Προς το περιεχόμενο

ποιον να αγορασω?

sinbad99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ΑΜD επειδη ειναι 100 Ε φθηνοτερος και φυσικα αργοτερος, αλλα δε νομιζω να καταλαβεις εσυ την διαφορα..

Δημοσ.

Άμα δεν μας πεις χρήση δεν μπορούμε να σου πούμε ποιον να πάρεις.

Αν και για να κάνεις τέτοια σύγκριση δεν νομίζω να γνωρίζεις τις ουσιαστικές διαφορές των επεξεργαστών ούτε και να έχεις ασχοληθεί πολύ με το θέμα.

Δημοσ.
Άμα δεν μας πεις χρήση δεν μπορούμε να σου πούμε ποιον να πάρεις.

Αν και για να κάνεις τέτοια σύγκριση δεν νομίζω να γνωρίζεις τις ουσιαστικές διαφορές των επεξεργαστών ούτε και να έχεις ασχοληθεί πολύ με το θέμα.

...εκτος απο χρηση πες μας budget καθως οι επεξεργαστες εκτος απο την διαφορα τους σε τιμη εχουνε και σχετικα μεγαλη διαφορα οι πλατφορμες στις οποιες "καθονται" που σημαινει οτι ανεβαινεις πολυ σε κοστος αν επιλεξεις τον i7.

Δημοσ.

για να ρωταει καποιος σημαινει οτι δεν γνωριζει, δεν χρειαζεται να τον σχολιαζουμε :)

πες μας φιλε μου τη χρηση που το θες αν και ο i7 ειναι too much για καθημερινη χρηση. ενας

i5/750 ειναι πιο "ανθρωπινος" .

Δημοσ.
για να ρωταει καποιος σημαινει οτι δεν γνωριζει, δεν χρειαζεται να τον σχολιαζουμε :)

πες μας φιλε μου τη χρηση που το θες αν και ο i7 ειναι too much για καθημερινη χρηση. ενας

i5/750 ειναι πιο "ανθρωπινος" .

Για surfing, msn κλπ., άντε και λίγο gaming, και ο i5 είναι too much. Έτσι όπως τον κόβω τον TS ένας 955 θα του έπεφτε μια χαρά:P

Ας περιμένουμε όμως να μας πει χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...