Προς το περιεχόμενο

Kingston 128Gb USB , μου βλεπει μονο τα 5 !!

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε τσεκαρει ποτε τις κριτικες των κινεζων με τα στικ??? Εχουν αρνητικες επειδη δεν ειναι πραγματικα... Εχει πειραγμενο τον controller να γραφει οσα γιγα θελουν

Δημοσ.

πρεπει και ο αλλος να ειναι μεγαλο θυμα για να βλεπει οτι ειναι τοσο φτηνο κατι.παλια πουλαγαν 128 giga οταν δεν υπηρχαν στην αγορα καν 128 giga.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδη εχω και εγω στην κατοχη μου ενα τετοιο fake flashακι....μπορει καποιος να κανει ενα οδηγο με το πως μπορει να φτιαχτει στην πραγματικη του χωριτικοτητα ετσι ωστε να μπορουμε να το δουλεψουμε χωρις προβληματα?????

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πιστεψε με, δεν αξιζει τον κοπο και τα περισσοτερα απο αυτα τα fake sticks ειναι 512mb ή 1gb. Οποτε βαψτω μπλε και μπλουμ.

Δημοσ.

οκ αντιγραφηκαν 8gb, για δοκιμασε τωρα να τα διαβασεις ομως.................

Γκρρρρ..... Φλασακι απο εβαΪ = μεγαλυτερη απατη ever

Δημοσ.
Πιστεψε με, δεν αξιζει τον κοπο και τα περισσοτερα απο αυτα τα fake sticks ειναι 512mb ή 1gb. Οποτε βαψτω μπλε και μπλουμ.

Αξιζει φιλε μου γιατι υπαρχουν πολλα στικακια και θελω να τα φτιαξω και να τα μοιρασω σε φιλους. Μια φορα να το κανω, μετα θα το κανω και στα αλλα. Αλλα τωρα που ψαχνω βρισκω διαφορα προγραμματακια και τροπους αλλα δεν εχω καταφερει ακομα κατι. Παντως αν γνωριζει καποιος κατι ας το φτιαξει ενα οδηγο ρε παιδια.

Δημοσ.
Αξιζει φιλε μου γιατι υπαρχουν πολλα στικακια και θελω να τα φτιαξω και να τα μοιρασω σε φιλους. Μια φορα να το κανω, μετα θα το κανω και στα αλλα. Αλλα τωρα που ψαχνω βρισκω διαφορα προγραμματακια και τροπους αλλα δεν εχω καταφερει ακομα κατι. Παντως αν γνωριζει καποιος κατι ας το φτιαξει ενα οδηγο ρε παιδια.

Για αυτο σου ειπα οτι δεν αξιζει, θα φας πανω απο 7 ωρες παλευοντας πανω απο 1 PC για να ανακτησεις 1 stick του 1 ή 2gb. Η διαδικασια δεν ειναι ιδια για ολλα τα στικακια. Αν γουγλαρεις λιγο θα το καταλαβεις και μονος σου.

Δημοσ.

Εγω δεν τα πηρα.. τα πηρε ενας φιλος και εχει ενα 8αρι που διχνει 128 και ενα 4 που δειχνει 64...τουλαχιστον να μπορουσα να φτιαξω αυτα να τα δουλεψω απο το να πανε για πεταμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...