tassos_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εχω συνδεσει 2 pc σε ενα router philps και ενω στην αρχη και για 3 μηνες περιπου ολα ητανε μια χαρα...το τελευταιο διαστημα το ενα pc αυτο που ειναι συνδεδεμενο με το ethernet δεν μπαινει στο internet αμα το αλλο pc (συνδεδεμενο με usb) δεν ειναι ανοιχτο. Το δευτερο μπαινει παντα. Ελαχιστες φορες εχει μπει ομως χωρις να ειναι ανοιχτο το αλλο pc. Στην αρχη ολα ηταν μια χαρα. Τι μπορει να φταιει????
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 για αρχη reset το ρουτερ στα default και ξανα setup dioti δεν στεκει να πρεπει να ανοιξεις το pc γιανα παιξει το αλλο.
tassos_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 για αρχη reset το ρουτερ στα default και ξανα setup dioti δεν στεκει να πρεπει να ανοιξεις το pc γιανα παιξει το αλλο. Οταν λες reset το router το κουμπακι που εχει απο πισω? Το εχω κανει αυτο πολλες φορες.Πως το καταργω και μετα ξανα setup?
StefxOup Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πολλές φορές παρουσιάζονται διενέξεις στις διευθύνσεις ip των 2 υπολογιστών(αν δουλέυει ο DHCP).Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μια στατική διεύθυνση δικτύου στο PC που είναι συνδεδεμένο με Ethernet.Νομίζω δεν θα έχεις προβλήματα.
tassos_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πολλές φορές παρουσιάζονται διενέξεις στις διευθύνσεις ip των 2 υπολογιστών(αν δουλέυει ο DHCP).Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μια στατική διεύθυνση δικτύου στο PC που είναι συνδεδεμένο με Ethernet.Νομίζω δεν θα έχεις προβλήματα. Και πως γινετε να βαλω στατικη διευθυνση δικτυου?
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 πινακα ελεγχου τοπικη συνδεση και μετα δεξι κλικ στο tcp ip properties και εκεις βαζεις καρφωτη Ip
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Οταν λες reset το router το κουμπακι που εχει απο πισω? Το εχω κανει αυτο πολλες φορες.Πως το καταργω και μετα ξανα setup? ναι το κουμπακι για μερικα seconds.λογικα πρεπει να χανει ολες τις ρυθμισεις.και σε αυτο που ειναι Usb σβηνεις τους drivers.
tassos_7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 πινακα ελεγχου τοπικη συνδεση και μετα δεξι κλικ στο tcp ip properties και εκεις βαζεις καρφωτη Ip ναι το κουμπακι για μερικα seconds.λογικα πρεπει να χανει ολες τις ρυθμισεις.και σε αυτο που ειναι Usb σβηνεις τους drivers. Το κανω reset αρκετα συχνα για να αλλαζω ip ωστε να κατεβαζω απο rapidshare κτλ.. Οποτε δεν εχει διορθωθει με αυτο το τροπο. Τωρα δεν καταλαβα αυτο που μου λες για το το pc που ειναι Usb σβηνεις τους drivers πως το κανω αυτο ? Επισης το pc με το usb ειναι αυτο που δεν εχει προβλημα και μπαινει παντα στο internet ενω αντιθετα το αλλο με το ethernet ειναι αυτο που εχει το προβλημα και δεν μπαινει αμα το αλλο pc δεν ειναι ανοιχτο. Ετσι πιστευοντας οτι το προβλημα ειναι σε αυτο εχω βαλει το cd αρκετες φορες ωστε να το ξαναεγκαταστησω απο την αρχη αλλα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα το προβλημα υπαρχει.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 α.δεν χρησιμοποιουμε το cd .β.Reset default Να χασει τα παντα οχι reboot.
tassos_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 α.δεν χρησιμοποιουμε το cd .β.Reset default Να χασει τα παντα οχι reboot. α.Αν δεν χρησιμοποιησω το cd πως θα κανω την συνδεση εγκατασταση ξανα? β.Reset default πως γινεται?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 α.Αν δεν χρησιμοποιησω το cd πως θα κανω την συνδεση εγκατασταση ξανα?β.Reset default πως γινεται? a.192.168.1.254 kai το σεταρεις. β.καρφιτσα στην μικρη τρυπα για 4-5 seconds.
tassos_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 a.192.168.1.254 kai το σεταρεις.β.καρφιτσα στην μικρη τρυπα για 4-5 seconds. a. Ποια η διαφορα απο το να το κανω με το cd? b.Αυτο κανω οταν θελω να αλλαξω ip που σου ελεγα πιο πανω για rapidshare κτλ. ?
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 οταν θες να αλλαξεις ip κλεινεις και ανοιγεις τον ρουτερ.δεν σβηνεις απο μεσα ολα τα στοιχεια και δεν ξανακανεις setup απο την αρχη.
DDoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εχω συνδεσει 2 pc σε ενα router philps και ενω στην αρχη και για 3 μηνες περιπου ολα ητανε μια χαρα...το τελευταιο διαστημα το ενα pc αυτο που ειναι συνδεδεμενο με το ethernet δεν μπαινει στο internet αμα το αλλο pc (συνδεδεμενο με usb) δεν ειναι ανοιχτο. Το δευτερο μπαινει παντα.Ελαχιστες φορες εχει μπει ομως χωρις να ειναι ανοιχτο το αλλο pc. Στην αρχη ολα ηταν μια χαρα. Τι μπορει να φταιει???? Δεν εχει τιποτα το ρουτερ σου φιλε απλα το εχεις συνδεσει με usb και το αλλο pc για να εχει ιντερνετ, πρεπει να εχεις σεταρει ICS. Συνδεσε τα και τα 2 με ethernet και θα παιζεις μια χαρα. μη πειραξεις το ρουτερ σου.
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μαλλον εχει ρουτερ μονο me mια usb και μια ethernet.ας μας πει τι εχει συνδεσει και πως και ποιο ρουτερ εχει περα απο ενα απλο Philips Που γραφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.