stergi17 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εχω μνημες G.skill ripjaws στα 1600mhz (9-9-9-24) 1,5v. Οπως ηταν αναμενομενο με το που τις εβαλα, η συχνοτητα τους οταν ξεκινησα τον υπολογιστη ηταν 1333mhz.Η μητρικη μου ειναι η gigabyte 770TA-ud3.Για να τις παω στα 1600 πρεπει να κανω overclock απο το bios και να δωσω λιγα volt ακομα??? Υπαρχει περιπτωση να κανω κατι λαθος και να καουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosk2000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 να καουν σχεδον αποκλειεται...απο το bios πειραξε τες και κλειδωσε και τα clock της για να μην τα αλλαξει μονο του...αν δεις και δεν bootarei ή ειναι ασταθες ανεβαζε ρευμα μεχρι να σταθεροποιηθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 δεν νομιζω να χρειαζεται να αυξησεις την ταση, αφου δουλευει στα 1600 με 1.5v. αν την αυξησεις ενδεχομενως να πας πιο ψηλα ή να κατεβασεις το cl στο 8. μπορει να καουν μονο αν βαλεις ταση πανω απο 1.65 και ζεσταθουν πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ενταξει, τελικα εβαλα το multiplier x8 και αφησα την ταση στα 1,5v και πηγε κατευ8ειαν στα 1600mhz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί όμως ενώ είναι 1600 τις βλέπει σαν 1333??? Κι εγώ αντιμετοπίζω το ίδιο προβλημα στο 1ο PC της υπογραφής μου, λέτε να ψαχτώ κι εγώ με το Bios? Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος να δώ αν το Dual Chanel δουλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παει αναλογα με την μητρικη νομιζω...Μπες στο bios τσεκαρε την ταχυτητα που εχουν οι μνημες σου και απλα ανεβασε λιγο το multiplier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τις DDR3 οι μητρικες μεχρι 1333 τις βλεπουν, για να πανε στην ονομαστικη τους ταχυτητα θελουν χειροκινητες ρυθμισεις απο το BIOS.. Μερικες φορες αν δεν πιανουν την ονομαστικη τους ταχυτητα ισως φταιει και ο memory controller του cpu ή της μητρικης, ή ακομα καποιο BUG στο BIOS.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.