raspoutinathens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 δεν μπορω να μπω στα windows με τιποτα.εβγαλα μπαταρια.μπηκα χωρις,μονο με μπαταρια αλλα τιποτα.δεν δειχνει τιποτα.καποια στιγμη παταω στα τυφλα f10 f11 και μπηκα στα bios.τι μπορω να κάνω?εχω τρελαθεί.παρακαλω βοηθήστε με.εντομεταξεί ουτε dvd με vista δε μου εχουν δώσει. ---------- Προσθήκη στις 12:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ---------- δεν μπορω να μπω στα windows με τιποτα.εβγαλα μπαταρια.μπηκα χωρις,μονο με μπαταρια αλλα τιποτα.δεν δειχνει τιποτα.καποια στιγμη παταω στα τυφλα f10 f11 και μπηκα στα bios.τι μπορω να κάνω?εχω τρελαθεί.παρακαλω βοηθήστε με.εντομεταξεί ουτε dvd με vista δε μου εχουν δώσει. εντοεταξυ πριν το κλεισω με power ειχε μαυρισει η οθονη αλλα επειδη ειχα βαλει ραδιο.ακουγα κανονικα.μου το ειχε κανει μια φορα στο παρελθον αλλα με το κλεισιμο ηρθε στα ισα του,τωρα τιποτα.μπηκα στα bios και επειδη δε ξερω τι να κανω έκανα ενα test sto σκληρο δισκο τωρα οποτε αυτο κανει.δεν ξερω τι χπρεπει να κανω πραγματικα
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 δεν μπορώ να μπω στα windows με τίποτα.Έβγαλα μπαταριά.Μπήκα χωρίς,μόνο με μπαταρία αλλά τίποτα.Δεν δείχνει τίποτα. Κάποια στιγμή πατάω στα τυφλά f10 f11 και μπήκα στα bios. Τι μπορώ να κάνω? Έχω τρελαθεί. Παρακαλώ βοηθήστε με. Εντομεταξύ ουτε dvd με vista δε μου έχουν δώσει. Εντοεταξύ πριν το κλείσω με power είχε μαυρίσει η οθόνη αλλά επειδή είχα βάλει ράδιο άκουγα κανονικά. Μου το είχε κάνει μια φορά στο παρελθόν αλλά με το κλείσιμο ήρθε στα ίσα του,τώρα τίποτα. Μπήκα στα bios και επειδή δε ξέρω τι να κάνω έκανα ένα test στον σκληρό δίσκο τώρα όποτε αυτό κάνει. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω πραγματικά Πρώτα από όλα, laptop με vista έχεις; Που ακριβώς κολλάει; Μετά που φορτώνει; Πιο πριν; Τι βγάζει ακριβώς; Άμα πατάς F8 συνέχεια στην εκκίνηση θα σου βγάλει ενα menu, πάτα τελευταίες γνώστες σωστές ρυθμήσεις και πες μας τι γίνεται. Test στον σκληρό από που κάνεις; Στην χειρότερη μπες στο recovery partition του laptop (Alt+F10 πρέπει να είναι) και απο εκεί τρέξε fixboot και chkdsk να μας πεις τι σου βγάζει. Υ.Γ Dvd με τα $vista δεν σου έδωσαν επειδή πιθανότατα είναι περασμένα στο κρυφό partition του δίσκου και απο όπου μπορείς να κάνεις format όποτε θες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.