Προς το περιεχόμενο

LG M2762D-PC vs Samsung P2770HD

PeterGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Έχω ένα Laptop είναι καλή επιλογή να πάρω την M2762D-PC και να την συνδέσω με HDMI θα χάσει καθόλου ποιότητα; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αναπαράγω απο το Laptop Αρχεία HD και να παίζουν σε ανάλυση 1920x1080 στο monitor αυτό ;

Οχι δε θα χασει.

Και ναι θα μπορεις να αναπαραγεις, αρκει να τραβαει ο επεξεργαστης/καρτα γραφικων του.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι Nvidia Geforce 8400M GS το Laptop είναι το HP pavillion dv6680ev με επεξεργαστή T7500(2.2Ghz). Θα τραβάει ;

Σε ένα ποσοστό 95% ναι θα είναι ΟΚ το laptop σου με 1080p. Εκτός να πέσεις σε κανένα απαιτητικό που εγώ δεν έχω πετύχει μέχρι τώρα. Σε περιπτώσεις πάντως 720p δε παίζει να έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Τώρα όσον αφορά την ανάλυση επειδή το laptop έχει HDMI έξοδο η ανάλυση θα προσαρμοστεί στα 1280x800 όπως του Laptop ; ή μήπως θα πρέπει να πάρω κανένα Adaptor απο HDMI σε DVI ; για να έχω ανάλυση 1920x1080;

Δημοσ.
Είναι Nvidia Geforce 8400M GS το Laptop είναι το HP pavillion dv6680ev με επεξεργαστή T7500(2.2Ghz). Θα τραβάει ;

Τα 1080 θα σου σπανε λιιγο.

Δημοσ.
Τώρα όσον αφορά την ανάλυση επειδή το laptop έχει HDMI έξοδο η ανάλυση θα προσαρμοστεί στα 1280x800 όπως του Laptop ; ή μήπως θα πρέπει να πάρω κανένα Adaptor απο HDMI σε DVI ; για να έχω ανάλυση 1920x1080;

Η ανάλυση των 1280x800 είναι 16:10, ενώ των 1920x1080 είναι 16:9. Για να μην έχεις παραμόρφωση στην εικόνα τέτοιας εξωτερικής οθόνης, πιστεύω πως θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη η οθόνη του λάπτοπ.

Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο στην ανάλυση της οθόνης το αν χρησιμοποιήσεις HDMI ή DVI...

Δημοσ.

Αγόρασα την LG M2762D-PC προχθές και δυστυχώς έτυχε να έχω διαβάσει το συγκεκριμένο thread πριν την πάρω και το οποίο με αποπροσανατόλισε. Πολύ καλή η οθόνη για το κόστος της. Όσον αφορά όμως την εγγύηση 0 pixel καλό είναι να μη διαδίδονται λανθασμένες πληροφορίες. Η δική μου έτυχε να έχει ένα καμμένο. Πήρα τηλέφωνο στην LG από όπου μου είπαν ότι η εγγύηση αυτή ισχύει μέχρι τις 24". Η εγγύηση των 0 pixel ήταν ο παράγοντας που την προτίμησα από την samsung T260HD (έχουν και οι 2 tv tuner) κάτι το οποίο αναφέρεται λανθασμένα και σε πολλά και μεγάλα ιντερνετικά μαγαζιά. Αυτό από το οποίο την πήρα βέβαια δεν το ανέφερε και τώρα δεν μπορώ να την αλλάξω.

Δημοσ.
Αγόρασα την LG M2762D-PC προχθές και δυστυχώς έτυχε να έχω διαβάσει το συγκεκριμένο thread πριν την πάρω και το οποίο με αποπροσανατόλισε. Πολύ καλή η οθόνη για το κόστος της. Όσον αφορά όμως την εγγύηση 0 pixel καλό είναι να μη διαδίδονται λανθασμένες πληροφορίες. Η δική μου έτυχε να έχει ένα καμμένο. Πήρα τηλέφωνο στην LG από όπου μου είπαν ότι η εγγύηση αυτή ισχύει μέχρι τις 24". Η εγγύηση των 0 pixel ήταν ο παράγοντας που την προτίμησα από την samsung T260HD (έχουν και οι 2 tv tuner) κάτι το οποίο αναφέρεται λανθασμένα και σε πολλά και μεγάλα ιντερνετικά μαγαζιά. Αυτό από το οποίο την πήρα βέβαια δεν το ανέφερε και τώρα δεν μπορώ να την αλλάξω.

