Προς το περιεχόμενο

dell studio 1557

chris70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντος εγω που εχω παρει το Dell πειρα και μια βασι και το εχω λυση το προβλιμα, ειναι τοσο φθηνό γιατι δεν εχει και κενουρια motherboard και καρτα γραφηκων

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο το μοντελο εχει παρουσιασει τα εξης προβληματα : υπερθεμανση και δεν αναγνωριζει σωστα την hdmi port οταν συνδεσεις πανω καποια αναλογη συσκευη που υποστηριζει hdmi . Στην dell εχουν δοκιμασει να αλλαξουν mobo k heatsink ως επισκευη χωρις αποτελεσμα.Ακομα κ να βαλουν την mobo απο το 1558 μιας κ ειναι ιδιας αρχιτεκτονικης , αλλα χωρις αποτελεσμα παλι.Ειναι ενα issue που η dell δεν εχει λυση ακομα.

Δημοσ.

Όποιος μπορεί και του είναι εύκολο ας μου απαντήσει στην ερώτηση που εκανα σε άλλο παρεμφερές τοπικ.

Καλησπέρα.

Έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτό το λαπτοπ να περάσει από την αρχή νέο λειτουργικό(Windows 7 ultimate 64bit Greek) αφού σβήσει(Όλα τα partition) - φορμάρει εντελώς τον δίσκο που έχει?

Και αν ναι είχε κάνα πρόβλημα με κάποια συσκευή π.χ. ασύρματο δίκτυο που δεν του δούλευε σωστά ακόμα και όταν του πέρασε τους drivers του.

Το ρωτάω αυτό γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκρημενο laptop και να του περάσω εξ αρχής λειτουργικό.

Όσο αφορά το θέμα υπερθερμανσης διάβασα σε ξένα φορουμ ότι μετά από ένα bios update και αλλαγή τροφοδοτικού(που το ζητάς από την dell και στο δίνει εντελώς δωρεάν) διορθώνετε το πρόβλημα throttling που είχε το laptop όταν το δούλευες με ρεύμα γιατί δεν έδινε όσο ρεύμα ζήταγε το laptop το τροφοδοτικό και ζοριζόταν λίγο επεξεργαστής και κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ πολύ.

Μολις μίλησα με τεχνικό της dell Ελλάδος για το πρόβλημα υπερθερμανσης που ακούγετε ότι έχουν τα dell studio 1557 και μου είπε ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τετοιο επισημα από την dell.

Μετά από αυτό τι έχετε να πείτε επί του θέματος?

Δημοσ.
Μολις μίλησα με τεχνικό της dell Ελλάδος για το πρόβλημα υπερθερμανσης που ακούγετε ότι έχουν τα dell studio 1557 και μου είπε ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τετοιο επισημα από την dell.

Μετά από αυτό τι έχετε να πείτε επί του θέματος?

Οντως δεν ειναι επισημο issue ακομα απο την dell ,αλλα επειδη δουλευω στην dell σου λεω τι προβληματα συνανταμε στην πλειοψηφια των 1557,οπως αναφερω παραπανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...