bluesattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γνωρίζετε ότι ντελιβεράδες δουλεύουν σε κάποιες περιοχές με 6-8€ / ώρα; Γνωρίζετε αρκετά μορφωμένα παιδιά της G700 που παίρνουν περισσότερα από αυτά τα χρήματα;; Ο γενικος κανονας ειναι οτι αυτη η δουλεια ειναι επικινδυνη αλλα και κακοπληρωμενη , αφου συνηθως δεν παιρνεις ουτε την ασφαλιση που δικαιουσαι , ουτες τις τυχον υπερωριες που εχεις κανει κλπ κλπ. Απο κει και περα μπορει καποιος ντελιβερας να βγαζει τελικα περισσοτερα απο ενα παιδι της G700 , η μπορει ο σερβιτορος να εχει και εισοδημα απο ενοικιο πχ... Σιγουρα ομως αυτο δεν το ξερεις. Αρα λοιπον εγω κανω αυτο που νομιζω (δινω πουρμπουαρ ) πιο σωστο και δεν σκεφτομαι τι και πως.Αν δεν θελω να δωσω δεν εχω αναγκη να δωσω δικαιολογιες στον εαυτο μου , ουτε να κατσω να αναλυσω τα τι και πως.Απλως δεν θα δωσω.
stefkos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γνωρίζετε ότι ντελιβεράδες δουλεύουν σε κάποιες περιοχές με 6-8€ / ώρα; Που ειναι αυτες οι περιοχες να παω κι εγω να προσληφθω?
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Που ειναι αυτες οι περιοχες να παω κι εγω να προσληφθω? Αυτο θα ρωτουσα και εγω. Δωστε καμια πληροφορια ρε παιδια να τα παρατησω ΤΩΡΑ αυτο που κανω και να παω να γινω ντελιβερας με ακριβως αυτα τα 6-8 ευρω την ωρα. Ετσι και αλλιως και τωρα ανασφαλιστος ειμαι και παιρνω 3.5 ευρω την ωρα και τωρα που "τελειωσαμε" το στησιμο δε βλεπω να μας κραταει ακομα πολυ.
giankar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κάντε μια γύρα από τα νησιά του Β. Αιγαίου αν θέλετε να πληρώνεστε 6€ / ώρα σαν delivery boys
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο ειναι ακυρο φιλε, τοτε μην πας στην καφετερεια και κονομησει ο αλλος 12,000Ε τον μηνα.. Ο οποιος ουτε καν σπουδασε δασκαλος... Δεκτο να μην αφηνεις αλλα το παραδειγμα ειναι τελειος ακυρο Αυτό ακριβώς ήθελα να απαντήσω! +1 Μα ο εκπαιδευτικος καθεται 3-4 μηνες το χρονο... Μα η 4870x2 είναι multi GPU... Ενώ τα δικά σου συμπεράσματα και λεγόμενα ποιανού είναι; Ή μήπως έχεις την ψευδαίσθηση οτι αυτά που γράφεις αντιπροσωπεύουν τη λειτουργία όλων των bars? Δικά μου συμπεράσματα είναι αφού είναι λεγόμενα μου, μα καλά χαζός είσαι? Τι ερώτηση είσαι αυτή? Αυτά που έγραψα αντιπροσωπεύουν τα περισσότερα bars/clubs και για κάθε κατηγορία bar/club, έγραψα διαφορετικά πράγματα. Το ότι εσύ δεν έχει ξεμυτίσει και δεν γνωρίζεις τι παίζει, γιατί από τα λεγόμενα σου, αυτό φαίνεται, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι λάθος. Λίγες φορές να βγεις και να πας σε 5-6 διαφορετικά μαγαζιά θα καταλάβεις (αν δεν είσαι χαζός τελικά ). Είναι σημαντικό να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου.. Εδώ θα συμφωνήσω! +1 Να είσαι κομπλεξικός δεν βοηθάει... Βέβαια. Ευτυχώς να λες που είσαι και εσύ να βάζεις ορισμένους στη θέση τους.. Ευτυχώς...!
panagos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δικά μου συμπεράσματα είναι αφού είναι λεγόμενα μου, μα καλά χαζός είσαι? Τι ερώτηση είσαι αυτή? Σου θυμίζω τι έγραψες. Συγγνώμη που στο λέω, αλλά αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα και λεγόμενα. Εδώ θα μπορούσα και εγώ να σου δώσω ακριβώς την ίδια απάντηση με σένα. Ο λόγος που δεν το έκανα αυτό (εκτός απο τον προφανή), είναι επειδή τα λεγόμενα και συμπεράσματα κάποιου δεν είναι απαραίτητα "δικά του" με την έννοια οτι προέρχονται απο ατομικές του εμπειρίες, αλλά απο άλλων. Αν δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αυτό, δεν σε παρεξηγώ. Είναι γνωστό το πόσο καλοί μπουρδολόγοι και φιλόσοφοι του κώλου είναι οι του κύκλου σου. Άλλωστε έτσι βγάζουν τα καλά φράγκα. Αν ήταν ικανοί να κάνουν κάτι καλύτερο, θα το έκαναν. Αυτά που έγραψα αντιπροσωπεύουν τα περισσότερα bars/clubs και για κάθε κατηγορία bar/club, έγραψα διαφορετικά πράγματα.Το ότι εσύ δεν έχει ξεμυτίσει και δεν γνωρίζεις τι παίζει, γιατί από τα λεγόμενα σου, αυτό φαίνεται, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι λάθος. Λίγες φορές να βγεις και να πας σε 5-6 διαφορετικά μαγαζιά θα καταλάβεις (αν δεν είσαι χαζός τελικά ). Ο τρόπος σου είναι απόλυτος και αφοριστικός όσον αφορά τις απόψεις - εμπειρίες άλλων. Ξεμυτίζω αρκετά ώστε να ξέρω τι παίζει, γιαυτό και γνωρίζω καλά το σινάφι σας. Αν είμαι χαζός, είναι μόνο επειδή προσπαθώ ανεπιτυχώς να κάνω συζήτηση με κάποιον που νομίζει οτι κάνει κάποιο κοινωνικό λειτούργημα και οτι το σέικερ είναι επιστήμη. Μπορεί μεταξύ σας να ευλογείτε τα γένια σας και να διοργανώνετε κάθε χρόνο ένα (στημένο) διαγωνισμό για τον καλύτερο barman, να σας κερνάει και τo cutty shark κανα ταξιδάκι, καλό είναι όμως να ξέρεις οτι υπάρχει και κόσμος απέξω που κρίνει πιο αντικειμενικά απο εσάς και τους καλύτερους πελάτες σας που είναι οι αλκοολικοί. Παραλίγο να αισθανθώ άσχημα που το σκίσαμε το θέμα. Μετά θυμήθηκα οτι το άνοιξες εσύ.
