monoxromos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα, Συγγενικο προσωπο ξεκινησε μια δουλιτσα με παροχη υπηρεσιων.Ψαχνουμε για ενα free προγραμμα που να μπορει μεσω του υπολογιστη να τυπωνει τιμολογια,τιποτα αλλο,αποθηκες κλπ δεν ενδιαφερουν μονο προγραμμα εκτυπωσης...Βεβαια χρειαζεται καποια διαδικασια και απο την Εφορια,θα τα κανουμε αυτα. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
gfilippas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Για ρίξε μια ματιά στο ΔΙΑΣ, στην έκδοση basic που είναι δωρεάν. Εδώ Φαίνεται να έχει παραπάνω από αυτά που ζητάς.
Zazula Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Η διαδικασία που λες με την Εφορία (αγορά ΕΑΦΔΣΣ κλπ) χρειάζεται όντως για τα παραστατικά ("στοιχεία" στη φορολογική ζαργκόν) που απαιτούν σήμανση (δηλ. Δελτία Αποστολής, Δελτία Αποστολής - Τιμολόγια Πώλησης, Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών, Δελτία Ποσοτικής Παραλαβής, Τιμολόγια Αγοράς και τα αντίστοιχα Ακυρωτικά Στοιχεία για τα προαναφερθέντα). Η συσκευή ΕΑΦΔΣΣ π.χ. που έχω αγοράσει εγώ, δίνει σήμανση και σε εκτυπώσεις από Excel, Word ή ακόμη κι από Internet Explorer. Οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζεις η συγκεκριμένη εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσεις αν συνεργάζεται με το ΕΑΦΔΣΣ που θα αγοράσεις. Εγώ, επειδή ήθελα πλήρες εμπορικό και λογιστική, καλύφθηκα με το Κεφάλαιο. Αλλά αν ήμουν στη θέση τού συγγενικού σου προσώπου, με μόνη υποχρέωση την έκδοση ΤΠΥ, ΑΠΥ κι άντε και των ακυρωτικών τους, θα έπαιρνα ΕΑΦΔΔΣ που να υποστηρίζει παροχή σήμανσης σε Word / Excel, και θα έκανα τη δουλειά μου με τα εν λόγω προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.