atanabako Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχω το speedtouch 585i v6 ISDN.Έχω το 6.1.9.6 firmware εγκατεστημένο απο τότε που το πήρα!!!!Προσπαθώ να κάνω upgrade και δέν ξέρω ποιο firmware κάνει για το router μου,ούτε που θα το βρώ!!!!Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ ας βοηθήσει, ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 olo kai kατι θα διορθωσει .θα πρεπει να το googlareis διοτι h thomson δεν δινει firmware στο κοινο
yiannis_1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 7.4.3.2 Μου ανέβασε το uptime απο κάτι ώρες σε κάτι μέρες!!! Απλά μετά απο την αναβάθμιση εχω ακούσει ότι δε δουλευουν κάποια tools για το router. DMT tools νομιζω. Τέσπα σε μένα η μετάβαση και παραμονή στο συγκεκριμένο firmware ήταν σχεδόν επιβεβλημένη για να εχω λειτουργικό νετ...
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 απλα να ενημερωσω οτι ο φιλος εχει v6 oxi v7.τα dmt tools για να παιξουν νομιζω κανεις κλικ σε μια επιλογη για unsupported firmware???
atanabako Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά θέλω να κάνω ugrade γιατί το ps3 που έχω ένω με ethernet βλέπει τον σκλήρο μου και κάνει αναπαραγωγή των αρχείων μου μέσω του ps3 media server.Όταν το σθνδέω ασύρματα δεν βρίσκει τίποτα!Κάπου διάβασα λοιπόν ότι αυτό έχει να κάνει με το άν το router έχει πρωτόκολο DNLA (Digital Living Network Alliance).Αφού λοιπόν δεν ξέρω αν το router το υποστηρίζει αυτό,σκέφτηκα να του κάνω upgrade μηπώς λυθεί το πρόβλημα!!! ---------- Προσθήκη στις 00:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:49 ---------- Βασικά θέλω να κάνω ugrade γιατί το ps3 που έχω ένω με ethernet βλέπει τον σκλήρο μου και κάνει αναπαραγωγή των αρχείων μου μέσω του ps3 media server.Όταν το σθνδέω ασύρματα δεν βρίσκει τίποτα!Κάπου διάβασα λοιπόν ότι αυτό έχει να κάνει με το άν το router έχει πρωτόκολο DNLA (Digital Living Network Alliance).Αφού λοιπόν δεν ξέρω αν το router το υποστηρίζει αυτό,σκέφτηκα να του κάνω upgrade μηπώς λυθεί το πρόβλημα!!! Κατέβασα και τον upgrade wizard και το 7.4.3.2 firmware αλλά για κάποιο λόγο o wizard δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση!
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 πεστο οτι θες να παιξεις τα αρχεια μουσικης ,ταινιες κτλ.β.εφοσον με καλωδιο σου παιζει κανονικα θα πρεπε να σου παιζει και ασυρματα.το update στο thomson θα γινει με καλωδιο
atanabako Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 πεστο οτι θες να παιξεις τα αρχεια μουσικης ,ταινιες κτλ.β.εφοσον με καλωδιο σου παιζει κανονικα θα πρεπε να σου παιζει και ασυρματα.το update στο thomson θα γινει με καλωδιο Έκανα το upgrade με καλώδιο και τώρα δεν μου δουλεύει το ασύρματο δίκτυο. ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- Λοιπόν εγκατεστησά το 7.4.3.2 firmware και ενώ στην αρχή έιχα πρόβλημα,τώρα δουλεύουν όλα όπως πρέπει!!Ευχαριστώ για όσες πληροφορίες μου δώσατε!!!!
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 αν δεν δουλευει κατι ξανασεταρε το η reset default και παλι απο την αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.