ApoelAndreas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 EA Good news PS3 gamers: the #BFBC2 multiplayer demo will now be available starting tomorrow worldwide. I'm excited, are you? about 3 hours ago from web Επιτελους!! Απο αυριο στο Playstation Store. Ποσο το περιμενα.. PSN: AndreasPSN
Tigran Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το'βαλα κι εγώ! Άντε να δούμε τι θα δούμε! Για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο; Μια βδομάδα όπως το MAG ή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού;
timekeeper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 εγω το 'χα εδω και 2 μηνες... Μήπως εννοείς το beta;
JohNy_GR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ναι. ουσιαστικα ειναι σχεδον το ιδιο.... μεχρι και update ειχε το beta
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ναι. ουσιαστικα ειναι σχεδον το ιδιο.... μεχρι και update ειχε το beta Καμια σχεση.. Απλα το ιδιο παιχνιδι.. Επισης οπως ειπες, το Beta ειχες, οχι το Demo. Και εγω ειχα το Beta. Το Demo ειναι αλλος χαρτης.. Και τα οπλα που μπορεις να εχεις ειναι ελαχιστα. Τα περισσοτερα γραφουν οτι ειναι μονο για το full game.. Υπαρχουν και αλλα vehicles αλλα και helicopters. Και αν παιξεις το Demo θα δεις οτι για να σκοτωσεις τους εχθρους χρειαζεσαι περισσοτερα bullets..
The_Sheep Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και φερνει ενα φρεσκο αερα "στρατηγικης" σε σχεση με mw2 που το εχω βαρεθει, καθοτι μια συντονισμενη ομαδα των τεσσαρων μπορει να κανει τεραστια διαφορα. πολλοι παραπονιουνται οτι σκοτωνονται συνεχεια απο snipers...δεν ειναι ετσι τα πραγματα μετα απο 2-3 παιχνιδια..μπορεις ευκολα να υπολογισεις που θα καθονται και να πραξεις αναλογα. μερικες μικρες συμβουλες απο την πλευρα μου σαν Defender -το πρωτο πραγμα ειναι να τρεξεις στο διωροφο κτιριο με το stasionary οπλο να κατεβασεις το uav που μπορεις να καταστρεψει στην αρχη ολα τα stationary -μετα με το ιδιο οπλο μπορουμε να σκοτωσουμε αρκετους snipers ειτε ακριβως απεναντι στον λοφο , ειτε στα αριστερα , ψηλα κοντα στους σωληνες ειτε δεξια στην παραλια, με λιγο καλο σημαδι πολυ γρηγορα μπορεις να κρατησεις πισω ολους τους τους snipers -αμεσως μετα με το αλλο stationary με 2 καλες βολες μπορεις να καταστρεψεις οποιο τανκ κατεβει, πριν καν προλαβει να φτασει κοντα (για αυτο το λογο στην αρχη θα πρεπει να απαλλαγεις απο το uav) attacker -uav . βασικος στοχος τα stationary -βασικο! μην μπαινετε μεσα στο τανκ και αεεερα παμε.χρειαζεται αλλο ενα ατομο και οταν ειναι αρχη του παιχνιδιου αν οι defenders ξερουν τι κανουν θα πρεπει να παρκαρετε το τανκς μακρια και να καταστρεψετε ολα τα stationary για να μην εχετε προβλημα -ο medic ειναι μια καλη επιλογη γιατι αν κανετε revive τους συμπαικτες σας ξανακερδιζετε τα "credit" που εχει ολη η ομαδα μεχρι να καταστρεψει τα σημεια -υπαρχουν πολλοι δρομοι για να φτασετε στο καταλληλο σημειο...δοκιμαστε τους - αν αποφασισετε να παρετε sniper , γνωμη μου ειναι να μην μπειτε σε ομαδα, γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο να εισαι σε ομαδα με αλλουσ 2-3 snipers και να πρεπει να κανεις spawn 15 χιλιομετρα μακρια απο την δραση -το ελικοπτερο μπορει να κανει ολη την διαφορα αν ξερετε να το πετατε(χτες με ενα καλο πιλοτο σαν χειριστης του οπλου πανω στο ελικοπτερο εκανα κοντα στα 30 kills χωρις υπερβολη σε μια πτηση ..και κοντα στα αλλο τοσα πρεπει να εκανε ο πιλοτος..) το παιχνιδι θελει συνεργασια...μετα γινεται απολαυστικο....αρνητικο ειναι λιγο το hit detection και το οτι θελει πολλες σφαιρες για να σκοτωσεις καποιον...
