Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή καναλιού σε ασύρματη σύνδεση

gkokki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδέω ασύρματα ένα netbook ( MSI U 100 Plus ) με ένα ασύρματο ρούτερ Sagem απλά βρίσκοντάς το και βάζοντας στο netbook τον κωδικό WPA που έχω ορίσει, χωρίς να ρυθμίσω κάποιο κανάλι επικοινωνίας. ( στο ρούτερ είναι στο Auto )

Έχω δει σε laptops, στις ιδιότητες της ασύρματης κάρτας δικτύου, να υπάρχει η επιλογή "Κανάλι" όπως επίσης υπάρχει αυτή η επιλογή και στα ασύρματα ρούτερ.

Στο δικό μου netbook δεν υπάρχει αυτή η επιλογή

89022058.jpg

Υπάρχει τρόπος να πειραματιστώ με "κανάλια" ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή ασύρματη σύνδεση ?

Δημοσ.

το καναλι το αλλαζεις απο το ρουτερ και αυτοματα η καρτα δικτυου σου κανει την αλλαγη .αυτο που λες οτι εχεις δει σε καρτα δικτυου να οριζεις καναλι ειναι ΓΙΑ ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑΝ adhoc mode οταν η καρτα σου μπορει να γινει access point sthn πραξη για να συνδεθει πανω σου ενα pc χωρις να θες να περασει για τον x y λογο απο τον ρουτερ.η οταν δνε υπαρχει wireless router.εκει εχει επιλογη και για καναλι και για ssid.

Δημοσ.

Φίλοι μου,

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αρχίζω και μπαίνω στο νόημα.

Τώρα....υπάρχει κάποιος "μετρήσιμος" τρόπος για να βρεις ποιό κανάλι

είναι καλύτερο για να ρυθμίσεις στο ρούτερ η μόνο αλλάζοντας και βλέποντας ?

Να 'στε όλοι καλά

Δημοσ.

1,6,11 ειναι τα τελειως διαφορετικα καναλια μεταξυ τους.με προγραμματα οπως Insider,viststumbler ,netstumbler μπορεις να δεις σε ποια καναλια παιζουν οι αλοι συνηθως 1,6,11 και να βαλεις αυτο που δεν χρησιμοποιουν απο τα τρια η αυτο που ειναι λιγοτερο In use.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...