CtrlFreak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο ποντίκι για δεξιόχειρα, τιμή κοντά στα 50 ευρώ. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη!
CtrlFreak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Desktop ή Notebook mouse; Έχει διαφορά?? Σε λαπτοπ θέλω να το χρησιμοποιήσω. ---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:47 ---------- Έχει διαφορά?? Σε λαπτοπ θέλω να το χρησιμοποιήσω. Βασικά είμαι ανάμεσα στο Logitech Marathon M705 και το Microsoft Wireless 7000. Πιστεύω το πρώτο είναι καλύτερο όμως.
kingnick 999 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Logitech-logitech-Mx620-Laser-Wireless-910-000241.htm πολυ βολικο και σε καλη τιμη.
Sir Pretender Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Desktop και laptop ποντίκια έχουν κατά βάση διαφορά στο μέγεθος -όπως και να το κάνουμε τα δεύτερα είναι πιο φορητές λύσεις. Συμφωνώ απόλυτα για το MX620 που είπε ο φίλος πιο πάνω. Η αρχή είναι πως mouse των 50€ και πάνω είναι καλό όπως και να το κάνουμε, και στην περίπτωση που μπορείς να το βρείς με 20€ έκπτωση, τότε μην το αφήσεις. Ειδικά για το MX620, το 'χω δοκιμάσει και έχω μείνει κατευχαριστημένος για όσο το χρησιμοποίησα. Go for it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.