Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για σταθερό τηλεφωνικό αριθμό

Berolinezos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω εδώ και μέρες έναν σταθερό αριθμό ΟΤΕ που ανήκει σε επώνυμο Χ πρόσωπο καταχωρημένο στους καταλόγους. Μόνιμα μετά απο λίγες αρχικές κλήσεις μου βγάζει το μήνυμα "έχετε συνδεθεί με την θυρίδα μπλά μπλά μου λέει έναν έναν τους αριθμούς και στο τέλος αφήστε μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο"

Γνωρίζει κανείς τί μπορεί αυτό να σημαίνει?

Δημοσ.

απλά έχει βάλει τηλεφωνητή ο αριθμός που παίρνεις, έχει επιλογές για να πηγαίνει κατευθείαν στον τηλεφωνητή ή να χτυπάει 4-5 φορές πρώτα και μετά....

Δημοσ.

Όπως τα λές είναι κάθε φορά χτυπάει 5 φορές και μετά πάει στον τηλεφωνητή, αλλά χρησιμοποιείται σίγουρα ο αριθμός απο τον ίδιο ιδιοκτήτη?

Δημοσ.
Τι εννοείς;

Eννοώ άν ο κάτοχος της γραμμής και ιδιοκτήτης του τηλεφωνητή διαβάζει τα μηνύματα και άν η διεύθυνση που αναγράφεται με τον αριθμό ανήκουν σε αυτόν, ή μόνο ο αριθμός.

Έχω μιά υποψία οτι έχει καταργηθεί αυτή η σύνδεση και ο τηλεφωνητής υποτίθεται είναι αυτόματος του ΟΤΕ.

Δημοσ.
Eννοώ άν ο κάτοχος της γραμμής και ιδιοκτήτης του τηλεφωνητή διαβάζει τα μηνύματα και άν η διεύθυνση που αναγράφεται με τον αριθμό ανήκουν σε αυτόν, ή μόνο ο αριθμός.

Έχω μιά υποψία οτι έχει καταργηθεί αυτή η σύνδεση και ο τηλεφωνητής υποτίθεται είναι αυτόματος του ΟΤΕ.

Χωρίς πραγματική σύνδεση με πραγματικό συνδρομητή, δεν λειτουργεί ο τηλεφωνητής που άκουσες. Αν δεν υπήρχε σύνδεση θα σου έλεγε ότι είναι εκτός λειτουργίας ή ότι δεν υπάρχει και να συμβουλευτείς τους τηλεφωνικούς καταλόγους. Άρα η σύνδεση είναι ενεργή.

Αν ο ιδιοκτήτης "ακούει" (και όχι διαβάζει) τα μηνύματα του, μόνο αυτός το ξέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...