Προς το περιεχόμενο

νοκια 5800 αναβαθμιση

tolis44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Προσφατα εκανα αναβ.μεσο υπολογιστη στο 5800 αλλα δεν εχει ελληνικα μεσα μονο αγγλικα.Το λαθος μου ειναι η αναβ μεσο υπολ. ενω πρεπει ασυρματα.

Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Η αναβάθμιση από τον υπολογιστή μέσω USB δεν είναι σε καμία περίπτωση λάθος.

Αιτίες :

α) Το κινητό το έχεις αγοράσει από εξωτερικό

β) Αν το αγόρασες από κάποιο Ελληνικό μαγαζί τότε είναι παραεισαγωγής

Λύσεις :

α) Πας σε κάποιο Nokia Shop και σου περνάνε Ελληνικό firmware με ένα μικρό κόστος (νομίζω 15€)

β) Μέσω προγράμματος αλλάζεις το Product Code της συσκευής σου σε κάποιο Ελληνικό (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα αλλά άμα ψάξεις λίγο θα το βρεις)

edit

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.Αν και το αγορασα απο media markt δεν ξερω να σου πω αν ειναι απεξω η παραεισαγωγης.παντως σε ευχαριστο πολυ.Θα το ερευνησω!

Δημοσ.

και εγώ από το ίδιο μαγαζί το πήρα φίλε και το πιθανότερο είναι να είναι παραεισαγωγής... Το δικό μου που έψαξα πάντως δεν είναι ελληνικό.

τα links που έδωσε παραπάνω ο φίλος με βοήθησαν και εμένα πολύ στα πρώτα μου βήματα για το τηλεφωνάκι, το οποίο βρίσκω πολύ καλό ειδικά τώρα με το free navigator της Νokia.

Εγώ πάντως δεν του έκανα ακόμα την αναβάθμιση στην 40. γιατί φοβήθηκα ακριβώς τέτοιου είδους προβλήματα.... Θα περιμένω να δω πότε θα με αφήσει να την κάνω από το τηλέφωνο (FOTA) και όχι μέσω υπολογιστή.

Δημοσ.

πριν από μια βδομάδα αναβάθμισα με FOTA όλα μια χαρά για την ώρα ούτε τα τηλέφωνα δε χάθηκαν.

Δημοσ.

Παιδια ειναι ενταξει το κιν.μου!Ολα πηγαν καλα!Οπως τα λεει ο macabre_sunsets!!Ευχαριστω παντως ολους που ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...