Foulis123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Settings For Vodafone Free GPRS [mobile] Account Name : Vodafone_gprs Homepage : http://live.vodafone.in [or anything useful] User Name: (not required) Password :(not required) Access Point Settings:[ to be configured in mobile,if not already given] Proxy: Enabled Proxy Address: 10.10.1.100 Proxy Port: 9401 Data Bearer: Packet Data Bearer Settings: [to be setup in mobile] Packet Data Access Point: portalnmms Network type: IPV4 Authentication: normal User Name :(not required) Password :(not required) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 πως το ρυθμιζουμε αuτο σε nokia 6151? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Settings For Vodafone Free GPRS [mobile] Account Name : Vodafone_gprs Homepage : http://live.vodafone.in [or anything useful] User Name: (not required) Password :(not required) Access Point Settings:[ to be configured in mobile,if not already given] Proxy: Enabled Proxy Address: 10.10.1.100 Proxy Port: 9401 Data Bearer: Packet Data Bearer Settings: [to be setup in mobile] Packet Data Access Point: portalnmms Network type: IPV4 Authentication: normal User Name :(not required) Password :(not required) Τί εννοείς free ? Γιατι δηλαδη δεν χρεώνεται κληση δεδομένων μ αυτές τις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foulis123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 τω εχω δοκιμασι αλλα δεν μπορεσα να κανο τοποτα μαλον δωρεαν ιντερνετ... ---------- Προσθήκη στις 18:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:03 ---------- αυτο εχω βρει >>> Έχω λάβει πολλά μηνύματα σχετικά με τον τρόπο που ζητεί την πρόσβαση δωρεάν GPRS για customers.Vodafone Vodafone ήταν λίγο αυστηρή για GPRS εκεί μέχρι το σιδηροπρίονο έχει βρεθεί out.In προκειμένου να αποκτηθεί δωρεάν Vodafone GPRS, θα πρέπει να δοκιμάσουν τη μέθοδο αυτή θα 'Εχω αναφέρονται κατωτέρω exactly.This Vodafone σιδηροπρίονο έχει δοκιμαστεί σε πολλά κινητά τηλέφωνα και διαπιστώθηκε ότι ήταν αποτελεσματική. [Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι μια αμυχή για να πάρει δωρεάν GPRS στο Vodaphone, αλλά ένα ελάττωμα που έχει χαθεί από αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν καταλαβα τιποτα... Αλλα τιποτα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε φιλε απο κανα ινδικο site το ψαρεψες... Χωρις να εχω vodafone τολμω να πω οτι δεν εχει καμια πιθανοπτητα να δουλεψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μούφα μυρίζει, άσε που το κείμενο "φωνάζει" οτι είναι απο αυτόματο μεταφραστή... μην ρισκάρετε δοκιμές και χρεωθείτε γιατί μετά αντε ναβρείτε τον φούλη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.