PavlaraS18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον παιδια .. σε ενα παιχνιδι εχουμε μια εφημεριδα .. τοσο καιρο την εφτιαχνα με photoshop αλλα θελω να την εξελιξω εγω και ολοι οι αλλοι που ειναι απο πισω ...δν ξερω αν ειμαι στο σωστο section ... ζηταω ενα προγραμμα που να μπορεις πχ να φτιαχνεις μια εικονα αλλα να παταςσ πανο σε αυτη να αλλαζεις εσυ το θεμα κτλπ .. ειχα σκεφτει για κατι σε animation αλλα αμα καποιος δεν διαβαζει γρηγορα και δεν προλαβαινει ? .. ζηταω κατι τελος παντνω που θα βοηθησει .. .. οτιδηποτε και αν ειναι ... περιμενω απαντησεις και αμα δεν ξερετε κατι γραψτε , ωστε να ξερουν πως εχουν διαβασει το τοπικ και να εχω ελπιδες
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θέλεις να κάνεις "δυναμική" επεξεργασία στην εικόνα της εφημερίδας δηλαδή? Και την εικόνα που την βλέπεις? Με το κλασσικό preview του λειτουργικού συστήματος? Την εκτυπώνεις (άκυρο αλλά λέμε τώρα)? Εαν φτιάξεις μια σελίδα (HTML) και την βάλεις να δείχνει την εικόνα, τότε είναι δυνατόν μέσω javascript να κάνεις κλίκ σε κάποιο μέρος της εικόνας (ή της σελίδας) και να προσθέτεις/αφαιρείς κείμενο σε δεδομένα σημεία που θα είναι (προφανώς) κενά.
PavlaraS18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 μπορεις να μου δωσεις καποια περετερω βοηθεια πως μπορω να το κανω αυτο ?
xp-user Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Κατι τετιο σου κανει? http://page-flip-tools.com/
PavlaraS18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 θα το κοιταξω και θα σου πω! ---------- Προσθήκη στις 20:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:53 ---------- θα το κοιταξω και θα σου πω! ερωτηση : θα χρειαστω και το joomla ε? απαντα λιγο γρηγορα :P ---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ---------- δεν μπορει να γινει install ... .. κατι αλλο καμια αλλη προταση ?
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ρίξε μια ματιά σε αυτό, αν κάτι τέτοιο σου κάνει.
virxen75 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον παιδια .. σε ενα παιχνιδι εχουμε μια εφημεριδα σε ποια γλώσσα μιλάμε? όταν λες εφημερίδα ,πρέπει να γυρνάει και την σελίδα?(animation) αν γίνεις πιο συγκεκριμμένος και αναλυτικός ίσως σου δώσουμε μία ιδέα.
PavlaraS18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 yeap .. να γυρναει αλλα οχι με τον χρονο .. θελω πχ να παταει αυτος για να αλλαζει σελιδα καταλαβες ?
kavi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δες αν σε βολεύει το Scribus (googlαρε, θα το βρεις εύκολα). Eίναι free/open-source και συνεχώς βελτιώνεται. Σίγουρα θα βρεις και κάποια templates για εκμάθηση. Έχει έκδοση και για Windows. -kavi
virxen75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αυτό δηλαδή? http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ σε ιστοσελίδα το θέλεις ή εφαρμογή?
PavlaraS18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ναι ακριβως σαν αυτο θελω ---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:08 ---------- κοιτα το θελω ωστε να μπορω να το ανεβαζω στο φορουμ του παιχνιδιου ... αρα ιστοσελιδα ! ..
virxen75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 σε java υπάρχει αυτό http://www.jroller.com/pieterjan/entry/jbookpanel_and_the_page_turn
PavlaraS18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 φιλε , απο οτι βλεπω ειναι πραγματικα τρομερο! αλλα οταν το κατεβαζω και παω να το ανοιξω μου λεει το παρακατω Failed To load main-class manifest attribute from C:/Documents and settings .... ktlp γιατι!? ---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- το mainfest ειναι αρχειο μεσα στο prog.. το ξανακατεβασα αλλα συνεχιζει να βγαζει prob..
virxen75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 δοκίμασε αυτό στον ίδιο κατάλογο με αυτά βάλε και τις εικόνες που θες test.zip
PavlaraS18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 οχι φιλε ... παλι δεν δουλευει... ---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:26 ---------- δεν ανοιγει καν το προγραμμα .. μου βγαζει error οταν παταω click πανω του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.