abc9510gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα ήθελα να μου πεί κάποιος με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω αυτή τη μετατροπη? Δηλαδή απο ενα dvd που νικοιάζω απο το video club να το περναω στο πισί μου σαν avi. Ενοείται οτι πρέπει να σπάει το κλείδωμα... Νομίζω κάτι σαν το dvdshrink...? Αλλά απο ότι έχω διαβάσει έχει σταματήσει να υποστιρίζεται,,,,,
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 DVDFab. Στην trial έκδοση δουλεύει σαν decrypter και μπορείς να ριπάρεις την ταινία στον δίσκο αυτούσια. Μετά την μετατρέπεις σε avi. Αν έχεις την πλήρη έκδοση του fab, έχει επιλογή dvd-mobile (σε κινητό) όπου επιλέγεις Γενικό, τσεκάρεις τον κεντρικό τίτλο και ρυθμίσεις κάποιος επιλογές για καλύτερη ποιότητα (π.χ. διπλό πέρασμα) και αν θέλεις να εξέγει τους υπότιτλους σε αρχείο idx/sub ή να τους ενσωματώσει στην ταινία. Μετά υπάρχει και το δωρεάν Avi.NET. Επιλέγεις το μέγεθος σε mb, τσεκάρεις Advanced Encoding, ορίζεις αν θέλεις να εξάγει και τους υπότιτλους και ξεκινάς την μετατροπή. Υπάρχουν επίσης και τα Total Video Converter και Auto Gordian Knot. Δες και μια λίστα στο Video Help.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.