Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε ετοιμαζα μια λιστα κανα 3ωρο για να παιξω σε ενα ραδιοφωνο φιλων στο listen2myradio.com με το VirtualDJ.com αλλα μου ενω τα βαζω ολα σωστα εχω βαλει κ ολα τα exceptions μαλιστα, μου λεει Broadcast Error - Encoder Error.

O Encoder που χρησιμοποιουν ειναι mp3 24kbps κ αυτο εβαλα κ εγω στο shoutcast

Tι παιζει? :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις ανοίξει τα αντίστοιχα ports,που χρησιμοποιεί το shoutcast, στο router σου;

Νομίζω το default είναι το 8000.Οπότε θα πρέπει να κάνεις port forward τα 8000 και 8001.

"If broadcasters also need to get in from the outside world, you should open the hole for PortBase + 1 (i.e. id SHOUTcast Radio runs on 8000, 8001 should be open for broadcasters to get through as well.) "

shoutcast.com/faq

Επεξ/σία από StefxOup
Συμπλήρωση
Δημοσ.

Ναι και αυτες κ αυτες που ζηταει το listen2myradio 6191 κ τωρα εκανα και την +1 π ζηταει (6192) αλλα τιποτε παλι. Να φταιει ο encoder οτνως η έτσι το γραφει?

Exω Cosmote Internet on the go κανει καμμια διαφορα? :fear:

Δημοσ.

φίλε δεν χρειάζεται το shoutcast για να κάνεις broadcast από το virtual dj. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπεις στο λογαριασμό του listen2myradio και στο radio details. Εκεί θα σου έχει το ip και το Port που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Ακολούθως, στο virtual dj θα πατήσεις στο tab record και θα πατήσεις στο broadcast και μετά στο configuration. Eκεί θα συμπληρώσεις τα ip και port, οσο και το password, θα ρυθμίσεις το encoding και κάτι άλλα που έχει εκεί και είσαι έτοιμος. ΔΕΝ χρειάζεται ούτε να ανοίξεις Port στο firewall ή στο ρούτερ σου. Δοκίμασε και αν έχεις κάποια απορία ή πρόβλημα να επανέλθω ακριβώς γιατί δεν έχω τώρα εγκατεστημένο το πρόγραμμα και σου τα είπα κάπως πολύ γενικά.

Δημοσ.

Ναι ρε ακριβως αυτα εκανα εβαλα την πορτα κ το ip π μ παν οι φιλιο μ οτι βαζουν στο winamp με το αντιστοιχο plug in. Αυτα π τοςυ εχει πει τo site αλλα τιποτα.

Να για δες μηπως εχω κατι λαθος

tempy.jpg

Δημοσ.

όλα καλά φαίνονται, το μόνο που μένει να κοιτάξεις είναι το encoder. Δοκίμασε κάνε re-install μήπως δεν έχει πάει κάτι καλά με το file των codecs ή κατέβασε κάποια άλλα και δοκίμασε. Σίγουρα από πλευράς συνδεσμολογίας είσαι οκ γιατί διαφορετικά θα σου έλεγε σκέτο broadcast error.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας θελω να κανω εκπομπη μ το vdj εχω ολους του κωδικους οκ και οταν παταω μ βγαζει broadcast error τι μπορει να φταει????βοηθεια.............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...