Riquelme10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό....είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson C905 και στο Sony Ericsson W995....ποιο προτείνεται????εκτός αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο....κάθε πρόταση δεκτή
StefxOup Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν θέλεις τέτοιο multimedia κινητό, μπορείς να δεις και το Aino απο Sony Ericsson:-)
Riquelme10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν θέλεις τέτοιο multimedia κινητό, μπορείς να δεις και το Aino απο Sony Ericsson:-) ανεβαίνουμε πολύ με Aino...σε τιμή εννοώ...
StefxOup Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ναι όντως ξεφύγαμε... Κάτι τέτοιο http://spedr.com/1woxz θα σε ενδιέφερε;
Riquelme10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ναι όντως ξεφύγαμε...Κάτι τέτοιο http://spedr.com/1woxz θα σε ενδιέφερε; έχω ένα κόλλημα με τα sony ericsson....
StefxOup Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 έχω ένα κόλλημα με τα sony ericsson.... Σε καταλαβαίνω...Κι εγώ το ίδιο κόλλημα έχω Απο τα δύο πάντως προτιμώ το c905.
Riquelme10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σε καταλαβαίνω...Κι εγώ το ίδιο κόλλημα έχωΑπο τα δύο πάντως προτιμώ το c905. λες???με βάζεις σε σκέψεις.....εγώ έλεγα για το άλλο αλλά τώρα που τα ξαναείδα ίδια μου φαίνονται....
StefxOup Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,είναι να πας σε ένα κατάστημα όπου τα έχει και τα δύο σε λειτουργία,"σκάλισέ" τα λίγο και όποιο σου κάνει "κλικ" το παίρνεις!
Riquelme10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,είναι να πας σε ένα κατάστημα όπου τα έχει και τα δύο σε λειτουργία,"σκάλισέ" τα λίγο και όποιο σου κάνει "κλικ" το παίρνεις! σωστό σε βρίσκω...αυτό θα κάνω αν και δε θα τα πάρω από κατάστημααπλά θα πάω να τα δω εκεί παίρνω μετά όποιο μου κάνει κλικ όπως είπες
pp6210 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ κολημένος με SE είμαι, το καλύτερο mutlimedia που είχα ήταν το w660 και δεν το άλλαζα με κανένα! Πήγαινε να δεις ποιο σου κάνει "κλικ", αλλά πριν αποφασίσεις ψάξε και τα SAR rates και απλά πάρε αυτό με το χαμηλότερο!!! Δυστυχώς όλα τα τελευταία μοντέλα της SE έχουν πολύ υψηλό SAR σε σχέση με τον ανταγωνισμό (κυρίως motorola και τους κορεάτες, γιατί και τα ΝΟΚΙΑ είναι πάνω από 1), και είναι κάτι που συχνά παραβλέπουμε ως αγοραστές. edit: από τη γρήγορη ματιά που έριξα και τα δυο έχουν χαμηλό sar, το c905 χαμηλότερο.... οπότε μη δώσεις σημασία στο σχόλιο μου αν πας για κάποιο απο αυτά τα δύο που ανέφερες στην αρχή!
panakart Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 nokia 5800...Kanei ta panta...kai nokia maps free...
Riquelme10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ κολημένος με SE είμαι, το καλύτερο mutlimedia που είχα ήταν το w660 και δεν το άλλαζα με κανένα! Πήγαινε να δεις ποιο σου κάνει "κλικ", αλλά πριν αποφασίσεις ψάξε και τα SAR rates και απλά πάρε αυτό με το χαμηλότερο!!! Δυστυχώς όλα τα τελευταία μοντέλα της SE έχουν πολύ υψηλό SAR σε σχέση με τον ανταγωνισμό (κυρίως motorola και τους κορεάτες, γιατί και τα ΝΟΚΙΑ είναι πάνω από 1), και είναι κάτι που συχνά παραβλέπουμε ως αγοραστές. edit: από τη γρήγορη ματιά που έριξα και τα δυο έχουν χαμηλό sar, το c905 χαμηλότερο.... οπότε μη δώσεις σημασία στο σχόλιο μου αν πας για κάποιο απο αυτά τα δύο που ανέφερες στην αρχή! το SAR είναι αυτός ο δείκτης για την ακτινοβολία??? ---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:08 ---------- nokia 5800...Kanei ta panta...kai nokia maps free... nokia???den me voleuoun...ase pou einai kai afis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.