το Retrospect 7.7 και δεν τα καταφέρνει, τουλάχιστον έχει log που σου λέει ότι αυτά τα μεγάλα αρχεία δεν έγιναν sync, οπότε κάθεσαι και τα φτιάχνεις ένα ένα (!!)

Έχω δοκιμάσει το SyncToy 2.1 και δε τα καταφέρνει και δυστυχώς δεν έχει ούτε log, απλώς τα αγνοεί.

Έχω δοκιμάσει το ACRONIS TRUE IMAGE 2010 αλλά δεν έχει sync, έχω δοκιμάσει το ΝΕRO BACKITUP αλλά είναι εντελώς αναξιόπιστο και το SYMANTEV BACKUP EXEC αλλά δεν έχει sync.

Φανταστείτε ότι αν έχεις 800GB αρχεία που πρέπει να κάνεις sync και από αυτά το 20% έχει μεγάλα ονόματα, είναι αδύνατο και να τα θυμηθείς και να τα διορθώσεις.

Προσοχή, μιλάω για sync μεταξύ ενός εσωτερικού δίσκου 1TB και ενός εξωτερικού 1ΤΒ, και όχι για back-up.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...