Προς το περιεχόμενο

laptop hp με vista δεν ανοιγει δειχνει μια λιγο φωτεινη μαυρη οθονη δεν μπορω να μπ

raspoutinathens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβγαλα μπαταρια.μπηκα χωρις,μονο με μπαταρια αλλα τιποτα.δεν δειχνει τιποτα.καποια στιγμη παταω στα τυφλα f10 f11 και μπηκα στα bios.τι μπορω να κάνω?εχω τρελαθεί.παρακαλω βοηθήστε με.εντομεταξεί ουτε dvd με vista δε μου εχουν δώσει.

Δημοσ.

χμμμμ αν δειχνει θαμπα η οθονη μαλλον εχεις χαλασμενο inverter.... αν καταλαβα καλα δηλαδη.... δεν ειναι κατι ακριβο, το δικο μου το επισκευασα με περιπου 50 ευρω αν θυμαμαι καλα..... ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.
χμμμμ αν δειχνει θαμπα η οθονη μαλλον εχεις χαλασμενο inverter.... αν καταλαβα καλα δηλαδη.... δεν ειναι κατι ακριβο, το δικο μου το επισκευασα με περιπου 50 ευρω αν θυμαμαι καλα..... ελπιζω να βοηθησα...[/quευχαριστω για την απαντηση.μαυρο θαμπο δειχνει οταν ξεκιναει και δεν δειχνει τιποτα.με φ10 μπηκα στα τυφλα στο bios.εκει δειχνει κανονικα.και του εβαλα να κανει τεστ το δισκο.αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω

---------- Προσθήκη στις 13:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

με το που τελειωσε το τεστ του δισκου στα bios μετα μπηκε στα windows.οποτε στα γρηγορα θα κανω ενα φορματ μπας και δω ασπρη μερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...