Προς το περιεχόμενο

Κουτι


million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Midi

 

ποιοτικο (αλουμινιο?)

 

μαυρο

 

2 θεσεις για ανεμιστηρες πισω (αλλες θεσεις δεν με ενδιαφερουν,νομιζω δλδ)

 

οσο το δυνατον περισσοτερες θεσεις για σκληρους (για optical drives με 4 θεσεις ειμαι οκ)

 

ευκολο στην τοποθετηση drives και γενικως στο ανοιξε κλεισε βαλε βγαλε

 

καλο airflow

 

cable managment

 

χωρις φωτακια σκατακια φατακια (αν γινεται)

 

budget βλεπουμε,δεν εχω ιδεα τι γινεται στην αγορα

Δημοσ.

Καλό και ποιοτικό το lian li αλλά αν δεν κάνω λάθος έχει μόλις 3 θέσεις για HDDs, οι οποίες είναι πολύ λίγες για κάποιον που ζητάει «οσο το δυνατον περισσοτερες θεσεις για σκληρους».

Δημοσ.
Καλό και ποιοτικό το lian li αλλά αν δεν κάνω λάθος έχει μόλις 3 θέσεις για HDDs, οι οποίες είναι πολύ λίγες για κάποιον που ζητάει «οσο το δυνατον περισσοτερες θεσεις για σκληρους».

 

Έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως ήταν από το μόνο κουτί που να ταίριαζε με τα υπόλοιπα που ζήτησε ο topic starter.

 

Μπορείς να δεις και αυτό:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Coolermaster-CM-690-Pure-Black-Edition-Case-RC-690K-KWN1-GP.htm

Δημοσ.

Μήπως είναι λίγο ακριβό το P50 για midi; Αν θέλεις Lian Li, ίσως θα έπρεπε να δεις τα 7FN και 60FN για τα οποία έχουν ακουστεί καλά λόγια.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις προτασεις

 

ερωτηση,υπαρχει περιπτωση να βρω κουτι με ανοιγμα απο δεξια?

 

edit νταξει ακυρο το απο πανω,ηταν χοντρη μαλ

 

ξερει κανεις τι ειναι τα υλικα κατασκευης secc,mesh κλπ?

 

να κοιταω μονο για αλουμινιο η τι αλλο?

Δημοσ.

To P50 ειναι απιστευτο σε φινιρισμα και το brushed aluminium ειναι και απο πανω απο το case, αν δεν απατώμαι, σε αντιθεση με τα PC-60FN και PC-7FN. Επισης αν κοιταξεις σε ριβιου, δε διακρινεται για το airflow του, διαθετωντας εναν ανεμιστηρα εισαγωγη. Οχι οτι εχει προβλημα για την πλειοψηφια των χρηστων. Επισης ειναι ακριβουτσικο, και δεν ειναι μαυρο απο πισω, αλλα ανηκει στα προσεγμενα κουτια που ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.

Δημοσ.
...ξερει κανεις τι ειναι τα υλικα κατασκευης secc,mesh κλπ?

 

να κοιταω μονο για αλουμινιο η τι αλλο?

 

Εγώ έχω το HAF 922 το οποίο είναι κατασκευασμένο από αυτά τα υλικά και πρέπει να πω πως η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Φαίνεται πολύ γερό και το υλικό είναι πολύ καλύτερο. Παλιά είχα το CM Mystique, που ήταν από αλουμίνιο, και προσωπικά μ' αρέσει περισσότερο η ποιότητα του HAF.

 

Με λίγα λόγια, μην προβληματίζεσαι με το αν είναι αλουμίνιο ή άλλα υλικά κατασκευής καθώς εάν προέρχονται από αξιόπιστους κατασκευαστές δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...