Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μολις αγορασα τις καινουργιες στολες + οπλα απο το store.////......και απο οτι ειδα βγαινει και onslaught mode.....(4 gamers vs παρα πολλους cpu....)

Δημοσ.

μολις αγορασα τις καινουργιες στολες + οπλα απο το store.////......και απο οτι ειδα βγαινει και onslaught mode.....(4 gamers vs παρα πολλους cpu....)

Δημοσ.
Αυτό το onslaught mode το περιμένω πως και πως.
λοιπον επειδη παιζω συχνα με τον Whiteyez (πολυ καλοσ μ τ sniper!!) ν μαζευτουμε και αλλοι δυο για ομαδουλα....οποιος εχει και bluetooth ακομα καλυτερα....!!!:mrgreen:
Δημοσ.
Αυτό το onslaught mode το περιμένω πως και πως.
λοιπον επειδη παιζω συχνα με τον Whiteyez (πολυ καλοσ μ τ sniper!!) ν μαζευτουμε και αλλοι δυο για ομαδουλα....οποιος εχει και bluetooth ακομα καλυτερα....!!!:mrgreen:
Δημοσ.

Ρε συ dinodxr γιατι δεν παιζετε hardcore? Την αλλη φορα που παιξαμε στο κανονικο ηταν λιγο ξενερα και

γενικα μονο το hardcore αξιζει πιστευω (ειδικα αν παιζεις recon :P).

Δημοσ.

Ρε συ dinodxr γιατι δεν παιζετε hardcore? Την αλλη φορα που παιξαμε στο κανονικο ηταν λιγο ξενερα και

γενικα μονο το hardcore αξιζει πιστευω (ειδικα αν παιζεις recon :P).

Δημοσ.

Έχω παίξει και hardcore είναι ωραίο δεν λέω απλά μ την σπάει π δεν έχει mini map...ομως μ αρέσει ότι δεν σ δείχνει αυτόν π σ σκοτώνει...και φυσικά ότι σκοτώνεις και σκοτωνεσε πιο εύκολα. :)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ είμαι μέσα για όλα! Έχω και mic.

Λοιπόν ..αυτά είναι εχω και εγ. Mic αυτό του ps3 ...onslaught σου ερχόμαστε....(νέα όπλα και τανκς)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...