Προς το περιεχόμενο

Νέο Ελληνικό φόρουμ.....

drd7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://allyouwant.forumup.gr'>http://allyouwant.forumup.gr

(Νέο Ελληνικό φόρουμ)

Το φόρουμ έχει διάφορα θέματα για συζητήσεις σε όλους τους τομείς!!!

Προτείνετε και κάτι νέο για το φόρουμ!!!!

Κάνετε και εσείς αισθητή τη συμμετοχή σας!!

Δείτε το, κάντε εγγραφή τώρα!!!

Επίσης προβλέψεις για το πάμε στοίχημα για σήμερα Τετάρτη 03/02/2010 όπως και για κάθε μέρα!!

Κάντε εγγραφή στο http://allyouwant.forumup.gr και δείτε τα όλα τώρα!!!!

Η εγγραφή και συμμετοχή σας θα έκανε καλό στο φόρουμ σε αυτά τα πρώτα του βήματα!

Ευχαριστώ!!

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ----------

Δοκιμάστε το!

Βοηθήστε με!!!

thanks

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντελώς φιλικά, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που θα μπει στο φόρουμ σου, δε θα κάνει εγγραφή μόνο και μόνο γιατί δεν επιτρέπεις την ανάγνωση του φόρουμ από μη-εγγεγραμένα μέλη.

Δημοσ.

προτείνεις δηλ να έχω τα πάντα εμφανή σε όλους? οκ. θα τα κάνω εμφανή μόνο για ανάγνωση! θέλω να με βοηθήσετε φίλοι μου! γραφτείτε σας παρακαλώ!

thanks!

Δημοσ.

1) Είσαι πολύ γενικός. Τέτοια γενικού ενδιαφέροντος τύπου forum έχουν γεμίσει το ιντερνετ και θέλει το κάτι παραπάνω το δικό σου για να τραβήξεις χρήστες.

2) Με το που μπήκα μου πετάει αυτό:

Not Found

The requested URL /banner728x90bidvertiser.php was not found on this server.

3) Έχεις ξεχωριστό τοπικ Διαφημιστείτε ενώ είναι εμφανές ότι το forum δεν έχει ούτε τους χρήστες, ούτε τα θέματα για να τραβήξει διαφήμιση και αυτό χτυπάει αρνητικά.

4) Πολύ σκέτο για τα standards που υπάρχουν.

Αυτά είχα να πω :-) Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν στα λέω με κακία αλλά το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι γιατί το All you Want και όχι οποιοδήποτε άλλο στρωμένο φόρουμ?

Edit: Πριν λίγο έκανα refresh και είδα μερικές αλλαγές οπότε σβήσε το 4.

Edit 2: Έχω κάνει 3 refresh σε 30 δευτερόλεπτα και είδα 3 διαφορετικά forum (στο στήσιμο). Καταστάλαξε :-)

Edit 3: 5 οι αλλαγές.

Δημοσ.

πολυ καλητερο απο το προηγουμενο σα χρωματα αλλα οι δρακοι φερνουν πιο πολυ σε στυλ καπιου παιχνιδιου δλδ οτι ειναι για καπιο παιχνιδι ή για παιχνιδια γο forum αλλα απο οτι βλεπω δεν εχεις κατηγοριες μονο για παιχνιδια οποτε ψαξε κατι πιο "γενικο"....

Δημοσ.

θα ψαξω τα θεματα και θα βρω κατι καλυτερο. ευχαριστω για τη βοηθεια!

---------- Προσθήκη στις 18:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:49 ----------

για δείτε αυτό το θέμα?

είναι καλύτερο?

thanks

Δημοσ.
Εντελώς φιλικά, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που θα μπει στο φόρουμ σου, δε θα κάνει εγγραφή μόνο και μόνο γιατί δεν επιτρέπεις την ανάγνωση του φόρουμ από μη-εγγεγραμένα μέλη.

συμφωνώ με αυτό που λέει ο φίλος μας..

δεν πρέπει να ξέρω αν υπάρχουν θέματα που με ενδιαφέρουν.?

Δημοσ.

