tolis44 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια.Προσφατα εκανα αναβ.μεσο υπολογιστη στο 5800 αλλα δεν εχει ελληνικα μεσα μονο αγγλικα.Το λαθος μου ειναι η αναβ μεσο υπολ. ενω πρεπει ασυρματα. Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω πολυ!
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Η αναβάθμιση από τον υπολογιστή μέσω USB δεν είναι σε καμία περίπτωση λάθος. Αιτίες : α) Το κινητό το έχεις αγοράσει από εξωτερικό β) Αν το αγόρασες από κάποιο Ελληνικό μαγαζί τότε είναι παραεισαγωγής Λύσεις : α) Πας σε κάποιο Nokia Shop και σου περνάνε Ελληνικό firmware με ένα μικρό κόστος (νομίζω 15€) β) Μέσω προγράμματος αλλάζεις το Product Code της συσκευής σου σε κάποιο Ελληνικό (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα αλλά άμα ψάξεις λίγο θα το βρεις) edit Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ
tolis44 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ.Αν και το αγορασα απο media markt δεν ξερω να σου πω αν ειναι απεξω η παραεισαγωγης.παντως σε ευχαριστο πολυ.Θα το ερευνησω!
nikos1071 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ από το ίδιο μαγαζί το πήρα φίλε και το πιθανότερο είναι να είναι παραεισαγωγής... Το δικό μου που έψαξα πάντως δεν είναι ελληνικό. τα links που έδωσε παραπάνω ο φίλος με βοήθησαν και εμένα πολύ στα πρώτα μου βήματα για το τηλεφωνάκι, το οποίο βρίσκω πολύ καλό ειδικά τώρα με το free navigator της Νokia. Εγώ πάντως δεν του έκανα ακόμα την αναβάθμιση στην 40. γιατί φοβήθηκα ακριβώς τέτοιου είδους προβλήματα.... Θα περιμένω να δω πότε θα με αφήσει να την κάνω από το τηλέφωνο (FOTA) και όχι μέσω υπολογιστή.
Mik-1-s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή την έπαθα και εγώ με ένα 6600 slide δες τον οδηγό που βρήκα και του πέρασα Ελληνικά και γλύτωσα τα 16 ευρά που ζητούσε η Nokia!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=359345
opera Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 πριν από μια βδομάδα αναβάθμισα με FOTA όλα μια χαρά για την ώρα ούτε τα τηλέφωνα δε χάθηκαν.
tolis44 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειναι ενταξει το κιν.μου!Ολα πηγαν καλα!Οπως τα λεει ο macabre_sunsets!!Ευχαριστω παντως ολους που ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.