Προς το περιεχόμενο

ssd αλλαγή firmware , εικονική μνήμη

perrys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη σίγουρα έχει ειπωθεί άλλα η σελίδες είναι πολλές για διάβασμα ,

με λίγα λόγια για αλλάγή firmware στον Intel Postville 80GB SSD ποιά είναι η διαδικασία??

Με μνήμη 4gb τελικά χρειάζεται η εικονική μνήμη , στην αυτόματη προσαρμογή μου δεσμεύει 4 gb εικονική μνήμη τι προτείνεται??

Οχι πως έχει μεγάλη σημασία αλλά ο Intel Postville 80GB SSD στον δείκτη αξιολόγησης μου έβγαλε 7,3 ποιό είναι το λογικό σκόρ ?

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πας εδώ και κατεβάζεις το tool. Το εγκαθιστάς, το τρέχεις και κοιτάς τα 2 τελευταία ψηφία του firmware. Αν έχεις το πιο πρόσφατο θα λέει HD. Αν όχι, κατεβάζεις το νέο απ την ίδια σελίδα και ακολουθείς τις οδηγίες για την εγκατάστασή του.

7.3 νομίζω μου βγαλε κι εμένα σε Win7 (προφανώς), δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θυμάμαι σωστά... 7.7 είναι τελικά.

Συνήθως τα win σου δημιουργούν pagefile ίσο με την RAM σου. Προσωπικά δεν το πείραξα και τ άφησα στον SSD.

Δημοσ.

Γιατί; Για το wear που υφίσταται; Αλήθεια, ξέρουμε πόσο είναι αυτό; Κι επίσης, δεν έχω καταλήξει πόσο βάση έχουν οι φοβίες για το χρόνο ζωής ενός SSD.

Δημοσ.

το page file το απενεργοποιώ πάντα eξαπανεκαθεν.

με 4gb RAM ολίγον τι άχρηστο για τον μέσο χρηστη.

ma ακόμα και να το έχεις δεν νομίζω να χρησιμοποιείτai, οποτε κανένα πρόβλημα, ή κάνω λάθος?

Δημοσ.
[...]ma ακόμα και να το έχεις δεν νομίζω να χρησιμοποιείτai, οποτε κανένα πρόβλημα, ή κάνω λάθος?

Απ ό,τι λένε τα windows, μια χαρά χρησιμοποιείται ακόμα και με 4GB RAM και ανεξαρτήτως προγραμμάτων που τρέχουν.

Δημοσ.

δηλαδη παρει το λειτουργικο και χρησιμοποιει την πολυ αργοτερη pagefile μνημη χωρις πρωτα να εχει γεμισει την ΡΑΜ?

τα win98 το εκαναν αυτο? δεν το εφτιαξαν απο τοτε?

Δημοσ.

Δε νομίζω να ναι bug συνεπώς δεν χρειάζεται «φτιάξιμο». Για να μαι ειλικρινής, δε γνωρίζω πώς γίνεται η διαχείριση μνήμης και γιατί χρησιμοποιείται το pagefile ενώ υπάρχει free physical RAM.

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι θα υπάρχει και κάποιος "μηχανικός" σκληρός δίσκος.Δέν θα ηταν καλύτερο να γίνει μεταφορά του pagefile εκεί;

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στην αθόρυβη λειτουργία...σαφώς.Απο εκεί και πέρα όμως;Δέν γίνεται να ζήσεις με 80Gb εν έτη 2010.Ουσιαστικά το σβήσε-γράψε δεδομένων για να μήν γεμίσει,θα τον τσακίσει πρίν την ώρα του.Μακάρι να βγεί κάτι μεγαλύτερο απο 256Gb,σε προσιτή πάντα τιμή...αλλιώς...

Δημοσ.

Όχι η αθόρυβη λειτουργία είναι το τελευταίο που μ απασχολεί (για τους δίσκους τουλάχιστον). Από θέμα επιδόσεων λέω. Εφόσον το pagefile υπάρχει, προφανώς είναι πιο γρήγορα προσπελάσιμη οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται το σύστημα απ αυτό, όταν βρίσκεται στον SSD κι όχι σ έναν HDD. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο φθείρει ουσιαστικά τον SSD κάτι τέτοιο.

Όσο για τον χώρο είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα. Τα win7 μ όλες τις εφαρμογές και το pf καταλαμβάνουν κάπου 30 απ τα 80GB. Τα παιχνίδια τα χω εγκατεστημένα σε HDD αλλά η συχνότητα χρήσης τους είναι τέτοια που δεν έχω ιδιαίτερο λόγο/κέρδος να τα μεταφέρω στον SSD.

Δημοσ.

Λοιπόν απο ότι είδα έχω αυτό το firmware 2CV102HA μάλλον είναι παλιό, και θέλει αλλαγή χρειάζεται??

Αυτό με το drive password δεν κατάλαβα , δηλαδή?

Και τελικά απο ότι κατάλαβα σχετικά με το pagefile η απόψεις ποικίλουν.

Δημοσ.

Το ίδιο είχα κι εγώ (ο SSD αγοράστηκε πριν ~2-3 βδομάδες). Κάνε ένα firmware update, δεν είναι τίποτα. Από θέμα επιδόσεων δεν θ αλλάξει κάτι.

Για το pagefile δεν έχω κάποια σαφή άποψη, απορία έχω :)

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια..Σχετικα με το pagefile για να μην το απενεργοποιησετε τελειως ,απλα μικρυνετε το γυρω στα 1000mb γιατι παραπανω ειναι αχρηστο..Αμα το κλεισετε τελειως υπαρχει κινδυνος μπλε οθονης..Εμενα μου βγαζει σκορ o ssd σε windows 7 ultimate 64bit 7.8..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...