Φίλε καλή αρχή στη σελίδα σου, εύχομαι να πάει καλά. Θα σου πω λίγα πράγματα απο τη δική μου μικρή εμπειρία, αφού έφτιαξα κι εγώ πριν μερικούς μήνες ένα forum γενικό, πιο πολύ για χαβαλέ, για την παρέα μου κλπ. (http://www.forumkailigo.com) Το να φτιάξεις ένα γενικό forum είναι δύσκολο να πιάσει. Καλό είναι δηλαδή το forum να έχει μια συγκεκριμένη θεματολογία, και να απευθύνεται σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα. Έτσι θα προσελκύσεις μέλη, τα οποία όσο περισσότερο ασχολούνται με το forum, όλο και κάποιο παραπάνω ενδιαφέρον έχουν, όλο και θα επεκταθείς, και σιγά σιγά κάνεις και τις κατηγορίες για περισσότερα θέματα κλπ. Για παράδειγμα, κατηγορίες όπως ειδήσεις κλπ, σύντομα έφυγαν απο το φορουμ, αφου δεν πρόκειται για ειδησεογραφική σελίδα, και ούτε κάποιος που θέλει να ενημερωθεί έμπαινε στο φορουμ να δει ειδήσεις. Καλό είναι δηλαδή να επικεντρωθείς κάπου, και να δώσεις έναν χαρακτήρα στο forum σου, κάτι που δεν μπορεί να βρει κάποιος σε άλλα φόρουμ. Άλλη μια κατηγορία πχ που έσβησα μετά απο λίγο, είναι οι αγγελίες. Γιατί να μπει κάποιος να βάλει αγγελία για 50 μέλη, και να μην μπει στο insomnia που απευθύνεται σε 153.000 μέλη?.. Γενικώς το φόρουμ γενικού περιεχομένου, χρειάζεται πάρα πολλά μέλη ωστε να μην μένει πίσω η θεματολογία και να υπάρχει συζήτηση σε όλους τους τομείς. Και για να μαζέψεις πολλά μέλη, χρειάζεσαι ενδιαφέρουσα θεματολογία! Οπότε η αρχή ειναι δύσκολη, θα πρέπει ή να βρεις άτομα να ασχοληθούν σαν moderators σε διάφορες κατηγορίες, ή να ασχοληθείς και να γεμίσεις με θέματα όλες τις κατηγορίες ωστε να υπάρχει μια αρχή για συζήτηση, ή να βρεις ένα θέμα συγκεκριμένο, που θα προσελκύσει άτομα με συγκεκριμένο ενδιαφέρον, που θέλουν ένα forum να ασχολείται αποκλειστικά με το χόμπι/επάγγελμα/ενδιαφέρον τους. Η πρωτοτυπία είναι το πιο σημαντικό αν θες να χτίσεις ένα μεγάλο forum ή site γενικώς!

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το έψαξα πολυ το forum αλλα το μάτι σκάλωσε κάπου στους Γενικούς κανόνες και μου κακοφάνηκε:"1) Αναφορές - Αρχεία - Σύνδεσμοι (Links) και κάθε είδους διαφήμιση προς άλλα Sites/Forums με παρόμοιο περιεχόμενο με το δικό μας δεν επιτρέπονται.".

Γιατι να θέτεις εναν τέτοιο κανόνα, ιδίως αφου διαφημίζεις το forum σου σε ενα αλλο forum ενω παράλληλα ζητάς και γνώμες.

Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον kng, τώρα το πρόσεξα κι εγώ. Δεν θα πρέπει να βάζεις τόσο περιοριστικούς κανόνες. Εντάξει, για θέματα παράνομου λογισμικού, πορνογραφίας, για βρισιές, spam κλπ, σαφώς και πρέπει να είσαι αυστηρός. Αλλά το να μη γίνονται αναφορές προς sites με παρόμοιο περιεχόμενο είναι υπερβολικό, ειδικά απο τη στιγμή που το περιεχόμενο του forum σου είναι γενικό! Όπως και ο κανονισμός "πρέπει να βάζετε και μια τουλάχιστον εικόνα σχετική με αυτό που βάζετε για να διευκολύνεται τους άλλους χρήστες", είναι λίγο too much για να τον βάλεις στους κανονισμούς λειτουργίας. Άλλο μέσα σε ένα post, να κάνεις μια παράκληση σε ένα θέμα που χρειάζεται όπως "Φίλε μπορείς να βάλεις και μια φωτογραφία στο post σου για να καταλάβουμε καλύτερα?", και άλλο να θέτεις σαν κανονισμό να βάζει ο άλλος αναγκαστικά και τουλάχιστον μια σχετική εικόνα στο post του. Γενικώς καλό είναι να μην περιορίζεις τα μέλη σου χωρίς λόγο. Να είσαι αυστηρός εκεί που πρέπει, αλλά να αφήνεις και τα μέλη να εκφραστούν άνετα, να νιώθουν το forum σαν μια φιλική παρέα, στα όρια πάντα της ευγενικής συζήτησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...