Septum Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα.Θελω να ανεβασω ενα κομματι σε αλλο section του insomnia για να μου πουν πιο ειναι.Το εχω σαν mp3 μιας και ειναι απο ηχογραφηση και θελω να το ανεβασω ωστε να μπορεσουν να το ακουσουν αλλα χωρις να χρειαστει κατεβασμα.Συμφερει να το κανω video και να το ανεβασω youtube?Η μηπως υπαρχει καποιο online uploading(και παραλληλα) instant music player που τα παιζει αμεσα?Αλλες εναλλακτικες?
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ή στο youtube ή σε κάποιον file server. Απέφυγε το rapidshare γιατί έχει καταντήσει αηδία και δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα σαν free user. Προτείνω το http://www.Mediafire.com. Κάνε μια δωρεάν εγγραφή και ανέβασε το τραγούδι εκεί. Ή το http://www.megaupload.com. Η ίδια διαδικασία.
Septum Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη θελω να φαινεται αμεσα μαλον θα το κανω μεσω youtube.Απλα οταν παταω για upload μου λεει "File Format Invalid: The file you are uploading is not a valid video file." Φταει το οτι το format ειναι mp3?Γιατι απο οτι ειδα δεχεται mp3 το youtube.
xhack3rjn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ με τον micos000 μακριά από rapidshare. megaupload είναι για μένα best. Edit: To video που θα ανεβάσεις πρέπει να έχει τα εξής: Optimizing your video uploads
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Απλα οταν παταω για upload μου λεει "File Format Invalid: The file you are uploading is not a valid video file."Φταει το οτι το format ειναι mp3?Γιατι απο οτι ειδα δεχεται mp3 το youtube. Πού είδες ότι δέχεται σκέτα MP3; Άλλο πράγμα «δέχομαι για upload αρχεία video που περιέχουν MP3 audio stream» και άλλο πράγμα «δέχομαι για upload αρχεία MP3». Νομίζω πως θα πρέπει να φτιάξεις ένα ψευτο-video (π.χ. ένα AVI που δείχνει ένα μαύρο καρέ) με διάρκεια ίση ακριβώς με αυτήν του MP3 και στη συνέχεια να πολυπλέξεις video και MP3 σε ένα μοναδικό αρχείο.
Septum Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ με τον micos000 μακριά από rapidshare.megaupload είναι για μένα best. Edit: To video που θα ανεβάσεις πρέπει να έχει τα εξής: Optimizing your video uploads Ποια η διαφορα coded και Preferred containers?Τωρα το εκανα flv το δεχτηκε αλλα τωρα γραφει fail to convert στο τελος.
xhack3rjn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ποια η διαφορα coded και Preferred containers?Τωρα το εκανα flv το δεχτηκε αλλα τωρα γραφει fail to convert στο τελος. codec είναι ο codec που χρησιμοποίησες για την κωδικοποίηση. πχ. H.264 or MPEG-2 container είναι [χοντρικά] η κατάληξη του αρχείου. πχ. .flv, .mpeg, .mp4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.