Billys636 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 πως μπορει να γινει? Αν γινεται να ενωθουν οριζοντια, ή και καθετα. οι φωτογραφιες ειναι απο scanner περιπου 2460x3450 , και ουσιαστικα ειναι ενα μεγαλο φυλλαδιο, αλλα μου το δωσανε σκαναρισμενο σε κομματια Α4..
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Με οποιοδήποτε πρόγραμμα με βασικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας, μπορείς να το κάνεις. Τι είδους αρχείο είναι τα γραφικά που έχεις; Ακόμα και με το paint των windows μπορείς να τις δέσεις. Αλλιώς κατέβασε το gimp (είναι δωρεάν και πολύ δυνατό) και κάνε τη δουλειά σου
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Από παλαιότερο μήνυμά μου: Με το δωρεάν IrfanView: Μενού Image > Create Panorama image..., επιλέγεις 2 ή περισσότερες εικόνες που θέλεις και ρυθμίζεις αν θέλεις οριζόντια ή κάθετη διάταξη.
Billys636 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 με το paint μου εσπαγε τα νευρα επειδη ηταν μεγαλες,για μικρες κομματια εκει ειναι οτι πρεπει. θα το κανω με το irfanView που το εχω, αλλα δεν ηξερα πως μπορουσε να γινει. thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.