chris70 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα,ειμαι κατοχος μονο μιας μερας ενος φορητου dell studio 1557 με core i7 και θα ηθελα την γνωμη σας στο συγκεκριμενο μοντελο,και ειδικα με αυτον τον επεξεργαστη που εχω ακουσει διαφορα για την αποδοση του και την θερμοκρασια που ανεβαζει!
disqualified Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εσυ εισαι αυτος που θα πρεπει να μας πει νομιζω, εμεις τι να πουμε που δεν το εχουμε
chris70 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 οσο αφορα τις επιδοσεις του,απο μια πρωτη εντυπωση,ειναι πολυ καλος! ομως θα ηθελα να ακουσω την γνωμη καποιου που ξερει πως συμπεριφερεται ο επεξεργαστης σε μικρο τουλαχιστον βαθος χρονου! κατι που φυσικα εγω δεν ξερω!
Pooky(1) Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Διαθέτω από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το Turbo-X με i7 και GTX 260 κάρτα γραφικών. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, αν και το λειτουργώ με την Aeolus βάση και είναι ακόμα μαύρος χειμώνας. Βέβαια το δικό μου διαθέτει ανεξάρτητο ανεμιστήρα για τη κάρτα και τον επεξεργαστή (σύνολο 2) και είναι πολύ πιο χοντρό από το δικό σου, οπότε λίγο δύσκολο να ανεβάσει θερμοκρασία. Τα i7 που κυκλοφορούν τώρα έχουν έναν ανεμιστήρα για όλα και αυτό το γεγονός το καλοκαίρι θα τα κάνει να τα βρουν σκούρα. Τους ανεμιστήρες τους κρατάω πεντακάθαρους. Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο.
chris70 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
disqualified Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 παιδια αν ειναι ευκολο πειτε και θερμοκρασιες με καποιο εργαλειο, σε διαφορες συνθηκες. Αν παιξετε καποιο παιχνιδι πως ειναι η θερμοκρασιες με αγγιγμα της παλαμης στο πληκτρολογιο και στο σωμα κατω απο τα laptop σας;
chris70 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 χωρις να παιζω παιχνιδια,αλλα εχοντας παραδοση με τους φορητους μου να δουλευουν μερα-νυχτα,ειναι ισα-ισα χλιαρος!
GoldenEye Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 χωρις να παιζω παιχνιδια,αλλα εχοντας παραδοση με τους φορητους μου να δουλευουν μερα-νυχτα,ειναι ισα-ισα χλιαρος! το θεμα ειναι να βαλεις καποιο παιχνιδι η καποιο video converter να το αφησεις χωρις βαση ανεμιστηρες οι αλλα βοηθηματα για καμμια ωρα τουλαχιστον και να μετρησεις θερμοκρασια και να το πιασεις με το χερι σε διαφορα σημεια να δεις αν καπου η ζεστη δεν ειναι υποφερτη. αν το μερα νυχτα ειναι browsing και dowload δεν δειχνει κατι γιατι τοτε το λαπτοπ δεν ζοριζεται ουτε συσσωρευεται θερμοτητα απο την παρατεταμενη καταπονηση. και τετοιο κτηνος ειναι για ζορισμα αλλιως πας σε κατι φθηνοτερο.
chris70 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι απαραιτητο,να εισαι gamer για να παρεις τετοιο θηριο! υπαρχουν ενα σωρο αλλες λειτουργιες που απαιτουν μεγαλη επεξεργαστικη δυναμη,η ακομα και η ικανοποιηση που δινει η ισχυς απο μονη της!
GoldenEye Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι απαραιτητο,να εισαι gamer για να παρεις τετοιο θηριο! υπαρχουν ενα σωρο αλλες λειτουργιες που απαιτουν μεγαλη επεξεργαστικη δυναμη,η ακομα και η ικανοποιηση που δινει η ισχυς απο μονη της! φυσικα, μπορει να κανεις video editing η βαρια επεξεργασια εικονας η να τρεχεις εξομοιωσεις (που σε ολα τα παραπανω τελικιαζει ο επεξεργαστης και γινεται φουρνος). απλα το gaming ειναι η αιτια εξελιξης και βιασμου της τσεπης (σε μεγαλη κλιμακα στην αγορα) χρονια τωρα... αν μπορει καποιος φιλος να μας πει θερμοκρασιες με το everest και να τρεξει και 2-3 benchmark που εχει μεσα για την cpu.
Spy_S Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παιδια εχω παρει ενα ιδιο Dell Studio 1557 i7 και το μονο προβλυμα που εχω παθει ειναι οτι μια φορα πυ ειχα ανιχτω το MSN, fb και επαζα και Call (ολα φουλ ετσ τα γραφηκα) μου εκανε restart επειδει ανεβασε θερμοκρασια τυποτα αλλο δεν εχω παθει
irahara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ένας καινούργιος φορητός δεν πρέπει από τόσο νωρίς να ανεβάζει τόσο ακραίες θερμοκρασίες ώστε να κλείνει αυτόματα (άποψη μου πάντα). Τι θα γίνει το καλοκαίρι;
Spy_S Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Κοιταξε αυτο ειναι προωβλιμα που λεινεται εγω πιστευω με μια βασι και κατι ακομα πιστευω πιστεβω πως ειναι ενα απο τα καλυτερα lap top με i7 και με τοσα λυγα € (1000 €), μπωρει να μην εχει νεα καρτα γραφηκων και mother board αλλα ειναι καλα για τα λεφτα του.
GoldenEye Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δυστυχως εχει πολλα προβληματα (οπως και ολα τα μοντελα με i7) δειτε εδω http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=420768&page=104 οπου η dell επιστρεφει πισω χρηματα και αυτο το review που το λαπτοπ πιανει στην κατω επιφανεια και 60 βαθμους και το τροφοδοτικο πανω απο 80... http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html το 1558 ερχεται με i5 παντως.
staaronis3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Τους ανεμιστήρες τους κρατάω πεντακάθαρους. Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο. Πως τους κρατάς πεντακάθαρους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.