Xorxhs! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εχω αγορασει το συγκεκριμενο http://www.uberreview.com/2009/06/kingstons-flash-drives-hit-128gb.htm Ενω στα windows (my computer) μου αναγνωριζει κανονικα το flasaki, και στα properties φαινονται ελευθερα 124 Gb. Oταν προσπαθω να γραψω αρχεια που ειναι μεγαλυτερα (συνολικα) απο 5 Gb, μου βγαινει το μηνυμα disk full. To file system του usb ειναι xfat. Windows xp sp3 (το εχω δοκιμασει και σε 7 ) Any idea
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 πριν το κανεις ntfs κάνε την παρακάτω δοκιμή. Προσπάθησε να γράψεις ΕΝΑ αρχείο που έχει μέγεθος πάνω από 5 GB. Για παράδειγμα βάλε μια μεγάλη ταινία ή φτιάξε ένα μεγάλο zip/rar χωρίς συμπίεση. Κάνε το και πες αν το έγραψε
Paralizer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σε κανένα flash-άκι δεν μπορείς να γράψεις τόσο μεγάλα αρχεία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το σπάσεις σε μικρότερα τμήματα των 100Μb για παράδειγμα, μέσω του Winrar και να τα περάσεις μετά μέσα στο stick.
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σε κανένα flash-άκι δεν μπορείς να γράψεις τόσο μεγάλα αρχεία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το σπάσεις σε μικρότερα τμήματα των 100Μb για παράδειγμα, μέσω του Winrar και να τα περάσεις μετά μέσα στο stick. Ουκ ολίγες φορές έχω μεταφέρει αρχεία μεγέθους πάνω από 8 GB.
Xorxhs! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εισαι σιγουρος paralyzer? μα το ntfs δεν ελυνε το προβλημα αντιγραφης αρχειων μεγαλυτερων των 4 Gb,εναντι του fat32?
panosvlass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 @Paralizer Μια χαρα γινετε.Αρκει το στικακι να χωραει και να ειναι ntfs. Αυτο που σκεφτομαι ειναι το στικακι να ειναι μουφα και οχι 128gb. Κυκλοφορουνε μπολικα ειδικα κατι sony που ειχαν βγει. Και το λεω γιατι ο Χορχης λεει για συνολικα αρχεια ανω των 5gb.Αρα προσπερναει θεωρητικα το προβλημα των fat περιορισμων με τα αρχεια ανω των 4gb. Εγω πιστευω οτι απλα δεν ειναι 128gb... Ποσο το αγορασες????Και απο που?? Γιατι στο σιτε λεει για 549 δολλαρια....
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 +1 @ panosvlass ειδικά αν τ αγόρασες από eBay ή κανα κινέζικο...
pcos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 check and verify http://resources.alibaba.com/topic/320977/How_To_Check_Fake_USB_Flash_amp_Memory_Cards_.htm http://www.sdean12.org/USBFlashTools.htm
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 xorxhs επιμένω στη δοκιμη πριν το κανεις ntfs κάνε την παρακάτω δοκιμή. Προσπάθησε να γράψεις ΕΝΑ αρχείο που έχει μέγεθος πάνω από 5 GB. Για παράδειγμα βάλε μια μεγάλη ταινία ή φτιάξε ένα μεγάλο zip/rar χωρίς συμπίεση. Κάνε το και πες αν το έγραψε
Xorxhs! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εκανα copy μια matroska 8Gb και αντιγραφηκε κανονικα. Το flasaki αγοραστηκε απο κινεζο στο ebay...Παρολαυτα θελω να εξαντλησω τις πιθανοτητες οτι δεν ειναι μουφα ---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- θα δω και τα 2 tools απο pcos
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 εκανα copy μια matroska 8Gb και αντιγραφηκε κανονικα. Το flasaki αγοραστηκε απο κινεζο στο ebay...Παρολαυτα θελω να εξαντλησω τις πιθανοτητες οτι δεν ειναι μουφα ---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- θα δω και τα 2 tools απο pcos Αφού έγραψες το 8αρι, σημαίνει ότι το όριο των 5GB δεν ήταν λόγω χωρητικότητας ή προβλήματος, αλλά λόγο ονοματολογίας αρχείων. Πιο συγκεκριμένα αν έχεις ένα αρχείο μέσα σε πολλούς υποφακέλους, π.χ. X:\folder\subfolder\subfolder\subfolder\subfolder\subfolder\subfolder\arxeio.doc τότε το σύνολο των χαρακτήρων (γραμμάτων) δεν πρέπει να ξεπερνάνε κάποιο αριθμό (νομίζω 122 χαρακτήρες), αλλιώς επιστρέφει error για disk full. Όσον αφορά τον έλεγχο αξιοπιστίας, σωστά στα λεει ο pcos αλλα εγώ προτείνω το εργαλείο H2testw. Είναι δωρεάν, γρήγορο και αξιόπιστο. Πρέπει να αδειάσεις το stick για να κάνει πλήρη έλεγχο και επειδή είναι μεγάλη η χωρητικότητα, ίσως κάνει αρκετή ώρα. Αν το στικάκι είναι εντάξει, γράψε από που το αγόρασες (πωλητή)
Xorxhs! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 τελικα το στικ ηταν fake,ολα τα προγραμματα που προτεινατε το βγαλανε fake.........
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 απο την κινα βρισκεις και στικακια δεν ξερω ποσα gb.τι παρτε και τα περνετε?ειναι δυνατον να κανει ενα τετοιο στικ 400 ευρω και αυτος να το δινει πχ 20?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.