Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Oντως τα γραμματα με βαθος ειναι ξεπερασμενα, δοκιμασε κατι που θα εντυπωσιαζει. Επισης πετυχα και εγω το Error στο bannerακι της διαφιμησης...
drd7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πιστέυω οτι το νέο Logo που εφτιαξα για το φορουμ (http://allyouwant.forumup.gr) ειναι καλο! παρακαλω τις γνωμες σας! thanks
tempo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πιστέυω οτι το νέο Logo που εφτιαξα για το φορουμ (http://allyouwant.forumup.gr) ειναι καλο! παρακαλω τις γνωμες σας! thanks όχι φίλε μου, πιο απαλά χρώματα και σίγουρα μικρότερο.
giorgos147 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 το μίκρυνα! τωρα πως ειναι? Βασικά θα σου δώσω μια συμβουλή. Βρες μια άλλη ιδέα. Κάτι που να μην είναι γενικό. Το προσπάθησα και εγώ το γενικό, αλλά δεν πέτυχε, δυστυχώς.
aposthess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικά δεν με βολεύει το Phpbb, είμαι fan του smf. Τώρα για το δικό σου συγκεκριμένα, κάνε μια προσπάθεια και πάρε δικό σου domain. Με δωρεάν υπηρεσίες και άλλα ονόματα, ούτε θα ξεχωρίσεις. Τέλος δεν προκαλείς τον άλλον να γραφτεί όταν έχει κατηγορίες χωρίς μηνύματα. Άρχισε να γράφεις θέματα και βρες και αρκετό κόσμο να το κάνει επίσης!!
drd7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά θα σου δώσω μια συμβουλή. Βρες μια άλλη ιδέα. Κάτι που να μην είναι γενικό. Το προσπάθησα και εγώ το γενικό, αλλά δεν πέτυχε, δυστυχώς. δεν ειναι και τοσο γενικο φιλε μου! εχει 3 κατηγοριες κυριως. ΥΓΕΙΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΧΟΜΠΙ.
giorgos147 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι και τοσο γενικο φιλε μου! εχει 3 κατηγοριες κυριως. ΥΓΕΙΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΧΟΜΠΙ. Αυτό εννοώ. Εστίασε για παράδειγμα σε κάτι από αυτά τα τρία, όχι και στα τρία.
drd7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 φίλοι μου πως το βλέπετε τωρα το φορουμ? απο logo, απο θεματα.... οι γνωμη σας ειναι πολυτιμη!!! ευχαριστω
drd7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 φίλοι μου πως το βλέπετε τωρα το φορουμ? απο logo, απο θεματα....? οι γνωμη σας ειναι πολυτιμη!!! ευχαριστω
tempo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 κάνε κάτι πιο πρωτότυπο...η συμβουλή μου.
Praetorianos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ και αν δεν κάνεις αυτό, τουλάχιστον βάλε το site στην υπογραφή σου. Αν δεν παρακολουθούσα από την αρχή το θέμα θα έπρεπε να ψάχνω από την αρχή να καταλάβω ποιο είναι το site σου. Συνεχίζει πάντως στην αρχική σελίδα να μου λέει εμένα NOT FOUND μπλα μπλα. (Firefox 3.6, Windows 7)
drd7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 περιμένω τα σχόλια σας για να δω αν βαδίζω καλά! Thanks
ssof Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Βρίσκω τη θεματολογία του forum ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα. Καλή αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.