Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη στο itunes

ChildInTime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το iphone 3gs. για να κατεβάσω τα free apps απο Itunes πρεπει να δωσω πιστωτικη η καποιο αλλο τροπο πληρωμής ; και μηπως ξερει καποιος αν και πως μπορω να σπασω το iphone για να κατεβάζω εφαρμογες εκτος του appstore ?

Δημοσ.

για free apps δε χρειαζεται πιστωτικη

πρεπει ομως να κανεις εγγραφη στο αμερικανικο καταστημα για να εχεις αυτη τη δυνατοτητα(να μη δηλωσεις αριθμο πιστωτικης)

Ναι μπορεις να το σπασεις μ ενα προγραμματακι ευκολα και γρηγορα. Επειδη χρειαζεται ομως εγγραφη στο itunes, κανε τη πρωτα και βλεπουμε

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει και στο ελληνικό.

Άνοιξε το iTunes, πήγαινε στο iTunes store και διάλεξε μια free εφαρμογή. Πάτα buy και μετά θα σου ζητήσει τα στοιχεία του λογαριασμού. Θα κάνεις νέο λογαριασμό και λόγω του ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν θα έχεις την επιλογή να κάνεις λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα.

Καλές "δωρεάν"¨αγορές.

Δημοσ.

Παιδιά αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς πλέον να αλλάξεις κατάστημα και να δηλώσεις πχ αμερική για να νοικιάζεις ή να αγοράζεις ταινίες έτσι δεν είναι? Δλδ θα πρέπει στη χώρα που είσαι,αυτή τη χώρα να δηλώνεις σωστά?

Δημοσ.

Για Αμερική δεν ξέρω για UK πάντως γίνεται, το έχω κάνει στις κοπέλας μου το iPhone για να ενεργοποιήσει μία Gift Card.

Δημοσ.
Παιδιά αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς πλέον να αλλάξεις κατάστημα και να δηλώσεις πχ αμερική για να νοικιάζεις ή να αγοράζεις ταινίες έτσι δεν είναι? Δλδ θα πρέπει στη χώρα που είσαι,αυτή τη χώρα να δηλώνεις σωστά?

Γινεται με gift card.

Εγω εχω δηλωσει Αλασκα.. (ειναι Αμερικη ωστε να εχεις ταινιες και ειναι πολιτεια χωρις φορο ωστε να τις παιρνεις τις ταινιες χωρις φορο)

Απλα πρεπει να βρεις μια εγκυρη διευθυνση. Για να το κανεις αυτο, πηγαινε στο google maps και βρες πχ ενα McDonalds.

Δες εδω αναλυτικες οδηγιες:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2020753#post2020753

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...