Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, ψηνόμαστε 3-4 άτομα να πάρουμε το BC2 μιας και είναι περισσότερο team based από το COD. Απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον από την εποχή που έπαιζα το BF2 σε PC πριν 5-6 χρόνια, ήθελε αρκετή "στρατηγική" και συνεννόηση στο Multiplayer, αντίθετα με άλλα παιχνίδια της εποχής όπως τα πρώτα COD, CS κτλ που ήταν καθαρά πιστολίδι κι όποιον φάμε.

Δε προσπαθώ να μειώσω το COD και να με φάνε ζωντανό οι τρισεκατομμύρια Έλληνες που το παίζουν :P αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το BC2 γιατί ενώ γενικά θεωρείται πάρα πολύ καλό, δε βλέπω να κινείται πάρα πολύ στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Παίδες, ψηνόμαστε 3-4 άτομα να πάρουμε το BC2 μιας και είναι περισσότερο team based από το COD. Απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον από την εποχή που έπαιζα το BF2 σε PC πριν 5-6 χρόνια, ήθελε αρκετή "στρατηγική" και συνεννόηση στο Multiplayer, αντίθετα με άλλα παιχνίδια της εποχής όπως τα πρώτα COD, CS κτλ που ήταν καθαρά πιστολίδι κι όποιον φάμε.

Δε προσπαθώ να μειώσω το COD και να με φάνε ζωντανό οι τρισεκατομμύρια Έλληνες που το παίζουν :P αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το BC2 γιατί ενώ γενικά θεωρείται πάρα πολύ καλό, δε βλέπω να κινείται πάρα πολύ στην Ελλάδα.

Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γραφικά του και αυτό ειναι ενα μεγάλο μείον πιστεύω.

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά. Με τη παρέα που το αγοράσαμε τρελαθήκαμε από τα γραφικά. Για μένα έχει τα καλύτερα που έχω δει 3 χρόνια που έχω xbox.

Δημοσ.
Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γραφικά του και αυτό ειναι ενα μεγάλο μείον πιστεύω.

Δεν σου αρεσουν καθολου? πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο για τα γραφικα του παιχνιδιου...αν επιτρεπεται σε ποιο μηχανημα το επαιξες?

Εγω παντως το θεωρω ανετα κιολας ενα απο τα πιο εντυπωσιακα multiplatform παιχνιδια στον οπτικο τομεα.

Δημοσ.
Δεν σου αρεσουν καθολου? πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο για τα γραφικα του παιχνιδιου...αν επιτρεπεται σε ποιο μηχανημα το επαιξες?

Εγω παντως το θεωρω ανετα κιολας ενα απο τα πιο εντυπωσιακα multiplatform παιχνιδια στον οπτικο τομεα.

Στο Playstation 3.

Του Modern Warfare 2 τα γραφικα είναι πάρα πολυ καλύτερα[τα καλυτερα που εχω δει ως τώρα]

Δημοσ.

Οποίος φίλος είναι «καλός,» πανω από δυο level :) ) ας με κάνει add στο psn για να παίξουμε κανά game... id: dinodxr

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

ναι ρε...μια χαρα ..ετσι και αλλιως 27 ειμαι εγω....:whistle:

---------- Προσθήκη στις 11:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:15 ----------

αντε κανε με....δν μπορω ν περιμενω αλλο....βαρεθηκα να μιλαω με ξενουσ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...