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και φερνει ενα φρεσκο αερα "στρατηγικης" σε σχεση με mw2 που το εχω βαρεθει, καθοτι μια συντονισμενη ομαδα των τεσσαρων μπορει να κανει τεραστια διαφορα.πολλοι παραπονιουνται οτι σκοτωνονται συνεχεια απο snipers...δεν ειναι ετσι τα πραγματα μετα απο 2-3 παιχνιδια..μπορεις ευκολα να υπολογισεις που θα καθονται και να πραξεις αναλογα. μερικες μικρες συμβουλες απο την πλευρα μου σαν Defender -το πρωτο πραγμα ειναι να τρεξεις στο διωροφο κτιριο με το stasionary οπλο να κατεβασεις το uav που μπορεις να καταστρεψει στην αρχη ολα τα stationary -μετα με το ιδιο οπλο μπορουμε να σκοτωσουμε αρκετους snipers ειτε ακριβως απεναντι στον λοφο , ειτε στα αριστερα , ψηλα κοντα στους σωληνες ειτε δεξια στην παραλια, με λιγο καλο σημαδι πολυ γρηγορα μπορεις να κρατησεις πισω ολους τους τους snipers -αμεσως μετα με το αλλο stationary με 2 καλες βολες μπορεις να καταστρεψεις οποιο τανκ κατεβει, πριν καν προλαβει να φτασει κοντα (για αυτο το λογο στην αρχη θα πρεπει να απαλλαγεις απο το uav) attacker -uav . βασικος στοχος τα stationary -βασικο! μην μπαινετε μεσα στο τανκ και αεεερα παμε.χρειαζεται αλλο ενα ατομο και οταν ειναι αρχη του παιχνιδιου αν οι defenders ξερουν τι κανουν θα πρεπει να παρκαρετε το τανκς μακρια και να καταστρεψετε ολα τα stationary για να μην εχετε προβλημα -ο medic ειναι μια καλη επιλογη γιατι αν κανετε revive τους συμπαικτες σας ξανακερδιζετε τα "credit" που εχει ολη η ομαδα μεχρι να καταστρεψει τα σημεια -υπαρχουν πολλοι δρομοι για να φτασετε στο καταλληλο σημειο...δοκιμαστε τους - αν αποφασισετε να παρετε sniper , γνωμη μου ειναι να μην μπειτε σε ομαδα, γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο να εισαι σε ομαδα με αλλουσ 2-3 snipers και να πρεπει να κανεις spawn 15 χιλιομετρα μακρια απο την δραση -το ελικοπτερο μπορει να κανει ολη την διαφορα αν ξερετε να το πετατε(χτες με ενα καλο πιλοτο σαν χειριστης του οπλου πανω στο ελικοπτερο εκανα κοντα στα 30 kills χωρις υπερβολη σε μια πτηση ..και κοντα στα αλλο τοσα πρεπει να εκανε ο πιλοτος..) το παιχνιδι θελει συνεργασια...μετα γινεται απολαυστικο....αρνητικο ειναι λιγο το hit detection και το οτι θελει πολλες σφαιρες για να σκοτωσεις καποιον... Τι εννοεις Hit Detection? Δεν ειναι αρνητικο οτι θελει πολλες σφαιρες να σκοτωσεις καποιον. Γιατι με την ιδια λογικη και ο αντιπαλος θελει περισσοτερες σφαιρες για να σε σκοτωσει. Απλα στο PS3 Beta τα shotguns ηταν τρομερα underpowered. Τωρα ειναι perfect και γι'αυτο εκαναν ολα τα υπολοιπα ελαχιστα πιο αδυναμα.. Κανει το παιχνιδι και πιο απαιτητικο ετσι, ωστε να προσπαθεις να κανεις Headshot, παρα να πυροβολας παντου και να σπαταλας ολοκληρο magazine. Ο χαρτης δεν λεει και πολλα παντως. Αυτος του Beta ηταν πολυ καλυτερος. Πως και πως το περιμενω εγω παντως.. ---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:01 ---------- http://ultimateprestige.com/ Vehicles Weapons Maps Strategy Αν δεν εχετε Battlefield Veteran Rank χρησιμοποιηστε το email μου. ( [email protected] ) Αυτα ειναι τα confirmed.. Το M4A1 δεν ειναι 100% confirmed. Για τα Maps δεν ειμαι σιγουρος.(μαλλον οσα εχουν εκει ειναι τα 100% confirmed) Ολα τα οπλα που εχει ειναι σιγουρα στο παιχνιδι(για το M4A1 δεν ειπαν κατι επισημα), οπως και τα vehicles(+ το UAV που δεν το εγραψαν για καποιο λογο). Για τα Maps δεν υπαρχει κατι επισημο(εχτος τα γνωστα απο Beta, Demo και Gameplay Videos).
ApoelAndreas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τι γινεται ρε παιδια, κανεις δεν παιζει το Demo? Και κανεις δεν ενθουσιαστηκε με αυτο το παιχνιδι?? Καντε με add στο PSN: AndreasPSN Θα υπαρχει και DLC, απλα το αναφερω.
