Προς το περιεχόμενο

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΙΑΤΑ (F1 μεταδοση BBC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξε τη λίστα καναλιών με κάποιο πρόγραμμα όπως το dreambox edit http://dreambox.happyllama.com/ . Βρές τα Stream0,1,2,3,4,5 ... και από type: DATA κανε τα type: VIDEO

Το ίδιο και σε enigma2.

Μα γιατί να τον μπλέξουμε τον topic starter με άλλα κανάλια και τρία μέτρα πιάτα?

Για f1 που είναι και δωρεάν – ελεύθερη με ενα πιάτο 1,20 (το πολύ πολύ για να το σετάρει και με το χέρι που λέει ο λόγος) θα είναι super.

Ούτε 300αρια για HD αποκωδικοποιητές ούτε τρίμετρα πιάτα.

Μια χαρά οικονομικά θα κάνει τη δουλειά του και θα βλέπει practice, qualifying και αγώνα από τα Stream με σχολιαστές Coulthard κ.ο.κ.

Άσε που τα stream δείχνου και άλλα αθλήματα.

τα stream τα βγάζει σε μένα απευθείας με enigma 2 αλλα δε τα βρήκα σε άλλο δορυφόρο "γιαφτο" υπέθεσα ότι δεν υπάρχουν στον 13 η 19

Δημοσ.

sky sports cinema klp δεν πιανεις υποθετω ε?

Ρε παιδιά αφήστε τον Topic starter!

Εγω επανέφερα το θέμα και θέλω να μάθω αν μπορώ και αν ναι πως να βλέπω Αγγλικά κανάλια στον laptop μου.

π.χ το BBC,National Geographic, Sky κτλ.

ή έστω και με κάποια μικρή συνδρομή!

χωρις πιατο δυσκολα τα πραματα.

Δημοσ.

Για F1 μπορειτε να δειτε και τα καναλια BFBS στον 10Ε που ειναι αρκετα πιο ευκολα απο τα BBC του 28.2.

Αν δεν απατωμαι ειναι και HD μερικα. Φυσικα ειναι συνδρομητικα

Δημοσ.

Εστω!

Εγω εχω κουτακι sky digital HD + αλα πιατο 1,8 πιανω τα sky (πληρωνω βεβαια) αλλα δεν ανοιγει τα bbc που ειναι και τζαμπα (θελει τουλαχιστον καμια 5αρα μετρα πιατο) . Υποψιν δεν μιλαω για bbc stream

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...