TirkaS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αντιμετοπίζω αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό. Έχω το ESS 4.0business edition και όταν κατεβάζω μεγάλου όγκου αρχεία (πχ parts των 200mb ή και παραπάνω αν τύχει) την στιγμή που τα downloads βρίσκονται στο 100% και η λήψη είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί επεμβαίνει το realtime protection του ESS, σπεύδοντας φυσικά να ελέγξει το αρχείο αν είναι clean.. Το θέμα είναι ότι στα μεγάλου όγκου αρχεία κάνει περίπου 40 δευτερόλεπτα να τα τσεκάρει ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί το 98-99% της επεξεργαστικής ισχύος του υπολογιστή με αποτέλεσμα στα 40 αυτά δευτερόλεπτα να κολλάει το σύμπαν!! Το πρόβλημα ισχύει και για download managers φυσικά (για flashget και cryptload που δοκίμασα) όπως και για το μηχανισμό κατεβάσματος του browser. Έχει αντιμετοπίσει κανείς παρόμοιο πρόγραμμα με το ESS;; Υπάρχει κάποια ενδεδιγμένη λύση που μπορώ να εφαρμόσω ώστε να μην αλλάζω security suite από αυτή τη βλακεία;;; Ευχαριστώ
DDoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Να αλλαξεις φιλε. Οσο καλα λογια να λενε για το Nod......... ειναι απαραδεκτο
flik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αν και έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές το eset, και απαράδεκτο δεν θα το έλεγα, δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με κολλήματα. Γενικά είναι απο τα λίγα προγράμματα που κρατούν σταθερά χαμηλά επίπεδα χρήσης ram-cpu. Για το πρόβλημα σου, πήγαινε advanced setup->web access protection->setup. Εκεί, ή θα πας στο extensions, και όπως είναι θα προσθέσεις την κατάληξη rar, zip, 7z. Για να καλύψεις όλα τα archives. Αλλιώς, Αντί για το extensions διαλέγεις την επιλογή Limits, αποεπιλέγεις το default archive settings, και βάζεις maximum size όσο θέλεις. Αν και αυτο δεν το έχω δοκιμάσει, λογικά αν βάλεις 90mb, θα σκανάρει μόνο τα archives που είναι κάτω απο 90mb.
papajohnnnn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 βαλε Kaspersky internet security 2010 και κατεβασε το trial resseter 2.3.Οταν σου τελειωσουν οι 30 μερες το trial resseter στην επαναφερει!
DDoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 εδω εδω εδω και εδω Για να δεις τι θα συναντησεις και εσυ φιλε flick που δεν εχεις ποτε προβλημα........ για αυτο αμα καποια στιγμη δεν εχεις internet....... ξερεις τι θα κανεις τωρα πια
flik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλά προγράμματα. Δεν έχω κολλήσει τίποτα, παρόλα αυτά τα τεστάρω σε εικονικό σύστημα. Μπορώ να σου βρω άλλα τόσα προβλήματα για kaspersky, norton, avast, avira, mse, ότι θες. Βασικά τέτοια και χειρότερα. Αλλά ας μην φεύγουμε απο το θέμα, λύθηκε το πρόβλημα του φίλου TirkaS, γιατι να του λέμε άλλαξε av που ενδεχομένως κι εγώ να του έλεγα έτσι αν το ζητούσε, είναι το πιο εύκολο.
TirkaS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά τώρα δοκιμάζω την λύση που πρότεινε ο flik, ευελπιστώντας να έχει αποτέλεσμα!! DDos απ ότι καταλαβαίνω έχεις δοκιμάσει εκτενώς το nod και έμεινες παραπονεμένος από τη χρήση του. Απο περιέργια να ρωτήσω την αιτία;;;
DDoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Απλα δε χρησιμοποιω real time antivirous φιλε εκτος περιπτωσεων. Αυτο εννοω, γιατι οπως ειπε και ο φιλτατος flick, ολα κατα καιρους εχουν θεματα
ntg1980 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Να αλλαξεις φιλε. Οσο καλα λογια να λενε για το Nod......... ειναι απαραδεκτο Θα συμφωνήσω απόλυτα!
TirkaS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως η λύση του φίλου flik δούλεψε, τώρα τα αρχεία >200mb απλά δεν ελέγχονται καν οπότε αν έχω κάποια αμφιβολία προχωράω σε manual scan μετά το κατέβασμα.. Ομολογώ πως αν μου παρουσιαστεί καμιά άλλη τέτοια κουτσουκέλα πάλι θα προχωρήσω σε αλλαγή antivirus και γω.. Είδομεν!!
semola Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το eset είναι γνήσιο;Γιατί εγώ που εχω γνήσιο δεν έχω κανένα πρόβλημα σαν αυτό που κάνετε λόγο.
TirkaS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το eset είναι γνήσιο;Γιατί εγώ που εχω γνήσιο δεν έχω κανένα πρόβλημα σαν αυτό που κάνετε λόγο. Γνήσιο 100%. Και απ ότι φαίνεται και στο google υπάρχει γενικότερα ένα θέμα με το ekrn.exe (υπηρεσία nod που τρέχει στο backround) να χαρακτηρίζεται όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν με high level cpu usage σε πολλές περιστάσεις , μία εκ των οποίων είναι και η δική μου. Απλά δεν νομίζω το αν είναι γνήσιο ή όχι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Τέσπα..
StavrosD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει μόνο όταν κατεβάζω κάτι με το firefox. Θα σου πρότεινα να βάλεις στις εξαιρέσεις του antivirus το firefox,ωστε να μην διπλοελέγχει τα αρχεία (κάνει έλεγχο και κατά την πρόσβαση του firefox στο προσωρινό αρχείο και κατά την πρόσβαση στον τελικό αρχείο όταν το σώζει).
nifa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ το ΝΟD έχω, όλα του καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο που με προβλιματίζει είναι ότι με το startup των windows κολάει για αρκετή ώρα( μου βγάζει μία καρτέλα παραλληλόγραμμο με το χαρακτηριστίκο λογότυπο της εταιρείας). Το κάνει και σε άλλους ή πρέπει να αλλάξω κάτι?
flik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε στο scheduler και εκεί θα δεις το system statup file check σε δύο περιπτώσεις να εκτελείται. Με user log on και με update. Απενεργοποίησε το πρώτο ή και το δεύτερο αν θες. Λογικά θα διορθώσει το πρόβλημά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.