Whiteyez Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ παίζω αρκετά τις τελευταίες μέρες, πολύ καλό το multi μου άρεσε. PSN: Whiteyex
ApoelAndreas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ παίζω αρκετά τις τελευταίες μέρες, πολύ καλό το multi μου άρεσε. PSN: Whiteyex Ααα εσυ εισαι αυτος? Κανω accept. Και να φανταστεις το Port Valdez δεν ειναι απο τους καλους χαρτες.. Και απο weapons τπτ σπουδαιο δεν μπορουμε να ανοιξουμε. Btw http://www.veteran.battlefield.com οσοι εχουν Rank 1 ή μεγαλυτερο θα παρουν και το M1 Garand. Επισης την πρωτη μερα θα υπαρχουν free DLC Maps. Για να εχει καποιος VIP access στα DLC πρεπει να αγορασει καινουργιο το παιχνιδι και οχι used. Αν ειναι used θα πρεπει να πληρωσει καπου στα 15 δολλαρια/ευρω.
speedy23 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγω επαιξα 3 φορες περιπου με το που πρωτοβγηκε το demo στο 360.Ξενερωσα 1) με το lag(οχι τοσο ωστε να ειναι unplayable αλλα ηταν εκνευριστικο) που συναντησα και 2) με το γεγονος οτι χρειαζεται σχεδον ολοκληρο γεμιστηρα ο αλλος για να πεθανει.Μπορει να εχει σχεση και με το lag αυτο αλλα θυμαμαι καποιος ειχε ποσταρει ενα βιντεο που πραγματικα αποδεικνυε αυτο που λεω.Τα οχηματα και τα destructible environment τα βρηκα εξαιρετικα και απιστευτα αντιστοιχα.
ApoelAndreas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγω επαιξα 3 φορες περιπου με το που πρωτοβγηκε το demo στο 360.Ξενερωσα 1) με το lag(οχι τοσο ωστε να ειναι unplayable αλλα ηταν εκνευριστικο) που συναντησα και 2) με το γεγονος οτι χρειαζεται σχεδον ολοκληρο γεμιστηρα ο αλλος για να πεθανει.Μπορει να εχει σχεση και με το lag αυτο αλλα θυμαμαι καποιος ειχε ποσταρει ενα βιντεο που πραγματικα αποδεικνυε αυτο που λεω.Τα οχηματα και τα destructible environment τα βρηκα εξαιρετικα και απιστευτα αντιστοιχα. Lag??? Πιθανον να φταιει η συνδεση σου αν και δεν το νομιζω.. Αλλα δεν ξερω γτ.. Εμενα συνδεση 2mbps ειναι μονο, αφου το maximum εδω στην Κυπρο ειναι μονο 8, εγω εχω 2. Απο την πρωτη μερα επαιξα περισσοτερο απο 24 ωρες και δεν ειχα το παραμικρο lag. Στο BC1 ηταν unplayable πολλες φορες, αλλα ευχαριστη εκπληξη οτι δεν συναντησα lag στο Demo(PS3). Οσο για το οτι χρειαζεται ολοκληρο magazine ο αλλος για να πεθανει.. Αυτο ειναι σχετικο. Light Machine Guns εχουν τεραστιο magazine οποτε δεν ειναι προβλημα. Sniper Rifles συνηθως ειναι one shot kill. Το θεμα ειναι στα Assault και Engineer Classes. Καλα για τα pistols δεν λεω τιποτα. Με τα body armour κτλ που ειναι λογικα να φοραει ο αλλος δεν μπορεις να τον σκοτωσεις με 3-4 σφαιρες.. Για τα SMG, χρειαζεσαι το 2/3 του magazine αν ειναι full το health του αλλου και αν δεν στοχευεις το κεφαλι.. Αν στοχευεις κεφαλι τοτε θα χρειαστεις το 1/4 του magazine. Πιστευω οτι οπως ειναι τωρα το damage ειναι perfect. Γιατι θα υπαρχει και Hardcore Mode με διπλασιο damage και αλλα hardcore πραγματα Αν το damage ηταν μεγαλυτερο δεν θα χρειαζοταν ουτε skill αλλα ουτε και κανενας θα στοχευε το κεφαλι. Επισης, θα υπαρχουν και τα specializations.. Μεγαλυτερο damage, καλυτερο accuracy κτλ.. Στο PS3 Beta μπορουσες να τα ανοιξεις ολα και ηταν απιθανο.. Ο αγαπημενος μου συνδυασμος στο PS3 Demo ειναι 870(Shotgun) με Recon Class. Εχεις και C4 και motion sensors. Οσο περνανε οι μερες τοσο πιο ανυπομονος ειμαι. Αγορασα εχτες απο Amazon.co.uk το Hauppauge HD PVR για να κανω και record σε HD.. Rank 4 στα Veteran Status οταν ερθει και το BC2 και φτιαξουν το BF1943 για να παρω M1 Garand, θα ειναι και το Limited Edition με Early Unlocks, θα αγορασω και οτι DLC εχει.. Καλα για 55 ευρω που εδωσα για Limited Edition και να μου το φερουν δωρεαν με ACS Courier στις 5 του Μαρτη που ειναι το official release δεν ειναι πολυ καλα? Πως περασαν οι μερες.. Τις μετρουσα απο τοτε που ηταν 180.. Τωρα ποσες εμειναν, 15??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.