Προς το περιεχόμενο

παλιος ενισχυτης και blu ray

sot66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Εχω εναν παλιο ραδιοενισχυτη 10ετιας SONY και σκεφτομαι να αγοράσω ενα blu ray. Απο την στιγμη ομως που ο παλιος ενισχυτης δεν εχει εξοδο HDMI πως μπορω να τον συνδεσω με το blu ray καιτην TV και να εχω ψηφιακη αποδοση. Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Απευθείας συνδέεις το blu ray player με την τηλεόραση για εικόνα. Για ήχο θα συμβιβαστείς με τις δυνατότητες του ενισχυτή σου.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση. επειδη ομως ειμαι ασχετος, πως θα εχω ηχο απο ενισχυτη αφου ο ενισχυτης εχει εισοδο 5,1 η μπανανουλες και το blu ray εξοδο hdmi. ευχαριστω και παλι

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ για την απαντηση. επειδη ομως ειμαι ασχετος, πως θα εχω ηχο απο ενισχυτη αφου ο ενισχυτης εχει εισοδο 5,1 η μπανανουλες και το blu ray εξοδο hdmi. ευχαριστω και παλι

To blu ray player δεν εχει να υποθεσω 5.1 αναλογικες εξοδους...

Aν δεν εχει ο ενισχυτης εισοδο οπτικης ινας/coaxial δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα...:P

Δημοσ.

ο ενισχυτης εχει οπτικη ινα. υπαρχει ομως καλωδιο που απο την μια θα μπει στην εισοδο οπτικης ινας του ενισχυτη και απο την αλλη στο hdmi του blu ray? επισης να το θεσω διαφορετικα τι ειδους εξοδους να ψαξω στο blu ray. ευχαριστω

Δημοσ.
ο ενισχυτης εχει οπτικη ινα. υπαρχει ομως καλωδιο που απο την μια θα μπει στην εισοδο οπτικης ινας του ενισχυτη και απο την αλλη στο hdmi του blu ray? επισης να το θεσω διαφορετικα τι ειδους εξοδους να ψαξω στο blu ray. ευχαριστω

Δεν είναι ανάγκη να συνδέσεις τον ήχο μέσω hdmi..Το bluray σίγουρα θα έχει κάποια ψηφιακή έξοδο για να συνδέσεις τον ενισχυτή..

Δημοσ.

Εφόσον ο ραδιοενισχυτής έχει είσοδο για οπτική ίνα, φρόντισε το Blu ray που θέλεις να πάρεις να έχει τέτοια έξοδο.

Καλώδιο απο οπτική ίνα σε hdmi δεν νομίζω να υπάρχει (άσε που δεν γίνεται κιόλας να φτιαχτεί - νομίζω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...