Luffy-san Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια εχω το παρακατω προβλημα.Ηθελα μια απο αυτες τις μερες να κανω ενα partition στο δισκο του macbook και να βαλω το sabayon.Ολα μια χαρα στο partition ( με το bootcamp ...) και με την εγκατασταση, αλλα οταν το κανω επανεκινηση και παταω για να διαλεξω με ποιο λειτουργικο να φορτωσει, μου εμφανιζει μονο το Mac OS X χωρις το linux... Ξερει κανενας τι παιζει ; την εγκατασταση την εχω κανει μια χαρα.....Μηπως χρειαζεται καμια παραπανω ρυθμιση ή τειθεται θεμα συμβατοτητας ( που δεν το νομιζω...) ; Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ Δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερα αν εβαζα το θεμα στην ενοτητα του linux.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα, μετά το bootcamp κρατάμε πατημένο το alt και μας βγάζει να διαλέξουμε partition. Αυτό για windows, αλλά το δοκίμασες μήπως και....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luffy-san Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα, μετά το bootcamp κρατάμε πατημένο το alt και μας βγάζει να διαλέξουμε partition. Αυτό για windows, αλλά το δοκίμασες μήπως και....? μα αυτο γραφω...οτι παω να διαλεξω και μου εμφανιζει οτι υπαρχει ενα διαμερισμα στο δισκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μα αυτο γραφω...οτι παω να διαλεξω και μου εμφανιζει οτι υπαρχει ενα διαμερισμα στο δισκο... Κατι έχει γίνει λάθος με το bootloader στα linux.Δοκίμασε repair( αν έχει) βαζοντας το linux cd και κάνοντας restart με το start up disk απο system preferences. Backup έχεις κάνει φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγκατεστησες το rEFIt? Εκανες sync τα partitions μετα την εγκατασταση του Linux (απο το αρχικο μενου του rEFIt)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.