Προς το περιεχόμενο

καλυτερη Gpu

nekisia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Βρηκα 2 laptop για αγορα,ενα με την GeForce GT 330M και το αλλο με την GeForce GTX 260M.Χωρις να υπαρχει διαφορα σε μνημη Ram και cpu,ποια καρτα ειναι δυνατοτερη?

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου οι κάρτες GTX είναι καλύτερες από οποιαδήποτε άλλες αλλά λένε ότι η GT 330 είναι αρκετά καλή για οποιοιδήποτε χρήση της. Ωστόσο η σειρά "m"(mobile ή mini) μπορεί να είναι κάπως κατώτερη από αυτές στα Desktop PCs.

Δημοσ.

Η GTX 260M ανήκει στην παλιότερη σειρά της NVIDIA, κατασκευασμένη στα 55 nm και ανήκει στην ανώτερη κατηγορία επιδόσεων.

Η GT 330M βγήκε πολύ πρόσφατα και είναι κατασκευασμένη στα 40 nm, οπότε εκτός απο μερικές μικροβελτιώσεις έχει και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Οι επιδόσεις της όμως δεν συγκρίνονται σε καμμία περίπτωση με της GTX 260M.

Δημοσ.

http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html

---------- Προσθήκη στις 08:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:29 ----------

και οι διαφορες απο της desktop ειναι πολυ μεγαλες για αυτο οποιος θελει pc για game καλυτερα να παει για σταθερο ;)

Δημοσ.

και να ειχε(δεν εχει 100% )

η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη συγκριση με την gtx 260m ;)

βασικα οχι πολυ μεγαλη αλλα γιγαντιαια υπερ της gtx 260 :P

Δημοσ.
...παίρνεις laptop με βάση το ποια gpu είναι ισχυρότερη; Χμμμ... :lol:

ναι γιατι σου λεει οτι εχουνε τα ιδια ακριβως πραγματα επανω απλως η μια εχει gtx 260 και η αλλη gt 330 :P

Δημοσ.
links please κύριε sozz από τα laptops :-)

ξερω εγω δες στο 1 ποστ το αναφερει :P

ΥΓ απο τιμη δεν ξερω αμα ειναι τα ιδια αλλα ρωταει ποια ειναι καλυτερη :P

Δημοσ.

Αυτο που φοραει την gtx260 ειναι ακριβοτερο.Το ερωτημα μου απαντηθηκε και το συμπερασμα μου εξηχθησαν.Δεν χρειαζεται να συνεχισουμε τα ποστς.Σας ευχαριστω ολους.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...