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ θα μπορούσα και εγώ να σου δώσω ακριβώς την ίδια απάντηση με σένα. Δεν θα μπορούσες, γιατί από τα λεγόμενα σου δεν γνωρίζεις... Φαίνεται και εδώ... Είναι γνωστό το πόσο καλοί μπουρδολόγοι και φιλόσοφοι του κώλου είναι οι του κύκλου σου. Άρα είσαι εκτός κύκλου, εκτός και αν είσαι και εσύ μπουρδολόγος και φιλόσοφος σαν και εμάς και πάνω από όλα ζητιάνος!!! Αν ήταν ικανοί να κάνουν κάτι καλύτερο, θα το έκαναν. Αφού αυτό που κάνουν είναι κάτι υποτιμητικό γιατί πας σε αυτά τα μαγαζιά? Μήπως ρε δε πας και μας κοροϊδεύεις? Αλλά βέβαια, πρέπει να είναι όλοι πίσω από ένα γραφείο για σένα, όλα τα άλλα επαγγέλματα και περισσότερο αυτά που έχουν πουρμπουάρ είναι κατακριτέα και υποδεέστερα από τα άλλα συγγνώμη... Αν είμαι χαζός, είναι μόνο επειδή προσπαθώ ανεπιτυχώς να κάνω συζήτηση με κάποιον που νομίζει οτι κάνει κάποιο κοινωνικό λειτούργημα και οτι το σέικερ είναι επιστήμη. Είσαι χαζός επειδή δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε και αρπάζεσαι. Ποιος μίλησε για κοινωνικό λειτούργημα? Οταν ξαναπατε σε ταβερνα δειτε κατι που λεει δημοτικα τελη και ποσοστο σερβιτορου στο τελος του καταλογου... Πολλες φορες ο σερβιτορος παιρνει 20€ στανταρ + οτι βγει απο παραγγελιες... Ακριβως το ιδιο γινεται στη γερμανια... Το μαγαζι σου πληρωνει το βασικο μισθο και αν βγαλεις κατι απο τιπ χαρισμα σου... Αν ο σερβιτόρος παίρνει 20Ευρώ Standard από κάθε τραπέζι, όλοι σερβιτόροι θα ήταν. Αυτά που λες ότι γράφονται στις αποδείξεις, που δεν τα έχω δει, αλλά δεν πειράζει, συμπεριλαμβάνονται στον μισθό του σερβιτόρου. Πουρμπουάρ είναι αυτό που αφήνεις στο τραπέζι, όλα τα άλλα είναι νόμοι και νόμοι που δεν εξυπηρετούν κανέναν.
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Heartspreader, τσίλαρε λίγο με τους χαρακτηρισμούς plz&thx.
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως έχετε γέλιο που δουλεύετε κάνα χρόνο, σε ένα μαγαζί και ξαφνικά γίνεστε αλάνια, φωτεινοί παντογνώστες,εντός κύκλου και όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι, άβγαλτοί και κομπλεξικοί... Τα σημερινα παιδιά...
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ρε φίλε είπα κανέναν κομπλεξικό? Ποιος άρχισε να μιλάει άσχημα? Ρίξε μία ματιά εδώ. Με το Post σου αυτό λέγοντας ότι αυτά που λέω είναι μπούρδα, χωρίς να έχω γίνει προκλητικός με εκφράσεις σαν το λόγου σου, πιστεύεις ότι δεν είναι λογικό να σε βρίσω με τη σειρά μου? Λιγότερο από ένα χρόνο δουλεύω αν θες να ξέρεις επειδή είχα σταματήσει ενδιάμεσα. Τι σχέση έχει αυτό τώρα? Κρίνεις αν είμαι καλός στη δουλειά μου και πως τη κάνω? Επίσης πως ξέρεις αν δεν δούλευα και σε άλλα μαγαζιά πριν? Το να μην βρίσκεις επιχειρήματα επειδή θέλεις να μου τη πεις, το καταλαβαίνω από αυτά που μου γράφεις "εις βάρος" μου.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Σφήνα: Μετά από 15 σελίδες έχουμε φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.