sinbad99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Παρακαλω την βοηθεια σας για ενα καινουριο pc που θελω να στησω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm η http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-920-1366-2-66Ghz-8Mb-B-BX80601920.htm
onty Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τον ΑΜD επειδη ειναι 100 Ε φθηνοτερος και φυσικα αργοτερος, αλλα δε νομιζω να καταλαβεις εσυ την διαφορα..
pgmank Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τον i7. Είναι ο καλύτερος επεξεργαστής της αγοράς !
mihachris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Άμα δεν μας πεις χρήση δεν μπορούμε να σου πούμε ποιον να πάρεις. Αν και για να κάνεις τέτοια σύγκριση δεν νομίζω να γνωρίζεις τις ουσιαστικές διαφορές των επεξεργαστών ούτε και να έχεις ασχοληθεί πολύ με το θέμα.
Alexisssss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Άμα δεν μας πεις χρήση δεν μπορούμε να σου πούμε ποιον να πάρεις.Αν και για να κάνεις τέτοια σύγκριση δεν νομίζω να γνωρίζεις τις ουσιαστικές διαφορές των επεξεργαστών ούτε και να έχεις ασχοληθεί πολύ με το θέμα. ...εκτος απο χρηση πες μας budget καθως οι επεξεργαστες εκτος απο την διαφορα τους σε τιμη εχουνε και σχετικα μεγαλη διαφορα οι πλατφορμες στις οποιες "καθονται" που σημαινει οτι ανεβαινεις πολυ σε κοστος αν επιλεξεις τον i7.
pcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 για να ρωταει καποιος σημαινει οτι δεν γνωριζει, δεν χρειαζεται να τον σχολιαζουμε πες μας φιλε μου τη χρηση που το θες αν και ο i7 ειναι too much για καθημερινη χρηση. ενας i5/750 ειναι πιο "ανθρωπινος" .
mihachris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 για να ρωταει καποιος σημαινει οτι δεν γνωριζει, δεν χρειαζεται να τον σχολιαζουμε πες μας φιλε μου τη χρηση που το θες αν και ο i7 ειναι too much για καθημερινη χρηση. ενας i5/750 ειναι πιο "ανθρωπινος" . Για surfing, msn κλπ., άντε και λίγο gaming, και ο i5 είναι too much. Έτσι όπως τον κόβω τον TS ένας 955 θα του έπεφτε μια χαρά Ας περιμένουμε όμως να μας πει χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.