Προς το περιεχόμενο

εταιρία για dedicated server

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ψάχνω μία καλή - αξιόπιστη και οικονομική εταιρία για να νοικιάσω dedicated server. Αυτόν τον καιρό έχω στην worldstream.nl αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση (πρόσφατα μου κλείσανε τον server και μετά από 5 μέρες μου είπαν με τα 1000 ζόρια ότι έχει χαλάσει ο δίσκος και δεν μπορούν να επαναφέρουν τα αρχεία μου!!! ΈΛΕΟΣ!). Χρειάζομαι χαμηλό Ping με Ελλάδα (δηλαδή κεντρική Ευρώπη είναι καλά), αρκετούς πόρους (4 πυρήνες, 8-12-16 GB RAM, 100/100 Mbit/s, και προτιμώ και έναν SSD), καλή και άμεση εξυπηρέτηση, εγγύηση για το uptime, χώρο για αντίγραφα ασφαλείας... Το δύσκολο σημείο είναι το λειτουργικό, εγώ προτιμώ windows 2003, τα χρησιμοποιώ καιρό και με βολεύουν αφάνταστα, είναι ακριβά τα άτιμα όμως, ξέρει κανείς αν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω από το MSDNAA ?

(Είχα μιλήσει παλαιότερα με την hetzner για αυτό και μου είχαν πει πως αν έχω την άδεια χρήσεις είναι οκ... ) Πρόσφατα βρήκα και την ovh, η οποία έχει αρκετά καλές τιμές... Η λειτουργία του προορίζεται κυρίως για φιλοξενία gameservers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...