Προς το περιεχόμενο

VPN και error 800

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, προσπαθώ να συνδεθώ σε έναν VPN server, αλλά μου πετάει τον 800. Ξέρω πως το request μου δε φτάνει καν ως τον server, οπότε κάτι το κόβει από εμένα. Firewall έχω απενεργοποιήσει και στο router και στο pc, το VPN passthrough είναι ενεργοποιημένο στο router (WAG200). Δοκίμασα downgrade του firmware πίσω στο .09, τίποτα. Το ping δουλεύει κανονικά.

Πείτε.

Δημοσ.

υποθετω λεπον (μιλωντας προστυχα!αχαχα) οτι απο το σπιτι σου βαρας στην ΙΡ του σερβερ του πανεπιστημιου σου και παιρνεις το ερρορ 800. υπαρχει πιθανοτητα ο ρουτερ του πανεπιστημιου σου μην εχει ΝΑΤ για το ΙΡsec? η αλλοι δουλευουν ΟΚ με τον ιδιο τροπο?

Δημοσ.

Απ' όσο μιλούσα με το παλικάρι στο κέντρο δικτύωσης, όχι. Έκανε δικό του τεστ και χώθηκε κανονικά, ενώ όσο ήταν στο σέρβερ μου έλεγε πως δεν έβλεπε καν πακέτα.

Δημοσ.

σορρυ που σε πρηζω με ερωτησεις που μπορει να φαινονται χαζες, αλλα αν ο φιλος σου δοκιμασε τοπικα (δηλαδη μεσα απο το domain του πανεπιστημιου) και ανοιξε VPN, δε μου εξασφαλιζει οτι ο router του πανεπιστημιου εχει ανοιχτο το NAT για IPsec.

πρεπει καποιος απο το σπιτι του να δοκιμασει το VPN!

και παλι σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.

Δημοσ.

Τι είναι αυτά που λες, δε φτάνει που προσπαθείς να βοηθήσεις, ζητάς και συγγνώμες. Ξεκόλλα =)

Θα δοκιμάσω να κάνω τεστ και από αλλού και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

θενκς! τσεκαρε το να βεβαιωθουμε οτι το προβλημα δεν ειναι στο router του πανεπιστημιου οποτε να ασχοληθουμε με τα δικα σου settings μετα!

Δημοσ.

Ok, λύθηκε. Το πρόβλημα ήταν ένας συνδυασμός κακών ρυθμίσεων κανόνων στο pc, κακών ρυθμίσεων passthrough στο repeater και ένα reboot του modem.

Ευχαριστώ πολύ rabican =)

Δημοσ.

επι της ουσιας νομιζω οτι δε βοηθησα εγω, αφου δε σου βρηκα το προβλημα. απλα γενικη κατευθυνση του troubleshooting ειναι να κοιτας ενα ενα τα σημεια που μπορει να εχουν θεμα!

ειδικα σε αυτη την περιπτωση που τερματιζεις ενα vpn πισω απο ΝΑΤ ειναι λιγο πιο μυστηρια τα πραγματα. εχεις ασυμμετρο vpn. μαλλιστα client-to-site vpn πισω απο nat δεν εχω ξανατσεκαρει. συνηθως site-to-site βλεπω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πείτε μια γιατί ψοφάει το internet όταν ενεργοποιώ το vpn. Το πρόβλημα βρίσκεται σίγουρα στο pc (win 7 32) γιατί το παραδίπλα λαπτοπάκι (xp 32) μπαίνει με τις ίδιες ρυθμίσεις άνετα.

Το παλεύω κανένα 2ωρο τώρα και θα το σπάσω. Μη μου πείτε να απενεργοποιήσω το default gateway, θέλω να βλέπω internet μέσω του vpn.

Δημοσ.

Ρε 'συ, σοβαρά τώρα, δε σου κάνω κανένα καψώνι, αλλά τη βρήκα την άκρη. Έπρεπε να είναι ενεργοποιημένη η κοινή χρήση (ICS) στο vpn. Και πάλι ευχαριστώ για την απόπειρα!

Δημοσ.

τιποτα φιλος, αλλα ακομη δεν εχω βοηθησει! αχτι σε εχω να απαντησω ουσιαστικα σε καποια απορια σου!χεχεε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...