jonathan_g21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ένα φιλαράκι, ο οποίος γεννηθείς το '86 , κατα τη συζήτηση περι ταινειών, κατάφερε να με αφήσει άναυδο με τρείς λέξεις, όταν ανέφερα "Ρόμπερτ Ντε νίρο" .... (Απάντηση...: ?? ο κοντός ??) ανέφερα "Αλ πατσίνο" .....(απάντηση: ε??) και τέλος μου λέει .... (όταν ανέφερα το Gladiator) " πώ πώ τη μαλ@κία!!!!" Πείτε μου σας παρακαλώ, τί μπορώ να κάνω για να βοηθήσω αυτόν τον.....χμ...(άντε...) άνθρωπο... μιας και είναι έξυπνο παιδι κ καλό φιλαράκι........
tolis_01 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 να του δώσεις 10.000 ευρώ. Σίγουρα θα τον βοηθήσεις Τι θέλεις να κάνεις δηλαδή; Μπορεί να μην είναι cinefan (dvdfan) το παιδί.
jonathan_g21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 καλά, στη πλάκα το παίρνω το θέμα εννοείτε, απλά έμεινα τόσο έκπληκτος, δε το περίμενα. Απεναντίας είναι σινεφίλ. Απλά είναι φαν των Σταλλόνε και Νικ Κέιτζ...
onty Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγω προτεινω να μεταφερθει το θεμα στο offtopic ... FAIL :eek: :eek: :eek:
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχή καλό θα ταν ν αλλάξεις τον τίτλο. Σινεφίλ δεν είναι κάποιος που είναι φαν 2-3-4 ηθοποιών. Το ό,τι έχει δει όλα τα Rambo από 6 φορές δε λέει κάτι. Αλλά εφόσον αυτό του αρέσει και τον ευχαριστεί, δεν τρέχει τίποτα.
Nauseas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πείτε μου σας παρακαλώ, τί μπορώ να κάνω για να βοηθήσω αυτόν τον.....χμ...(άντε...) άνθρωπο... μιας και είναι έξυπνο παιδι κ καλό φιλαράκι........ Ετσι όπως το λες είναι λες και έχει μπλέξει με ναρκωτικά Πεστου οτι οι γκόμενες ψαρώνουν με αντονιονι και γκονταρ οχι με τζον ραμπο,μπορει να τον πείσεις Παντως όντως είναι για οφτοπικ θρεντ το θέμα..
disqualified Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 πως ακριβως δλδ θελεις να τον βοηθησεις. Να τον βαλεις να δει ταινιες του δικου σου γουστου. Για να τον βοηθησεις πρεπει να σου εχει ζητησει πρωτα τη βοηθεια σου γιατι αλλιως θα εισαι απλα πρηχτης Υ.Γ. Ενταξει το gladiator του ανεφερες και δεν του αρεσε σιγα το πραμα
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ε εντάξει, ο Ντενίρο κοντούλης δεν είναι; Δεν τον λες και πρώτο μπόι. ε;
disqualified Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ε εντάξει, ο Ντενίρο κοντούλης δεν είναι; Δεν τον λες και πρώτο μπόι. ε; νομιζω οτι ο φιλος του τον μπερδεψε με τον ντανι ντε βιτο λογω της ιδιομορφιας των ονοματων τους
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αααα τώρα κατάλαβα. Μοιάζουν όντως. Μόνο ένας πραγματικός σινεφίλ μπορεί να τα ξεχωρίσει.
frenzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ντενίρο, ντεβίτο, ντελουίζ, ντέζμοντ όλοι αυτοί μοιάζουν.
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αναβαθμιστήκαμε. Θα κλειδωθεί θέμα και στον Κινηματογράφο. Α πα πα πα, ΜπλαΜπλα γίναμε. (εκ του ''Σικάγο'' γίναμε)
frenzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αναβαθμιστήκαμε. Θα κλειδωθεί θέμα και στον Κινηματογράφο. Α πα πα πα, ΜπλαΜπλα γίναμε. (εκ του ''Σικάγο'' γίναμε) δεν νομίζω πως ήταν θέμα κινηματογράφου ποτέ...αλλά 'νταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.