johnyboy Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 ευχαριστώ tmjuju αυτό ήταν.και το έψαχνα τόσο καιρό τσάμπα.
tsakonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Άνοιξε τη λίστα καναλιών με κάποιο πρόγραμμα όπως το dreambox edit http://dreambox.happyllama.com/ . Βρές τα Stream0,1,2,3,4,5 ... και από type: DATA κανε τα type: VIDEO Το ίδιο και σε enigma2. Μα γιατί να τον μπλέξουμε τον topic starter με άλλα κανάλια και τρία μέτρα πιάτα? Για f1 που είναι και δωρεάν – ελεύθερη με ενα πιάτο 1,20 (το πολύ πολύ για να το σετάρει και με το χέρι που λέει ο λόγος) θα είναι super. Ούτε 300αρια για HD αποκωδικοποιητές ούτε τρίμετρα πιάτα. Μια χαρά οικονομικά θα κάνει τη δουλειά του και θα βλέπει practice, qualifying και αγώνα από τα Stream με σχολιαστές Coulthard κ.ο.κ. Άσε που τα stream δείχνου και άλλα αθλήματα. τα stream τα βγάζει σε μένα απευθείας με enigma 2 αλλα δε τα βρήκα σε άλλο δορυφόρο "γιαφτο" υπέθεσα ότι δεν υπάρχουν στον 13 η 19
johnyboy Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 ναι δεν υπάρχουν αλλού.Μόνο στον 28.2 εγώ έχω wave frontier t90 με 4 lnb για αυτό και τα πιάνω.
tsakonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 sky sports cinema klp δεν πιανεις υποθετω ε? Ρε παιδιά αφήστε τον Topic starter! Εγω επανέφερα το θέμα και θέλω να μάθω αν μπορώ και αν ναι πως να βλέπω Αγγλικά κανάλια στον laptop μου. π.χ το BBC,National Geographic, Sky κτλ. ή έστω και με κάποια μικρή συνδρομή! χωρις πιατο δυσκολα τα πραματα.
johnyboy Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 πιάνω και τα sky sports και τα cinema στον 28.2 κάπου 350 κανάλια πιάνω στον 28.2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Για F1 μπορειτε να δειτε και τα καναλια BFBS στον 10Ε που ειναι αρκετα πιο ευκολα απο τα BBC του 28.2. Αν δεν απατωμαι ειναι και HD μερικα. Φυσικα ειναι συνδρομητικα
tsifotis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ειπες πιανεις skysports? τι εννοεις; εχεις συνδρομη; κουτι sky;
johnyboy Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ότι πιάνεις ένα κανάλι δεν σημαίνει πως το ανοίγει κιόλας.
tsifotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εστω! Εγω εχω κουτακι sky digital HD + αλα πιατο 1,8 πιανω τα sky (πληρωνω βεβαια) αλλα δεν ανοιγει τα bbc που ειναι και τζαμπα (θελει τουλαχιστον καμια 5αρα μετρα πιατο) . Υποψιν δεν μιλαω για bbc stream
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.