nifa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα ήθελα να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα TV. Θα ήθελα την γνώμη σας. Θα μπορώ να παρακολουθώ αγώνες χωρίς καθυστέρηση στην κίνηση? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=10387&cat=15 Επίσης θέλω να αγοράσω και το συγκεκριμένο καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.753053&u=PHILIPS-SWV2432W-HDMI-CABLE-1.5M Θα δώ διαφορές στην ανάλυση και στην ποιότητα σε σχέση με το DVI που χρησιμοποιώ τώρα?
thinlizzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Έχω την ίδια κάρτα, αλλα όχι υβριδική. Δεν μπορώ να πω ότι έιμαι πολυ ικανοποιημένος. Η λήψη γίνεται με πολλά παράσιτα. Ισως σε ψηφιακό σήμα να έχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
nifa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Έχει καθυστέρηση στην κίνηση? Λογικά τα παράσιτα θα οφείλονται σε κακή ποιότητα σήματος.
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εχω αυτην την καρτα. ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της, καθως ειναι και υβριδικη ψηφιακη-αναλογικη. 2 πραγματα εχω παρατηρησει σαν μειονεκτηματα, σε λειτουργικο 7 64Bit. 1. δεν εχει γρηγορη αντιδραση στις εντολες του τηλεκοντρολ ενω στα XP συμπεριφεροταν πιο στρωτα 2 στα ΧΡ ειχα τη δυνατοτητα να κλεισω και το πισι χωρις να σηκωνομαι, ενω στα 7 δεν το κανει! ή τουλαχιστον δεν το εχω βρει εγω πως γινεται. και κατι ακομα, η εικονα που μπορει να σου δειξει ειναι εφαμιλλη μιας καλης τηλεορασης, αλλα θελει πολυ καλο σημα απο την κεραια. αν δεν εχεις καλο σημα, βγαζει παρασιτα και χιονια. γενικα ειναι τιμια προταση για τα λεφτα της!
VasKag Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 επειδη εχω και εγω αυτην την καρτα, τα ψηφιακα καναλια της ερτ τα πιανει? αν με ποιο τροπο? γιατι μετα απο σκαναρισμα πιανω μονο τα νορμαλ καναλια... χρησιμοποιω εξωτερικη κεραια και οχι αυτη που δινει η συσκευασια
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εχεις ενεργοποιημενο το EPG? και εισαι σιγουρος οτι εκπεμπουν τα ψηφιακα στην περιοχη σου?
VasKag Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 βασικα δε χρησιμοποιω το προγραμμα που δινει το cd. στην αθηνα ειμαι οποτε δεν τιθεται θεμα. επιπλεον σε αλλη τηλεοραση υπαρχει αποκωδικοποιητης για τα 3 καναλια της ερτ, οπου και πιανουν.
nifa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Με την κεραία της συσκευασίας θα πιάνω τα ψηφιακά κανάλια? Θυμάμαι παλιά είχα μία crypto και έπιανα τα κανάλια της ερτ χωρίς καν κεραία.
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Με την κεραία της συσκευασίας θα πιάνω τα ψηφιακά κανάλια? Χλωμό. Πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.