PeterGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά monitor-pc και θα ήθελα την γνώμη σας πιο να επιλέξω. Οι οθόνες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά (από τα διάφορα site που έχω δει τουλάχιστον). Η χρήση του monitor θα είναι τριπλή (PC + TV + ΧΒΟΧ 360). Ακούω τις απόψεις σας.
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μ2762D και λόγω τιμής (€339) και για zero pixel warranty... Την έχω εδώ και μερικές μέρες και μπορώ να πω ότι είναι άψογη. Πάντως και οι δύο από την στιγμή που έχουν ανάλυση x1080 και όχι x1200 δεν θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα σε pc χρήση...
PeterGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πράγματι, η εγγύηση για τα pixel είναι σημαντικός παράγοντας. Την έχεις συνδέσει με 360, PS3? Ως τηλεόραση τι λέει? Τι εννοείς ότι δεν θα με βολέψει ως PC monitor?
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ως τηλεόραση είναι πολή καλή και ολοκληρωμένη από ρυθμίσεις κ.τ.λ. Δεν έχω συνδέσει PS3 γιατί δεν ασολούμαι με games. Αν μου έλεγες ότι την θέλεις αποκλειστικά για monitor δεν θα στην πρότεινα (όπως και οποιαδήποτε άλλη με ανάλυση x1080) γιατί απλούστατα εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και όχι απλά μεγάλη οθόνη με εξίσου μεγάλα εικονίδια...
PeterGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν μου έλεγες ότι την θέλεις αποκλειστικά για monitor δεν θα στην πρότεινα (όπως και οποιαδήποτε άλλη με ανάλυση x1080) γιατί απλούστατα εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και όχι απλά μεγάλη οθόνη με εξίσου μεγάλα εικονίδια... Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που είναι το κακό στην ανάλυση 1920χ1080 για pc monitor...
CupraLeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ως τηλεόραση είναι πολή καλή και ολοκληρωμένη από ρυθμίσεις κ.τ.λ. Δεν έχω συνδέσει PS3 γιατί δεν ασολούμαι με games. Αν μου έλεγες ότι την θέλεις αποκλειστικά για monitor δεν θα στην πρότεινα (όπως και οποιαδήποτε άλλη με ανάλυση x1080) γιατί απλούστατα εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και όχι απλά μεγάλη οθόνη με εξίσου μεγάλα εικονίδια... Εμμμμ να σε ρωτησω καθαρα σαν τηλεοραση ικανοποιημενος απο ληψη και γενικα σαν συμπεριφορα??Πιανεις μηπως και τα ψηφιακα και αν ναι σε τι βαθμο ποιοτητας?? Ευχαριστω!
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είπα ότι είναι κακό. Απλά έχεις μικρότερη επιφάνεια εργασίας απ'ότι σε ανάλυση x1200. Αν παίζεις games δεν σε πολυαπασχολεί αυτό βέβαια....
PeterGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εννοείς κάτι αναλύσεις 1600χ1200 φαντάζομαι. Δεν έχουμε πρόβλημα, το δουλεύουμε και έτσι το photoshop...
kostas1977 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 στην κάτω τούμπα και σε ισόγειο έβαλα μια απλή κεραία (αυτές με δυο κερατα) και πιάνω κανονικά όλα τα κανάλια. απλά χτες το βραδυ όταν την πρωτοάνοιξα μου έκανε κάτι νούμερα. σε διαφορα χρώματα και σε όλα τα κανάλια ακόμα και στο μενού έδειχνε πολλά χρώματα σαν να φωσφόριζαν (όπως τις παλιές τηλεοράσεις που έδειχναν τα χρώματα πολύ έντονα όταν χάλαγε η λάμπα). δεν το έκανε μονο στα ψηφιακά αλλα και στα αναλογικά και στο ps3 που σύνδεσα. την σύνδεσα και σε κανονική εξωτερική κεραία για να δω μήπως ήταν πρόβλημα λήψης αλλα τίποτα. σήμερα το πρωί όμως όλα δουλεύουν κανονικά και έτσι υπέθεσα ότι ίσος ήταν λόγο του κρυού που έκανε έξω καθώς ήρθε με μεταφορική. δεν ξέρω τι να πω πάντως το γλίτωσα το εγκεφαλικό. ένα πράγμα που δεν κατάλαβα είναι ότι παρήγγειλα m2762d-pz και παρέλαβα m2762d-pc. υπάρχει καμια διαφορα μεταξύ τον δυο? επίσης δεν μπορώ να αλλάξω γωνια θέασης καθώς η οθόνη γέρνει προς τα μπροστά. παω να τι κάνω προς τα πάνω αλλα δεν γυρνάει και δεν βάζω πολύ δύναμη μην τυχόν σπάσει η βάση. Jimbo εσύ που την έχεις βοηθα λίγο!
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Jimbo εσύ που την έχεις βοηθα λίγο! Μπορείς εύκολα να την στρίψεις εμπρός-πίσω (ΟΧΙ πάνω-κάτω) απλά κρατώντας με το ένα χέρι σου την βάση της και με το άλλο το πάνω μέρος της οθόνης προκειμένου να βρεις την ιδανική γωνία θέασης ανάλογα με το ύψος που παρακολουθείς. Μην περιμένεις βέβαια μεγάλες γωνίες (μέχρι +-30 μοίρες περίπου)...
kostas1977 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 πάνω κατω παω να το κανω και δεν κουνιέται καθόλου. η οθόνη κοιτάζει προς τα κατω. την μετακινείς ενω εχεις την βίδα της βάσης βιδωμένη, σωστά? και εκει που έλεγα οτι διορθώθηκε η εικόνα ξανά βλέπω τα πάντα σαν να έχω εφέ sepia. πηρα στην lg και στο ηλεκτρονικό κατάστημα που την αγόρασα και μου είπαν να την πάω σε ενα καταστημα τους για άμεση αντικατάσταση. κακή αρχή είχαμε αλλα ειναι παρηγοριά η καλή εξυπηρέτηση απο μέρους του καταστήματος. ---------- Προσθήκη στις 09:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:50 ---------- ναι μπρος πισω εννοω
zack_3367 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εχω την 2062d-pz και ειχα το ιδιο προβλημα που λες οτι γερνει. Τελικα κρατωντας την βαση με το ενα χερι σπρωχνεις την τηλεοραση προς τα πισω ωσπου να παει στην κλιση που θες.Μην τη φοβασαι, δεν σπαει....
kostas1977 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 πιστεψε με εχω βάλει πολύ δύναμηα αλλα δεν την πειραζω γιατι το απογευμα θα την αλλαξω. εσυ οταν την πηρες ρυθμισες κατι στο χρώμα ή επαιζε κανονικα?
temeteron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ένα Laptop είναι καλή επιλογή να πάρω την M2762D-PC και να την συνδέσω με HDMI θα χάσει καθόλου ποιότητα; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αναπαράγω απο το Laptop Αρχεία HD και να παίζουν σε ανάλυση 1920x1080 στο monitor αυτό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.