BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Πες κανα psn id ρε Whiteyez γιατι καθομαστε και παιζουμε μονοι μας ωρε.
glad1at0re Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Παίδες, ψηνόμαστε 3-4 άτομα να πάρουμε το BC2 μιας και είναι περισσότερο team based από το COD. Απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον από την εποχή που έπαιζα το BF2 σε PC πριν 5-6 χρόνια, ήθελε αρκετή "στρατηγική" και συνεννόηση στο Multiplayer, αντίθετα με άλλα παιχνίδια της εποχής όπως τα πρώτα COD, CS κτλ που ήταν καθαρά πιστολίδι κι όποιον φάμε. Δε προσπαθώ να μειώσω το COD και να με φάνε ζωντανό οι τρισεκατομμύρια Έλληνες που το παίζουν αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το BC2 γιατί ενώ γενικά θεωρείται πάρα πολύ καλό, δε βλέπω να κινείται πάρα πολύ στην Ελλάδα.
Iron_man21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Παίδες, ψηνόμαστε 3-4 άτομα να πάρουμε το BC2 μιας και είναι περισσότερο team based από το COD. Απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον από την εποχή που έπαιζα το BF2 σε PC πριν 5-6 χρόνια, ήθελε αρκετή "στρατηγική" και συνεννόηση στο Multiplayer, αντίθετα με άλλα παιχνίδια της εποχής όπως τα πρώτα COD, CS κτλ που ήταν καθαρά πιστολίδι κι όποιον φάμε. Δε προσπαθώ να μειώσω το COD και να με φάνε ζωντανό οι τρισεκατομμύρια Έλληνες που το παίζουν αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το BC2 γιατί ενώ γενικά θεωρείται πάρα πολύ καλό, δε βλέπω να κινείται πάρα πολύ στην Ελλάδα. Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γραφικά του και αυτό ειναι ενα μεγάλο μείον πιστεύω.
glad1at0re Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Γούστα είναι αυτά. Με τη παρέα που το αγοράσαμε τρελαθήκαμε από τα γραφικά. Για μένα έχει τα καλύτερα που έχω δει 3 χρόνια που έχω xbox.
kage Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 νομιζω το παιχνιδι κατασκευαστηκε για multiplayer γιατι το single mode βγαινει σε μολις κανα 5ωρο...
dr_thodt Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα γραφικά του και αυτό ειναι ενα μεγάλο μείον πιστεύω. Δεν σου αρεσουν καθολου? πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο για τα γραφικα του παιχνιδιου...αν επιτρεπεται σε ποιο μηχανημα το επαιξες? Εγω παντως το θεωρω ανετα κιολας ενα απο τα πιο εντυπωσιακα multiplatform παιχνιδια στον οπτικο τομεα.
Iron_man21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν σου αρεσουν καθολου? πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο για τα γραφικα του παιχνιδιου...αν επιτρεπεται σε ποιο μηχανημα το επαιξες? Εγω παντως το θεωρω ανετα κιολας ενα απο τα πιο εντυπωσιακα multiplatform παιχνιδια στον οπτικο τομεα. Στο Playstation 3. Του Modern Warfare 2 τα γραφικα είναι πάρα πολυ καλύτερα[τα καλυτερα που εχω δει ως τώρα]
panos_sxh Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Συνέντευξη με τον Ανδρέα Χρυσοβίτσανο της DICE
dinodxr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Οποίος φίλος είναι «καλός,» πανω από δυο level ) ας με κάνει add στο psn για να παίξουμε κανά game... id: dinodxr Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dinodxr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ναι ρε...μια χαρα ..ετσι και αλλιως 27 ειμαι εγω.... ---------- Προσθήκη στις 11:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:15 ---------- αντε κανε με....δν μπορω ν περιμενω αλλο....βαρεθηκα να μιλαω με ξενουσ...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τι τωρα? Βαριεμαι. Οταν ειναι θα μπω. Edit: Η μαλλον αντε επειδη ειμαι καλος. Μπαινω τωρα.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αν και είμαι μικρό level παίζω αρκετά τώρα τελευταία. Ας με κάνει add όποιος θέλει για teamplay. PSN: deviantpuppet24
dinodxr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ok σ κάνω add... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.