BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τι ειναι το onslaught ρε παιδια? Me has a mike too. Edit: Νταξει ειδα τι ειναι. Φαση θα'χει.
dinodxr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αλλοω εναν θελουμε για να συμπληρωσουμε τετραδα....
Whiteyez Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς πότε θα φτιάξουν τα καταραμένα τα insignias; Έχω χρυσώσει όλα τα όπλα και μου λείπουν μόνο 2, τα Get all weapon bronze stars και Get all bronze stars, μου φαίνεται αυτό το M1 κάνει την βρομοδουλειά.
dinodxr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς πότε θα φτιάξουν τα καταραμένα τα insignias; Έχω χρυσώσει όλα τα όπλα και μου λείπουν μόνο 2, τα Get all weapon bronze stars και Get all bronze stars, μου φαίνεται αυτό το M1 κάνει την βρομοδουλειά. δν ξερω...παντως εχω στειλει email στην ea και ακομα περιμενω απαντηση....το προβλημα ειναι οτι στο M1 Garand τα kills που κανεις με αυτο μετρανε για το M1A1 Thomspon....,,δηλαδη εγω εχω χρυσο αστερι στο Thomspon M1A1 εχοντας 0 kills με αυτο..
Whiteyez Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Αυτό δεν μου το έκανε εμένα, το Thompson δούλευε οκ, στο M1 πάντως έχω 101 kills και κανένα αστέρι αν και μου τα εμφάνιζε ingame. Τόσο δύσκολο είναι πια να το διορθώσουν αυτό; ΕΛΕΟΣ! Σχετικά με το Onlslaught: http://www.battlefieldbadcompany2.com/onslaught
dinodxr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Αυτό δεν μου το έκανε εμένα, το Thompson δούλευε οκ, στο M1 πάντως έχω 101 kills και κανένα αστέρι αν και μου τα εμφάνιζε ingame. Τόσο δύσκολο είναι πια να το διορθώσουν αυτό; ΕΛΕΟΣ! Σχετικά με το Onlslaught: http://www.battlefieldbadcompany2.com/onslaught κοιτα εμενα ξαφνικα μ μηδενισε τ kills του thomspon αλλα απο οτι διαβασα τ 101 kills που εχεις (+απο προσωπικη εμπειρια...) μετρανε για το Μ1Α1...δλδ εγω εχω 102 kills με το Μ1 Αλλα μ μετρανε για τ Μ1Α1 καθως μου λεει οτι μ λειπουν 98 kills για δευτερο αστερι...)
dinodxr Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 οχι μονο 98 kills, και τα φωνηεντα σου λειπουν ti? ---------- Προσθήκη 22-05-2010 στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-05-2010 στις 18:45 ---------- το onslaught mode εκανε την εμφανιση του στο store του battlefield....ειναι ακομα στην κατηγορια upcoming....και απο οτι ειδα δν ειναι vip αρα θα πρεπειν ξοδεψουμε μερικα φραγκα...¨)
Whiteyez Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Προσωπικά δεν περίμενα να είναι VIP, τις στολές όμως θα μπορούσαν να τις είχαν για VIP.
dinodxr Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μπα.....ηθελαν ν βγαλουν ..λεφτακια.,,αμα...δεις ολα τα level 4-20 εχουν οπλα τα οποια εμεις δν ειχαμε.....αδικια...
dinodxr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 επιτελους,,,,βγηκε η εκδοση 1.03 η οποια διορθωνει το προβλημα με το Μ1 και προσφερει επισης μικρες βελτιωσεις στο γραφικο περιβαλλον...
dinodxr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 επισης πειραξαν και τα στατιστικα απο καποια οπλα..ΜG3 SA,G3,M16A2 κ.τ.λ
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Διαθέσιμο πλέον και το 1.04 Update The following changes are in the 1.04 update of Battlefield Bad Company 2. o Vehicles can now be damaged by friendly fire when playing Hardcore. o The MG36 now properly has its red dot sight in Hardcore. o Damaged vehicles no longer blink on the minimap for soldiers without a powertool. o SPECACT kits can be used on all SDM and SR levels. o 40mm Shotgun is now properly rewarded platinum at 500 kills not 1000. o G3 and Mk14 can now use the AR Marksman specialization. o Fixed a graphical issue when equipping the GOL with a 4x or Red Dot sight. o Scoring is now awarded after a player’s death. o Increased Tickets in Conquest mode and significantly increased Ticket Bleed when holding a majority or more of flags. o The Conquest Horn now only plays for a short time when running low on Tickets. o Updated the weapon stats in the Menu to reflect previous weapon balance changes (no additional weapon balance changes were made). o Increased the power of the UH-60 miniguns at long range. o Armored Vehicles are now more effective at running over soldiers. o Fixed an issue on Isla Inocentes where destroying a fence would also destroy the building containing an MCom. o Fixed various hangs and exploits. Και στην 9 Ιουνίου το Map Pack 3 για τους VIP.
dinodxr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ωραιο το map pack 3 ,, αλλα πολυ σκοταδι ρε στο nelson bay`δεν βλεπω τιποτα με τον sniper...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.