Την πηρα και εγω σημερα, την εβαλα πανω να δω τι λεει αλλα μονο για 10λεπτακια γιατι μετα ειχα γραφειο! Τη συνδεσα με DVI και η εικονα ηταν αρκετα θαμπη με τα default, οπότε ψαχτηκα λιγο και βρηκα αυτό, ίσως σε ενδιαφέρει! Θα δοκιμασω τις ρυθμισεις το βραδυ!

http://www.avforums.com/forums/tv-should-i-buy/1127682-anyone-got-tv-lg-m2762d-4.html#post11110173

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από που την πήρες? Εγώ την αγόρασα από το MediaMarkt και είχε ένα κολλημένο pixel. Την πήγα την επόμενη ημέρα και χωρίς να μου την τεστάρουν, την άλλαξαν κατευθείαν. Οι πωλητές εκεί μου είπαν ότι η εγγύηση 0 pixels ισχύει για οθόνες 19"-27".

Για ψάξτο λίγο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να σας πω και εγώ και το πρόβλημα μου με την M2762D:

Την αγόρασα χθες και τη χρησιμοποιώ μόνο ως τηλεόραση αλλά το πρόβλημα είναι ότι στα κανάλια, όχι σε κάποια συγκεκριμένα αλλά κάθε φορά και σε διαφορετικά, τρεμοπαίζει η εικόνα για λίγο και μετά τρεμοπαίζει ξανά και πολλές φορές πρασινίζει στιγμιαία. Δηλαδή μου δίνει την εντύπωση ότι συνέχεια προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο μικροσυντονισμό. Με την παλιά τηλεόραση δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σήμα και όλα τα κανάλια έδειχναν κανονικά. Πήρα τηλέφωνο στην LG μου είπαν να προσέξω να δω αν υπάρχουν άλλες συσκευές κοντά στην τηλεόραση και κάνουν παρεμβολές αλλά δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα αφού την τοποθέτησα στην ίδια θέση με την παλιά TV που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Μου πρότειναν ως "λογική" λύση να αγοράζω κάποιο καλώδιο που θα συνδέει το βύσμα της κεραίας με την ΤV (δηλαδή κάτι σαν επέκταση) και θα ενισχύει το σήμα. Ποια είναι η γνώμη σας? Μήπως είναι ελλατωματικός ο ψηφιακός δέκτης της TV? Ή μήπως κάποιος από τη γειτονιά λαμβάνει πιο ενισχυμένο σήμα από εμένα? Δεν ξέρω τι να πω από τη στιγμή που με την παλιά TV δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα..

Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Ευχαριστώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Είναι αυτή τη βδομάδα να πάρω μια από τις 2.

Σαν κριτήριο να μην βάλουμε την τιμή μιας και έχουν διαφορά 10ευρά.

Από άποψη ποιότητας καλύτερα εικόνα και κατασκευή τείνω να πιστεύω πως έχει η Samsung.

2 πράγματα που με χαλάνε στη Samsung όμως είναι πρώτον η άθλια συμπεριφορά του service τους και το δεύτερο πως λέει ότι έχει μόνο μια θύρα hdmi σε αντίθεση με LG που έχει 3...

Δηλαδή σε περίπτωση που θέλω να βάζω μια το media player και μια το wii ας πούμε θα πρέπει να βάζω βγάζω καλώδια από πίσω. Αξίζει όμως αυτός ο συμβιβασμός για την "καλή" ποιότητα οθόνης?

Τι λέτε?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ πήρα την LG M2762 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σε όσα καταστήματα και αν έχω ρωτήσει, σε όσα forum και αν έχω μπει, όλοι λένε ότι οι οθόνες είναι το ίδιο από ποιότητα κατασκευής και εικόνας.

Για μένα θα πρέπει (πέρα από τις παραπάνω HDMI που έχει η LG), να δεις λίγο και τις 2 σε λειτουργία τη μία πλάι στην άλλη για σύγκριση χρωμάτων (συγκεκριμένα τις είχε το public πριν μερικές ημέρες δίπλα-δίπλα). Αν δεν κάνω λάθος, το χρώμα της LG πάει προς το κόκκινο ενώ της Samsung προς το μπλε.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλα το προς τα που παει το χρωμα της καθεμιανης, αλλαζει πανευκολα απο το μενου.

Επισης, ακομα και διπλα διπλα να τις δεις, πού ξερεις οτι ειναι σωστα ρυθμισμενες;

Απο μενα +1 LG λογω μονο και μονο των HDMI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...