Προς το περιεχόμενο

Αγορες με δοσεις?


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν θες να αγορασεις κατι το οποιο προσφερει για αγορα με δοσεις, με ποιους τροπους μπορει να πραγματοποιηθει η πληωμε, περα της πιστωτικης καρτας?

 

Επειδη εχω μονο χρεωστικες, και φοβαμαι να εκδοσω πιστωτικη και δεν ξερω και με ποια κριτηρια εκδιδεται.

 

Συγκεκριμενα αναφερομαι κυριως (αλλα δεν περιοριζομαι) σε ηλεκτρονικα ειδη.

 

Τα γραμματεια απο οσο ξερω εχουν καταργηθει, αν και ισως τα βγαζουν καποιοι αν σε ξερουν προσωπικα ή τους εμπνεεις εμπιστοσυνη. Επισης χρηματοδοτικα μεσω τραπεζης και αλλα.

 

Αλλα ας πουμε αν θες να παρεις καποιο κινητο η καποιο υπολογιστη, περα απο πιστωτικη υπαρχουν αλλοι τροποιο πληρωμης?

Δημοσ.

Στον Οτε μπορείς να πληρώσεις σε δόσεις μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου. Ο Κωτσόβολος έχει δόσεις στο κατάστημα.

Δημοσ.

Α ναι στον κωτοσοβολο το ξερω, ειχα κανει μια αγορα παλιοτερα.

 

Αυτο με τον οτε ξερεις αν το κανει και η κοσμοτε? Θελω να παρω ενα κινητο απο το ηλεκτρονικο της καταστημα μιας και εχει εως 12 ατοκες. Αν κανω ταυτοχονδα και συνδρομη, θα μπορω πληρωνω τις δοσεις στον λογαριασμο οπως ειπες γινεται και στον οτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...