mandos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 apsogos, tora katevenei xthes epsaxna kati tetoio mono gia to lan, alla afou kai alla den peirazei thnx pal
@_zerocool Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 mande αν σου πώ καμιά κουβέντα εγώ θα φταίω.. χτές γι'αυτο το πρόγραμμα σου έλεγα. ΄ Πώς γίνεται να δείχνει το activity απο το Net? Σε μένα δείχνει μόνο ένα πράσινο λαμπάκι που λέει πότε είμαι online και πότε όχι.
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> Καλο φαίνεται αλλά, πως να το πώ... χμμ δεν λέει να δώσω τώρα λεφτά... και αλλού δεν το βρήσκω Υπάρχει κάνα άλλο; <hr /></blockquote> Ouf... ama den valeis quote auta patheneis. Anyway, apo oti vlepw pandos thn exete katavrei me to allo programa opote den piezw
@_zerocool Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Αhhh :D :D Είναι απλό δεν γίνεται να το κάνω donwload και δεν βρήκα cr**k.
BrwmogazoS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> mande αν σου πώ καμιά κουβέντα εγώ θα φταίω.. χτές γι'αυτο το πρόγραμμα σου έλεγα. ΄ Πώς γίνεται να δείχνει το activity απο το Net? Σε μένα δείχνει μόνο ένα πράσινο λαμπάκι που λέει πότε είμαι online και πότε όχι. <hr /></blockquote> Kane ADD to NETWORK TRAFFIC METER...afto einai pou sou deixnei current speed gia uploading kai downloading Dunno mages egw apo tote pou to katevasa den to exw apoxwrhstei ... Alla den exei ginei update akoma... Rikse mia matia sto site ekei pou leei peri THINGS TO DO... 8a faei polla extensions...gia MBM kai alla polla Cant wait
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.