Προς το περιεχόμενο

LG M2762D-PC vs Samsung P2770HD

PeterGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ποιοτητας τι? Κατασκευης? Συναρμογης? Πανελ? Ηχου?

Δηλαδη οι LG τριζουν? Εχουν κατωτερης ποιοτητας panels? Τι?

Πραγματικα δε μπορω να σε πιασω...

Δημοσ.

από άποψη εικόνας. το έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι οι samsung τηλεοράσεις είναι καλύτερες από τηλεοράσεις lg. και μιας και αυτή η οθόνη είναι και τηλεόραση την περιλαμβάνει η κατηγορία πιστεύω.

Δημοσ.

Εγω πηρα την samsung και οταν την εβγαλα απο το κουτι ειχε θεμα με το hdmi!Δημιουργει μια μπαρα πλατους 1.5 εκατοστου ανενεργη χρωματος μαυρου περιμετρικα της επιφανειας εργασιας και τα χρωματα ειναι σαν σε καρτουν!το προβλημα λυνεται αν κατεβασεις την αναλυση ειτε αν το συνδεσεις με dvi η vga!τελος το ψηφιακα δεν τα πιανει ενω με usb tv tuner με ψηφιακο δεκτη τα πιανει τελεια στο ιδιο Pc!πηρα για rma και το σερβις παιδια ειναι τοσο αθλιο που δεν φανταζεσται!Αρνουνται το doa,δεν στελνουν κουριερ να την παραλαβει μετα απο 5 μερες ειδοποιησης,και με παραμυθιαζουν οτι εχουν δωσει εντολη στην εταιρια κουριερ(εγω το τσεκαρα γιατι εχω ατομο που δουλευει μεσα)και περα απο αυτα πηραν τηλεφωνο και ακυρωσαν αποστολη με εξοδα παραληπτη που ξεκινησα εγω μονος μου ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ!!Και οχι τπτ αλλο με ειδοποιησε ο ανθρωπος μου απο μεσα απο το κουριερ!ελεος!!!το χρονοδιαγραμμα πιθανης(κιολας) αντικαταστασης ειναι 15-20 εργασιμες μερες και θυμιζω η οθονη ηταν απο το κουτι αμεσως και κανει 300+!τελος ο τεχνικος αμεσως το αναγνωρισε το προβλημα αμεσως και μου ειπε οτι το παρουσιασαν και αλλες οθονες,οποτε φοβαμαι οτι παιζει προβλημα και στην σειρα γενικα για να κανουν τετοια κουλα απο την αντιπροσωπεια!μακρια παιδια μακρια!τωρα προσπαθω μεσω πλαισιου να την αντικαταστησω λιγο πιο συντομα!οποιος θελει πμ για το ονομα και τα στοιχεια της αντιπροσωπειας στην ελλαδα!δημοσια δεν τα λεω γιατι δεν ειναι σωστο!

Δημοσ.

Ναι το σερβις της samsung είναι άθλιο...

δες εδώ το θέμα μου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=371512

μετά απο συνεννόηση με τον επικεφαλή του τεχνικού τμήματος έχει αναλάβει το τμήμα διακύνησης να μου στείλει άλλη από την προηγούμενη βδομάδα ακόμα τίποτα. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ μπας και την αλλάξω με άλλο μοντέλο samsung γιατί στο πλάισιο ρώτησα αν την αλλάζουν (στο κουτί της σφραγισμένη) και μου λένε όχι, βέβαια αυτό μέσω email από τηλέφωνο ή από κοντά μπορεί να επιτύχω άλλα πράγματα...

Δημοσ.

Εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να περιμενω τοσο που λες εσυ σε αλλο θεμα!Ειναι τοσο καλυτερη η samsung απο την lg??γιατι δεν αξιζει τετοια ταλαιπωρια κανενας μας οταν πληρωνει!

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο πολύ ταλαιπωρία.....θα δω αν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλιώς θα μου δώσουν την 20" που είχα σε καινούργια θα την πουλήσω και πάω να πάρω μια lg (όπως τις προηγούμενες 3 που είχα) να γίνω άνθρωπος...

Δημοσ.

Πάντως το γεγονός ότι η samsung στις 20", 23" 24" έχει μοντέλα SM-... και SM-P... όπου τα δεύτερα είναι καλύτερα..οι 2 οθόνες

SM-2033HD και SM-P2770HD έχουν διαφορά (ουσιαστική στις hdmi θύρες) η 1η έχει 2 και η 2η έχει 1 που είναι και το πιο καλό/ακριβό μοντέλο της που συνδυάζει οθόνη-τηλεόραση...

για ποιον λόγο δεν έβαλαν στην 2η εκει 2-3 να έχει...;

Δημοσ.

Μόλις πήρα την LG M2762D πολύ ωραία οθόνη-τηλεόραση. Θα ήθελα να ρωτήσω από όσους την έχουν τι ρυθμίσεις έχουν κάνει στην φωτεινότητα, αντίθεση, φωτισμό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Μόλις πήρα την LG M2762D πολύ ωραία οθόνη-τηλεόραση. Θα ήθελα να ρωτήσω από όσους την έχουν τι ρυθμίσεις έχουν κάνει στην φωτεινότητα, αντίθεση, φωτισμό.

Ευχαριστώ.

ΤΙ panel έχει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...